Get Out 344 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, xDxDxDxD napisał: Związki licealistów zazwyczaj wyglądają tak że oboje mieszkają z rodzicami i tylko się spotykają. Czy o taki zwiazek Ci chodzi? Tak bo mentalnie nadal tam tkwi,a to jak grzech śmiertelny , bo świat pognał do przodu a on kilkanaście lat wstecz jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 3 godziny temu Tajemniczy makrą i pół jego twarzy zroszonej prysznicem aby podjarac leśne lochy. Ochhh para w kabinie prysznicowej i prawie jak na tytaniku. Magda juz scionga majtki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 290 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Ja mam zayebisty odbyt. Ogladalam w lustrze i sama se zazdroszcze. Okopcony? Bo okopcony z wiekiem się robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 161 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty to chyba udajesz głupiego pod Jeżyku Przecież nawet teraz na temacie, oprócz niej i może Daniela, reszta widziała jak próbowałeś wszystkim wmawiać że jesteś z dzikiego Jukonu i prawie codziennie była beka z tych kitów Dziki Jukon ze świeża dostawa polskich śliwek i twarogu i kino jukonskie jako skrin z gry pamiętamy żeby łykać te kity + bronic krzysiaczka trzeba być upośledzonym Edytowano 3 godziny temu przez draże korsarze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ty to chyba udajesz głupiego pod Jeżyku Przecież nawet teraz na temacie, oprócz niej i może Daniela, reszta widziała jak próbowałeś wszystkim wmawiać że jesteś z dzikiego Jukonu i prawie codziennie była beka z tych kitów Fakty są takie że ukrywasz się jak typowy pdf, to jak cię można traktować jak nawóz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 67 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Spaghetti .... napisał: Nie wiem o kim mówisz ..., ale jedyne co widziałeś to swoj marny odbyt w lustrze chyba Znaczy ten kudłacz z awatatów z ramionka wąskie z tłuszczem to nie ty to spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 496 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Elcia a ty kolejnego zwyrola hodujesz na własnej piersi? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał: Makaroniarz do niej chyba do niej ostatni cholewki smalił, wiec może mu sie wyczerpał limit starych i zdesperowanych po szynszyli zostala już tylko 250 godzin tak Idzie na ilosc plejboj prawdziwy. Jeszcze tylko fura skura i milowicz jak się patrzy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 161 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Tak Bo był miły przez 5 sekund a Elcia już w trybie i’m all yours 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Dziki Jukon ze świeża dostawa polskich śliwek i twarogu i kino jukonskie jako skrin z gry pamiętamy żeby łykać te kity + bronic krzysiaczka trzeba być upośledzonym Odstaw już te wódkę tutko paryska bo zachlasz się na śmierć ,a reszta będzie się śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 496 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Fakty są takie że ukrywasz się jak typowy pdf, to jak cię można traktować jak nawóz. No i znalazł sobie wytłumaczenie lat w zmyślonymi Jukonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Okopcony? Bo okopcony z wiekiem się robi Nie wiem co ty tam se wkładasz wraz ze starym ale ja nie używam w takich celach sodomskich. Może se peta wsadzasz w odbyt jak na plakacie ze palenie jest do dùpy. Chùi tam wie jak się stare baby starajo o chlopa. Pewnie i wiatraki kręcą cycami aby tylko zostal 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: A co ma ksiądz do tematu? To już munka pytaj albo tutki paryskiej bo oni codziennie tylko o tym jakby traumy mieli z tym związane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 161 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Odstaw już te wódkę tutko paryska bo zachlasz się na śmierć ,a reszta będzie się śmiać. Skompromitowany tępy pajacu już ci wielokrotnie pisałam ze te ameby tutaj trafiają ci sie jak ślepej kurze ziarno serio dziękuj bogu ze ktokolwiek chce gadac z takim głupcem mitomanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti .... 211 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Też Madzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 67 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Idzie na ilosc plejboj prawdziwy. Jeszcze tylko fura skura i milowicz jak się patrzy Kooorwa on rzeczywiscie Milowicza przypomina 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 345 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Tak bo mentalnie nadal tam tkwi,a to jak grzech śmiertelny , bo świat pognał do przodu a on kilkanaście lat wstecz jest. Ja rozumiem ale nie znajdzie kobiety do związku która będzie chętna tylko spotykać się jak w liceum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Skompromitowany tępy pajacu już ci wielokrotnie pisałam ze te ameby tutaj trafiają ci sie jak ślepej kurze ziarno serio dziękuj bogu ze ktokolwiek chce gadac z takim głupcem mitomanem Masz ból dupska bo ciebie nikt nie lubi i z nikim nie możesz się dogadać, bo jak się uchlasz alkusie nie masz umiaru w zaczepkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 3 godziny temu Wez jej od razu wyliz publicznie. Na chuì się krempowac gdy pożądanie aż bùcha ci z brzucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 67 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti .... napisał: Madzia Ja tu widze milosc w sanatorium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 496 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Bo był miły przez 5 sekund a Elcia już w trybie i’m all yours Miła dziewczyna, ale niepotrzebnie docenia że jakiś zwyrol mitoman pamieta jej cycki w awku. Droga do nikąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał: Kooorwa on rzeczywiscie Milowicza przypomina Gangster z niego też taki sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ja rozumiem ale nie znajdzie kobiety do związku która będzie chętna tylko spotykać się jak w liceum. Nie ma opcji bo niedojrzałość nie jest atrakcyjna i jawi się jako opiekowanie się kimś a to się wiąże z obowiązkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 290 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Nie wiem co ty tam se wkładasz wraz ze starym ale ja nie używam w takich celach sodomskich. Może se peta wsadzasz w odbyt jak na plakacie ze palenie jest do dùpy. Chùi tam wie jak się stare baby starajo o chlopa. Pewnie i wiatraki kręcą cycami aby tylko zostal Nie zrozumiałaś żartu i niepotrzebnie się denerwujesz. Weź coś na uspokojenie i odbij biedna kobiecino A Szynszyli i mnie to szpilki możesz czyścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 67 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Gangster z niego też taki sam. Prawdziwy twardziel ze srafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Miła dziewczyna, ale niepotrzebnie docenia że jakiś zwyrol mitoman pamieta jej cycki w awku. Droga do nikąd. Zwyrol to ty jesteś bo przebierasz się za babę i ukrywasz się jak zwyrolski pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 12 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie zrozumiałaś żartu i niepotrzebnie się denerwujesz. Weź coś na uspokojenie i odbij biedna kobiecino A Szynszyli i mnie to szpilki możesz czyścić Wiadomo. Najlepiej napisać że nie zrozumiałam bo zbyt wyrafinowane na moje pięty. A co ty transa udajesz w tych szpilkach? Ja pucybutem już byłam. Teraz jestem milionerko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 345 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, draże korsarze napisał: Bo był miły przez 5 sekund a Elcia już w trybie i’m all yours Bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 344 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: No i znalazł sobie wytłumaczenie lat w zmyślonymi Jukonie Napisał typ udający rezydowanie w wawie żeby zmylić tropy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 68 Napisano 2 godziny temu Jest takie powiedzonko "każdy chce kochać i być kochanym". Każdy, czyli również ci, którzy wiedzą, że to nie dla nich. A jeśli "standardowy" związek nie jest możliwy, to można mieć nadzieję, że może jakiś inny typ związku. Ja powołuję się na związki licealistów, ale dobrym przykładem są też związki 60-latków. Te związki też nie spełniają Waszych standardów, a jednak one są związkami, a 60-latkowie chcą nowych związków po rozwodzie lub śmierci partnera/partnerki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach