Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okłamywana

Moje małżeństwo w gruz legło, a ja zalałam się łzami.

Polecane posty

Gość Okłamywana

Byliśmy szczęśliwym małżeństwem. Ja świata poza nim nie widziałam. Wydawałoby się, że wszystko szło idealnie. Mieliśmy zacząć budowę domu. Mamy wspaniałego synka. Wiem, że nie jestem idealna. Wiem, że po ciąży mam pozostałości, jednak ćwiczenia nie wchodzą w grę jeszcze, bo miałam cesarkę. Wszystko popsuło się przed egzaminem. Czekał aż go wywołają. Ja sobie obserwowałam jak ludzie jeżdżą, czasem na niego spojrzałam. Aż zobaczyłam to. Szła ładna dziewczyna w króciutkiej miniówce. I on się za nią obejrzał. OBEJRZAŁ! Wszystko popsuł. Miłość przeradza się w nienawiść. Żałuję, że go spotkałam na swej drodze. Jedyne co mnie pociesza to moje wspaniałe dziecko, które będzie miało rozbitą rodzinę :( Nie potrafię mu tego wybaczyć. Mówiłam mu żeby się przyznał, że leci na inne, że mu się inne podobają, że ja wiem, że jestem obleśna 😭 a on nie. Czemu mnie okłamuje? Przecież tym robi mi większą przykrość. Nie wiem czy mam odejść. Wiem, że nasze małżeństwo się wypaliło.

zarty sobie robisz? rozumiem gdyby zdradzil, ale ze sie za laska obejrzal? kocham swojego faceta, ale jak zobacze super przystojniaka na ulicy tez sie obejrze. :-)

Ile Ty masz lat dziewczyno?? To, że się obejrzał to nie znaczy chyba od razu, że weźmiesz z nim rozwód?? Głupia jesteś?? Prowokacja to jakaś...

Gość desdemonium
prowokacja napewno, nie ma takich głupich bab

To nie jest prowokacja. Jeśli kocham kogoś to nie oglądam się za innymi, bo nie czuję do nich żadnego pociągu fizycznego. Skoro się obejrzał to mu się spodobała i chciał popatrzeć na ładne ciało. Ja mu nie wystarczam.

Gość aga rozraga
Nie jestem mężatką, nie byłam w ciązy więc może nieobiektywnie oceniam, ale jak na mój gust to nic wielkiego się nie stało. Przecież tylko się obejrzał, mój tez czasem sie obejrzy, czasem nawet skomentuje że jakas jest fajna. Niech komentuje. ja tez czasem specjalnie spojrzę na jakiegos zadbanego faceta tak, żeby mój to widział (jest wtedy zazdrosny). Pewnie twoje poczucie wartości podupadło po ciązy bo ciało się zmieniło i dlatego tak emocjonalnie reagujesz. Nie złośc sie na niego tylko spokojnie z nim porozmawiaj o tym i poweidz że jest ci przykro kiedy ogląda się za innymi kobietami podczas gdy ty nie czujesz sie jeszcze na tyle atrakcyjna po porodzie zeby nie martwic sie o inne atrakcyjne kobiety. Jesli do tej pory nie dawał ci powodów do niepokoju to raczej nie masz powodów do niepokoju :) I na pewno nie jest to powód do rozwodu!!!

Chodząca Puszka Pandory - możliwe, ale zabolało mnie to. Ja nie chcę go trzymać na uwięzi. Ale mógłby chociaż nie przy mnie ;( Czuję się jak jakaś szmata. Urodziłam mu syna, swoje zrobił to teraz może latać na boki i przestać mnie szanować. Gdy byłam w ciąży to nawet mowy nie było żeby obejrzał się za inną. Był we mnie wpatrzony jak w obrazek. A teraz... 😭

Gość desdemonium
durna, głupia babo facet jest tak stworzony że się ogląda za ładnymi babkami!!!!!!

Gość inka..........
Zgadzam się ... aż tak głupich to nie ma ... :O Wiem, że głupota nie ma granic ... ale bez przesady ... :O

Gość desdemonium
prowokacja na bank!!! Ona tak głupio piszę że szok.PROWOKACJA

Gość Olllaboga
Obejrzal się za tamtą bo mu się podobała - kazdy facet sie obejrzy, tacy juz są. To nie ma nic wspólnego z miłosicą. a jak wygladałas przed ciążą? ile teraz wazysz? przejdz na dietke , niedługo zacznij ćwiczyć, albo po prostu duzo ruchu, idź do fryzjera, kup ciuszek i nie załamuj sie bo spojrzał na inną!

