Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka bylego prezydenta

sex przed slubem - czy ktos probowal?

Polecane posty

halo... od dluzszego czasu nurtuje mnie takie pytanie, a mianowicie: czy ktos z was odwazyl sie uprawiac sex przed slubem? mozecie przyznac sie do tego anonimowo, nikt nikogo nie zna..

Nie...! ja z moim chłopakiem spedzamy wieczory na modlitwie różańcowej 🖐️ Nie myslimy nawet robic tych rzeczy przed przyjęciem sakramentu małżeństwa :) Nasza bliskośc jest w sercach, trzymamy się za ręce, patrzymy sobie w oczy i wiemy że po ślubie dopiero będziemy jednością ❤️

no tak... jak na razie same czarne nicki sie wpisaly wiec nawet jesli do czegos doszlo ( nie mowie o sexie ale o np. glebokim pocalunku ) to sie nie przyznacie, LUDZIE mozecie wpisywac sie na pomaranczowo...

Co za szokujące pytanie:O boje sie na nie odpowiedzieć wiec nieśmiało mówię--yes

az trzy o cholera... nie sadzilam. gratuluje ze macie tyle odwagi... zeby sie przyznac do tak ciezkiego grzechu... a czy ktos sie calowal z jezyczkiem?

Gość Anieellka
Nie i jeszcze raz nie!!!! Jak śmiesz wogóle na naszym porządnym katolickim forum zadawać takie pytania??? Nikt napewno tu nie wyprawia takich zboczeństw, sex jest możliwy TYLKO I WYŁĄCZNIE po ślubie i to też nie za często!

calowanie z jezyczkiem ( namietne wyuzdane) jest grzechem sex analny TO NAWET PO SLUBIE STRASZNY GRZECH bog nie stoworzyl tej dziurki do takich rzeczy, ale o to nawet was nie pytalam przeciez chyba nikt z was.... nie to niemozliwe.

Warkocz Komety---> obiecuje ze sie zakocham :classic_cool: sprawdze czy jest dobry:D i tyle:P:P skoro piszesz, ze jest taki super no to trzeba sprobowac:classic_cool:

Gość Anieellka
Oczywiście że to straszny grzech!

to dobrze, ze sie rozumiemy. mam jeszcze jedna prosbe, apel do was: dziewczyny!!!! nie usuwajcie w zadnym wypadku wlosow lonowych !!!!! to nadmierne dbanie o siebie zreszta bog stworzyl je po to zeby kochac sie z nimi!!! to rowniez duzy grzech !!!

Warkocz Komety----> :( ehhh te kabaczki:O chyba musze isc kurna do tego warzywniaka:P kupie sobie dorodniejszego:D MOj bedzie świeży:P:P

oj to i ja sie musze wyspowiadac. ja tez mialam sex przed slubem i to az czterema roznymi mezczyznami, zanim poznalam mojego meza. mezowi robie fellatio z polykiem marnujac w ten sposob zrodlo prokreacji. uzywam plasterka antykoncepcyjnego marki OrtoEvra. dodatkowo 7 lat po slubie sprobowalam sexu z kobieta :classic_cool: jessu ale nagrzeszylam w zyciu, co nie? :P :O

rece mi opadly i odebralo mi mowe po tym co napisala pani marta... minuta cichy i mozemy rozmawiac nadal.