Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Daniel86

Jakie by były Wasze myśli o takiej osobie?

Polecane posty

11 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Związki licealistów zazwyczaj wyglądają tak że oboje mieszkają z rodzicami i tylko się spotykają.

Czy o taki zwiazek Ci chodzi?

Tak bo mentalnie nadal tam tkwi,a to jak grzech śmiertelny , bo świat pognał do przodu a on kilkanaście lat wstecz jest.

Tajemniczy makrą i pół jego twarzy zroszonej prysznicem aby podjarac leśne lochy. Ochhh para w kabinie prysznicowej i prawie jak na tytaniku. Magda juz scionga majtki

• Haha 1

Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał:

Ja mam zayebisty odbyt. Ogladalam w lustrze i sama se zazdroszcze.

Okopcony? Bo okopcony z wiekiem się robi 😁

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ty to chyba udajesz głupiego pod Jeżyku  Przecież nawet teraz na temacie, oprócz niej i może Daniela, reszta widziała jak próbowałeś wszystkim wmawiać że jesteś z dzikiego Jukonu i prawie codziennie była beka z tych kitów 🙂

Dziki Jukon ze świeża dostawa polskich śliwek i twarogu 😛 i kino jukonskie jako skrin z gry 😂😂 pamiętamy 

żeby łykać te kity + bronic krzysiaczka trzeba być upośledzonym

Edytowano przez draże korsarze
  • Haha 1

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Ty to chyba udajesz głupiego pod Jeżyku  Przecież nawet teraz na temacie, oprócz niej i może Daniela, reszta widziała jak próbowałeś wszystkim wmawiać że jesteś z dzikiego Jukonu i prawie codziennie była beka z tych kitów 🙂

Fakty są takie że ukrywasz się jak typowy pdf, to jak cię można traktować jak nawóz. 😁

1 minutę temu, Spaghetti .... napisał:

Nie wiem o kim mówisz ..., ale jedyne co widziałeś to swoj marny odbyt w lustrze chyba :classic_cool:

Znaczy ten kudłacz z awatatów z ramionka wąskie z tłuszczem to nie ty to spoko 🤣🤣🤣

1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał:

Makaroniarz do niej chyba do niej ostatni cholewki smalił, wiec może mu sie wyczerpał limit starych i zdesperowanych 🤣 po szynszyli zostala już tylko 250 godzin tak 🤣🤣🤣

Idzie na ilosc plejboj prawdziwy. Jeszcze tylko fura skura i milowicz jak się patrzy

• Haha 1

Tak 🙂

Bo był miły przez 5 sekund a Elcia już w trybie i’m all yours 

• Haha 1

1 minutę temu, draże korsarze napisał:

Dziki Jukon ze świeża dostawa polskich śliwek i twarogu 😛 i kino jukonskie jako skrin z gry 😂😂 pamiętamy 

żeby łykać te kity + bronic krzysiaczka trzeba być upośledzonym

Odstaw już te wódkę tutko paryska bo zachlasz się na śmierć ,a reszta będzie się śmiać. 😆

Przed chwilą, Get Out napisał:

Fakty są takie że ukrywasz się jak typowy pdf, to jak cię można traktować jak nawóz. 😁

No i znalazł sobie wytłumaczenie lat w zmyślonymi Jukonie 😄

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Okopcony? Bo okopcony z wiekiem się robi 😁

Nie wiem co ty tam se wkładasz wraz ze starym ale ja nie używam w takich celach sodomskich. Może se peta wsadzasz w odbyt jak na plakacie ze palenie jest do dùpy. Chùi tam wie jak się stare baby starajo o chlopa. Pewnie i wiatraki kręcą cycami aby tylko zostal

• Haha 1

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

A co ma ksiądz do tematu? 😏

To już munka pytaj albo tutki paryskiej bo oni codziennie tylko o tym jakby traumy mieli z tym związane. 😆

1 minutę temu, Get Out napisał:

Odstaw już te wódkę tutko paryska bo zachlasz się na śmierć ,a reszta będzie się śmiać. 😆

Skompromitowany tępy pajacu już ci wielokrotnie pisałam ze te ameby tutaj trafiają ci sie jak ślepej kurze ziarno 😀 serio dziękuj bogu ze ktokolwiek chce gadac z takim głupcem mitomanem 

2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Idzie na ilosc plejboj prawdziwy. Jeszcze tylko fura skura i milowicz jak się patrzy

Kooorwa on rzeczywiscie Milowicza przypomina 🤣

• Haha 1

4 minuty temu, Get Out napisał:

Tak bo mentalnie nadal tam tkwi,a to jak grzech śmiertelny , bo świat pognał do przodu a on kilkanaście lat wstecz jest.

Ja rozumiem ale nie znajdzie kobiety do związku która będzie chętna tylko spotykać się jak w liceum.

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Skompromitowany tępy pajacu już ci wielokrotnie pisałam ze te ameby tutaj trafiają ci sie jak ślepej kurze ziarno 😀 serio dziękuj bogu ze ktokolwiek chce gadac z takim głupcem mitomanem 

Masz ból dupska bo ciebie nikt nie lubi i z nikim nie możesz się dogadać, bo jak się uchlasz alkusie nie masz umiaru w zaczepkach. 😁

Przed chwilą, draże korsarze napisał:

Miła dziewczyna, ale niepotrzebnie docenia że jakiś zwyrol mitoman pamieta jej cycki w awku. Droga do nikąd.

Przed chwilą, xDxDxDxD napisał:

Ja rozumiem ale nie znajdzie kobiety do związku która będzie chętna tylko spotykać się jak w liceum.

Nie ma opcji bo niedojrzałość nie jest atrakcyjna i jawi się jako opiekowanie się kimś a to się wiąże z obowiązkami.

1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał:

Nie wiem co ty tam se wkładasz wraz ze starym ale ja nie używam w takich celach sodomskich. Może se peta wsadzasz w odbyt jak na plakacie ze palenie jest do dùpy. Chùi tam wie jak się stare baby starajo o chlopa. Pewnie i wiatraki kręcą cycami aby tylko zostal

Nie zrozumiałaś żartu i niepotrzebnie się denerwujesz. Weź coś na uspokojenie i odbij biedna kobiecino 😘A Szynszyli i mnie to szpilki możesz czyścić 😄

Miła dziewczyna, ale niepotrzebnie docenia że jakiś zwyrol mitoman pamieta jej cycki w awku. Droga do nikąd.

Zwyrol to ty jesteś bo przebierasz się za babę i ukrywasz się jak zwyrolski pdf 😆

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Nie zrozumiałaś żartu i niepotrzebnie się denerwujesz. Weź coś na uspokojenie i odbij biedna kobiecino 😘A Szynszyli i mnie to szpilki możesz czyścić 😄

Wiadomo. Najlepiej napisać że nie zrozumiałam bo zbyt wyrafinowane na moje pięty. A co ty transa udajesz w tych szpilkach? Ja pucybutem już byłam. Teraz jestem milionerko. 

6 minut temu, draże korsarze napisał:

Bez przesady. 

5 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

No i znalazł sobie wytłumaczenie lat w zmyślonymi Jukonie 😄

Napisał typ udający rezydowanie w wawie żeby zmylić tropy 😆

Jest takie powiedzonko "każdy chce kochać i być kochanym". Każdy, czyli również ci, którzy wiedzą, że to nie dla nich. A jeśli "standardowy" związek nie jest możliwy, to można mieć nadzieję, że może jakiś inny typ związku.

Ja powołuję się na związki licealistów, ale dobrym przykładem są też związki 60-latków. Te związki też nie spełniają Waszych standardów, a jednak one są związkami, a 60-latkowie chcą nowych związków po rozwodzie lub śmierci partnera/partnerki.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się