Okłamywana- współczuje twojemu mężowi, dziecku, kotu i kto tam jeszcze jest na ciebie skazany:D

Gość PRAWDA*
no nieeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! ile ty masz lat jak mozna sie rozwodzic o takie cos!!!!!!!!!!!!!!! zazrdosc to cos strasznego!!!!

Gość xyz.....
Błaaaagam Cię. Ja się oglądam i komentuję. I to nie tylko za facetami się oglądam. Jak ktoś jest ładny to jest ładny i nie ma to nic wspólnego z pociągiem. Czy to że oglądasz na wystawie nowy telewizor to znaczy ze chcesz wymienić stary?

Aga - tak, czuję się okropnie po porodzie. To nie jest prowokacja. Zawsze byłam jedyną, najpiękniejszą, najważniejszą. Teraz nagle okazuje się, że są ładniejsze ode mnie dla niego. Jak się kogoś kocha to ta osoba powinna być naj.

Gość to bzdura daj se siana
faceci sa wzrokowcami i patrza na to co ladne...nie przesadzaj ty nigdy nie popatrzylas na innego faceta?

Gość echu echu
faktem jest, że faceci mogiby to robic dyskretniej zwłaszcza jak ida ze swoja kobieta to nic przyjemnego kiedys powiedzialam swojemu facetowi jak tak zrobil: już? ogladnąles? to teraz zetrzyj sline z ust...

moment, moment. mała poprawka: w gruzach nie legło twoje małżeństwo, tylko twoje idealistyczne przeświadczenie, ze facet widzi tylko ciebie. otóż, facet tez człowiek, oczy ma, więc się za dupami ogląda i chwała mu za to - gorzej, jakby się za facetami oglądał, nieprawdaż ;) ? ALE to ty jesteś jego kobietą, do której wraca i będzie wracał, z którą sypia, mieszka i z którą ma dziecko. więc - nie rób problemu, bo odniesiesz skutek odwrotny do zamierzonego. czujesz się źle, jak tu ktoś napisał, hormony szaleją i weź na to poprawkę ;)

może masz depresję poporodową że tak koszmarnie wyczulona jesteś albo szaleją ci jeszcze hormony- bo rozwód za samo obejrzenie się faceta .......... owszem rozumiem scenę zazdrości - ale bez pzesady

Gość Olllaboga
Jak się kogoś kocha to ta osoba powinna być naj. wiekszej bzdury nie słyszałam 0- kobieto - zawsze znajdzie sie jakas piekniejsza czy zgrabiejsza od ciebie. I twój maz o tym wie. obudź się!

Gość desdemonium
ona jest głupia jak but, księżniczką chciała być a tu facet się obejrzał za inną hehehe:D nie odpisujcie jej, ona jest bezdennie głupia.Rozwiedź się jak najszybciej i daj żyć twojemu facetowi bo na pewno jest spoko koleś a męczy się z taką głupią pipom.

prowokacja. trudno mi uwierzyć w to, że kobiety są aż tak głupie.

Gość aga rozraga
Nie jest tak do końca że powinna byc naj. To znaczy powinna ale to nie znaczy ze od razu musimy slepnąć i nie dostrzegac innych atrakcyjnych ludzi. Pewnie nie za dobrze wygladasz po porodzie, lato w pełni, a ty możesz pomarzyc o extra sylwetce i to cie dołuje, plus hormony itp. Naprawdę przesadzasz - to nie jest powód do rozwodu. Zadbaj o siebie tak jak ktos pisał wczesniej bo przede wszystkim nowa fryzura, ciuch doda ci pewnosci siebie. I o takich rzeczach sie mówi otwarcie. Jesli nie podziała i dalej będzie się oglądał to rób to samo - zwykle działa.

Ale to jest brak poszanowania mnie. Może u Was jest inaczej. Przed ciążą byłam ładna. Ważę 65kg. Przed ciążą ważyłam 53. Czuję się paskudnie, jestem paskudna i nic na to nie poradzę. Dieta hmm - jem tylko musli z mlekiem przez cały dzień. Waga nie chce spaść w dół. Nie śmiejcie się ze mnie. Po prostu jestem załamana. Nie mam w ogóle szacunku teraz do siebie. Nienawidzę siebie w tym momencie, swojego ciała. On nie potrafi mi pomóc po ciąży. Nie kupi mi prezentu w dowód miłości chociaż nie raz mu mówiłam, że miło by było. Kwiatów nie dostaję. Przestałam być atrakcyjną osobą. Miałam powodzenie, wiele facetów chciałoby być na jego miejscu, a on teraz się tak zachowuje. Jak chce założyć sukienkę, bo jest gorąco to w żadnym przypadku, bo będą się patrzyć na mnie. A sam może ;/