Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upupupupupu

Pamiętacie swój pierwszy pocałunek?

Polecane posty

Ja czekałam na TEGO do 25 roku życia:-) I po naszym pierwszym pocałunku byłam tak podjarana przez cały tydzień, że się na niczym w pracy nie mogłam skupić:-)A na następnym spotkaniu to dopiero było gorąco:-)A teraz mi wypomina, że taka niedostępna i nieśmiała byłam, a jak mi już "blokady" puściły, to bardziej niewyżyta od niego jestem?:-)

Gość Nadzieja matka głupich...
No tak też to sobie tłumaczę :-) może kiedyś to moje czekanie zostanie 'wynagrodzone' :P hehe, zawsze w tych sytuacjach nie tylko rozum ale i serce mówiło 'nie', dlatego się powstrzymywałam, ale może za bardzo wyolbrzymiam tą sprawe, może to tylko pocałunek... albo az pocalunek.. zalezy jak kto do tego podchodzi :-) do ja bo ja bo kobita - a co do miłości rozwijającej sie po jakimś czasie, może i masz racje, ;-D tylko tamta sytuacja, tzn tamten facet - to nie poprostu nie było to ;-)

Tak czy inaczej, zawsze wiemy z kim nam najlepiej przy pocałunku .. .

nikt nic nie wie XD do HaPo - ja zaczelam swoje zycie seksualne i do tej pory mam mega wysokie libido więc powątpiewam zeby wstrzemiezliwosc mialo cos tu do rzeczy;p

Gość erazm
miałam wtedy 12 lat, calowalam sie z kolega z klasy... haha;) nic szczegolnego.

mega wysokie libido i ja jestem tym szczęśliwcem . Zwyczajna cecha jak zawsze tak było ... .

do Nadzieja matka głupich - uważam ,że warto czekać...właśnie po to żeby ten pocałunek był wyjątkowy!

Gość mlody_k21
mimo swoejgo wieku - 21 wiosen nigdy sie nie całowałem :o :(

Chyba nie zostałam zrozumiana:-)Moja wstrzemięźliwość nie do końca była z wyboru i nie mówię, że miała jakiś wpływ na to, co teraz się dzieje między nami. Chodziło mi o to, że byłam taka bojąca dupa:-)Ale jak w końcu przyznałam się sama przed sobą, że mi na NIM zależy i go kocham i odważyłam się na TEN krok, to już mogłam realizować potem wszystkie moje marzenia;-)

do - mlody_k21 - tak czasami bywa ... .

aaa no tak jak umiejetnosc rozumienia tekstu spada przy upale;D a ja mam marsjanki;]

do magdzia30 - wypowiedzi takie jak Twoja podnosza mnie na duchu hehe, bo już chciałoby się obdarowac pocałunkiem ukochanego, teoretycznie najwyższy czas... ale poczekam, wytrzymam :D :P:P

te wasze wytrzymywanie zaczelo mnie intrygowac;] a zarządze sobie celibat na tydzien ciekawe co mój facet zrobi;p i ciekawe czy wytrzymam XD

Oj, ja nie pamiętam, ale w przedszkolu wtedy byłam. Faceci już od małego są zboczeni, jak widać.:o

tej no spokojnie nie bede sie rozpedzac - nie tak odrazu na taką gleboka wode XD

tej młody skoro chcesz calowania dla samego calowania to całuj się z kim popadnie co za problem?

Ja sobie ostatnio zarządziłam, że nie zacznę pierwsza macanek i tiru-riru:-) Bo sobie uświadomiłam, że od dłuższego czasu to ja zaczynam...Ale wytrzymałam dwie godziny :-(i dawaj, do dzieła:-)On cały zadowolony oczywiście, ale sie zaczęłam zastanawiać, czy mu czasem nie za łatwo;-) A wstrzemięźliwość wzmaga apetyt i powraca taki smaczek, bo kiedyś, z powodów religijnych mieliśmy przerwę, ale na dłużej sie nią da już...;-) Za duże uzależnienie:-)Uważam, że warto było czekać. Wszystko dzięki temu jest bardziej świadome i przez to bardziej wyjątkowe, myślę...

do ja bo ja bo kibita - gdybym miała faceta to nie wiem czy zmuszalabym się do wytrzymywania braku pocałunkow ;p ale kto wie... moze taka mala przerwa dobrze wplynie... kie4dy się za czyms zateskni i nie mozna sie tego doczekac... to sami wiecie jak to potem smakuje :D:Dhehe

To nie zboczenie to wielkie zainteresowanie i uwaga poświęcona płci przeciwnej ... .

Mój pierwszy pocałunek był w wieku 16,5 lat :) W klubie na parkiecie poznałam chłopaka, pocałował mnie w usta,takie muśniecię bez języczka ... :) Potem sie spotykalismy jakis czas i to z nim nauczyłam sie tej pięknej sztuki, bo jak teraz porównuje po latach to on całował akurat bardzo dobrze :)

młody - uszy do góry! Chciałbyś się całować z pierwszą lepszą dziewczyną? Kiedyś się zakochasz i zobaczysz jak fantastycznie całować kogoś na kim Ci bardzo zależy...bo to niesamowite uczucie!

nadzieja matka glupich - ale ja o seksie mowie. kiedys pamietam musialam wyjechac na 5 dni. i faktycznie po powrocie bylo fajnie;p jednakze tak z wlasnej woli trudno sie przymusic do przerwy, lepiej dla wzmocnienia smaczku kochac sie w dziwnym miejscu niz meczyc sie przez 5 dni

Całowanie bez ... No , tak ta piękna sztuka powoli zanika ... .