Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adorinka

Od DZIŚ?- Od DZIŚ!!!

Polecane posty

Gość Adorinka

Czesc Wszystkim.Zaczynam od dzis-nie diete,ale zmiane sposobu odzywiania-zdrowo i w kilku niewielkich porcjach. Wieczorem dam znać jak mi poszło. Jak ktoś sie chce przyłączyć to zapraszam...bedzie wsparcie:) Powodzenia w nowym,slonecznym dniu!

Gość Adorinka
Zaczynam od białej herbaty-mniam!!! i porcji muzyki - super jest!

NO to ja się przyłączę:))) W zasadzie zaglądałam na różne topiki ale wszędzie diety diety diety kopenhaskie wodne jajeczne i dużo innych a w zasadzie mi też chodzi o zdrowe odżywianie i nie jedzenie po 18.00 myślę że to wystarczy żeby utrzymać sylwetkę w dobrej kondycji a może troszkę zrzucić:))) Świetny topik:))) mam nadzieję że nie padnie. Na śniadanko zjadłam 2 jajka na miękko a na obiadek mam warzywka duszone z rybkę mniam... na kolacje myślałam o jakiejś sałatce:))) A Ty jaki plan na dziś??? Pozdrawiam:D

Ja ważę między 55 a 56 kg ale moje marzenie to znów ważyć 52 kg a Ty?? Przyłączysz się do zdrowego odżywiania ??

Mogę się do Was przyłączyć? Już schudłam kilo ale zostały mi jeszcze 4 a zrzucam je poprzez zmianę nawyków żywieniowych. Na śniadanie była bułka(niestety zwykła) z serem wędzonym i popijam zieloną herbatę

Świetnie złośnica zapraszamy:))) A jaki plan żywienia macie na dziś??? Ja niestety muszę planować takie rzeczy bo u mnie w domu wszyscy jedzą "normalnie" i z wyprzedzeniem muszę kupować niektóre rzeczy

Ja dzisiaj mniej zdrowo bo mam pierogi na obiad, mama zrobiła a na kolacje będę jeśc jogurt naturalny.Między śniadaniem a obiadem zjem sobie może truskawki:)

Wiktorcia nie wygłupiaj się waga o niczym nie świadczy. TY przy 90 kg w cale nie musisz wyglądać źle ja nie jestem gruba ale szczypiorek:))) też nie jestem musisz mi wierzyć na słowo:))) i mojemu ciałku od pasa w dół brak jędrności:((( a strasznie ciężko zmobilizować mi się do ćwiczeń

167 no i cel 60 kg. ja dzisiaj biorę się za siebie.jak narazie rano malutka miseczka musli z mlekiem no i teraz herbata slim sigura

170 cm i 50kg ja mam tez typ gruszki, ale teraz przez 2 tygodnie powinnam cos zrzucic bo mam kurs przygotowawczy na studia(AWF)

świetnie Wiktorcia:))) A więc bierzemy się za siebie kobietki a jak wiadomo razem raźniej:D

Hej! Diete stosuje od 26 maja, ale tez chciałabym sie przyłączyć :)Co prawda w niedziele mialam mały kryzys bo zjadłam loda i paczkę cipsów:(( Ale teraz już mi idzie bo schudłam 3 kilo tylko nie mam czasu na ćwiczenia

Ta sałatka może być całkiem całkiem:))) Złośnica przy takim kierunku to na pewno będziesz miała sporo ruchu:))) Zazdroszczę:))) A może macie jakieś fajne ćwiczenia rozciągające bo od tego chciałabym zacząć i jak myślicie czy streczing wysmukli sylwetkę???

Hej Dziewczyny! Ja te się chętnie przyłączę. Przytyło mi się ostatnimi czasu, więc najwyższa pora zmotywować się i zrobić coś z sobą. :) Zaczęłam dzień od dwóch jajek na twardo i kromki chleba, mam dziś w planach sprzątanie, więc zawsze to trochę ruchu :) Mam nadzieję, że nam się uda! :D

Nie ma konkretnych ćwiczeń rozciągających takich na schudnięcie. Ja bym Ci polecała aeroby czyli: bieganie, rower, rolki, basen i po nich dopiero sie rozciągać. Ja np. rano robię brzuszki i inne ćwiczenia w domu a wieczorkiem biegam

Onyks to na razie mamy tyle samo na koncie :))) bo ja też po 2 jajkach tylko na miękko:))) Fajnie kobietki że już nas tyle:D Pisać jak Wam idzie:)))

Jem 5 posiłków dziennie , pije czerwoną herbatę i wczoraj zrobiłam aż 20 brzuszków;))

WOW złośnica sporo masz tego ruchu. A co myślisz o skakance i rowerku ale w powietrzu bo niestety nie dysponuję innym:))) A hula-hop???

Gość dfdfd
kurde a ja chudne i chudne i nie wiem co mi jest...chyba mam odwrotny problem.chyba jakies badania sobie zrobie.wszytskie ubrania za duze sie porobily ;-(