Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaMani

najlżejsza spacerówka

Polecane posty

dziewczyny szukam wózka ktory bedzie tani i lekki. im lżejszy tym lepszy. Potrzebuje go tylko zeby byl w bagazniku auta i sluzyl do wozenia malej po markecie. na allegro sa przerózne ale niestety nie ma opcji zeby wyswietlic je wedlug wagi. Wklejcie, prosze, linki najlzejszego wózka.

dziewczyny nie ukrywam ze cena tez dla mnie wazna bo to ma byc jako 2 wozek tylko zeby byla w bagazniku jakby co wiec nie chce wydawac kto wie ile szczególnie ze niedlugo trza bedzie kolejny wozek kupic :D:D:D

Mamani mam nadzieję, że się nie pogniewasz jak poproszę o radę tez lekkiego wózka z tym, zeby ROZKŁADAŁO SIE OPARCIE NA PŁASKO Córcia kończy 4 miesiące, wielofunkcyjny ciężki wózek to udręka w bloku :(

Gość wydziwiasz
w markecie mozna dziecko wlozyc do koszyka czy tam wozka marketowego,nawet nie koniecznie na to siedzonko a do srodka,widze ze tak matki robia

wydziwiasz ja rowniez tak robie tylko mala sie chce odwrócic i wyciagac rzeczy ktore wkładamy do koszyka pozatym czasem idziemy np na poczte, do lekarza itd i tam juz nie ma malej gdzie wlozyc a mi z nia ciezko zeby ją trzymac na rekach. za reke nie ma szans jej wziasc bo idzie tam gdzie sama chce ( najlepiej w kolko) a nie tam gdzie ja chce...Potrzebbuje taki wozek.

okokok 6 kg wózek mam :) ale mi sie ten 3 kolowy tak strasznie podoba. musze zobaczyc w sklepie jak on sie skląda i czy z latwoscia zmiesci sie do bagaznika a jak nie to kupie ten huck czy jak mu tam bo najbardziej mi sie podoba :D chyba ze upatrze jeszcze cos lzejszego :)