Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gool

Zdradziła mnie żona

Polecane posty

Gość gool
amila Ja mam 33 lata. ggaaalllaaa Idealnie sie ukrywala - byla w stanie wrocic z randki z nim i isc zemna od razu do lozka. Siedziala ze mna pijac winko i rozmawiajac jak sie bedziemy kochac i jednoczesnie pisala do niego SMSa

Gość amila
o ironio!pije codziennie teraz tez zaczelam nawet palic w wieku 27 lat

Gość gool
amila gorzala to zly pomysl. Testowane. Cholera z paleniem tez sobie nie radze!?

Gość amila
czasami wiedzialam ze cos jest nie tak kiedy po kochaniu bylo zbyt malo spermy a ze mna nie kochal sie poiwedzmy 6 dni!!!!wiec zapalay mi sie lampki ale nie dopuszczalam ze moj kochany to taki lajdak kiedys byla nawet sytuacja ze zle wytarl sobie brzuch po sexie z nia kiedy ja rano sie do niego przytulilam poczulam zlepek wlosow po spermie a on tlumaczyl sie ze musial sobie w kiblu w domu dobrze zrobic bo ja nigdy nie mam ochoty tylko ze to nie byla prawda ale wiecie co i taki bajer mi wcisnal!!jaka ja debilka bylam serio milosc oslepia!!!taka idiotke ze mnie robil jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!

Gość amila
gool wiem ze sie wyniszczam wiesz co pracuje w szpitalu wielu mlodym lekarzom czy innym pracownikom szpitala sie podobam chca umowic sie na kawe sa przystojni wyksztalceni bogaci choc dla mnie nie ma znaczenia i co???? nie chce mi sie nie mam ochoty isc na jakas jebana kawe nie chce mi sie nawet patrzec im w oczy i pieprzyc o glupotach!tragedia a moj maz????wiesniak bez polotu i wyobrazli szmacacy mnie jak tylko moze chyba za to ze mu wybaczylam!!!

Gość gool
amila Współczuję, ale to już Hard-core. Ja na szczescie takich jazd nie mialem, ale dorwalem ich w pokoju po imprezie. Wygladali zajebiscie, przepici, niedospani potargani. Myslalem, ze to ktos robi sobie jaja. Klasyka.

Gość amila
mi wystarczyly akta zjej pizda w jego aparacie tej maloletniej szmaty!ehhh obiecal jej rozwod ze mna meska kurwa sprzedawal sie jakies malolacie szok

Gość amila
a jaka tragiczna z wygladu MATKO SWIETA jakie to upokorzenie !!!lizal jej pizde jakiemus moze brudasowi ehhhh i mowia ze kobiety sie nie szanuja!!!!

Gość amila
gool skad jestes?

Gość gggaaalllaaa
amila tak nie można! co ty sobie robisz?! weź się w garść kobieto jesteś młoda, to twoje życie - masz tylko jedno więc nie marnuj się pokaż mu że jesteś lepsza, nie poniżaj się sama niczego nie zdziałasz, skoro on nie chce walczyć to nic z tego nie będzie zacznij być egoistką i myśl o sobie wyjdź gdzieś, nie myśl o nim i przestań się bać ( i tak go nie upilnujesz) zacznij dbać o siebie, wyjdź do ludzi on wie że ma cię tylko na wyłączność, dlatego jest taki pewien i nic z tym nie robi pokaż mu że się myli

ja w zasadzie dość ostrożnie wypowiadam się tutaj na temat tego, co bym zrobiła, gdyby mnie mąż zdradził - mimo że analizując rzecz na chłodno, bardziej sie skłaniam ku temu, ze bym go zostawiła, ale mam świadomość, że w praktyce wiele zależy od sytuacji. Stawiając sie na Twoim miejscu, jestem jednak pewna, że bym odeszła - 2 lata to długi okres, kiedys wybaczyłeś, a jednak dalej sa kombinacje. Do tego nie bez znaczenia jest to, że ich przyłapałeś (tutaj chodzi juz o Ciebie). Z tego, co piszesz przychodzą Ci do głowy rózne rzeczy (szpiegowanie, zdrady, ciągły brak zaufania, podejrzenia ...) - biorąc pod uwage emocje, jakie Tobą targają, jest to zupełnie zrozumiałe i naturalne, ale przekładając to na zycie, jestem pewna, żę Cię to zniszczy. Cała ta stuacja wypali Cię wewnętrznie, zostaniesz wrakiem faceta ... - i w imię czego???? Zwykłej kurwy, która nie szanuje ani Ciebie, ani tym bardziej Waszego dziecka??? Masz 33 lata, jesteś młodym facetem, możesz sobie fajnie zycie ułożyć i zaoszczędzić ciągłej szarpaniny. A jeśli odpowiednio to załatwisz, to z córką możesz miec świetny kontakt.

Gość gool
amila Musisz troche zluzowac i nie napedzac sie. (tak mi sie wydaje).

Gość amila
dbam o siebie!sluchajcie naprawde ze mnie niezla dupa jak mowia nie chce sie chwalic bo nie o tym jest temat ale naprawe w niedziele wystroilam sie w mini cycki na wierzchu nie moj styl ale chcialam rzadkow kieckach chodze wystroilam sie wiec jak nie ja a moj maz???co na to? nie zauwazl ze mini ze cycki tylko"w czerni bedzie ci za goraco"olal mnie poszlismy na miasto na piwo potem do obi nie bylo faceta zeby sie nie obejrzal mowie mu czy on to widzi ze patrza dlaczego nie zauwaza mnie a on na to"a po co zebys urosla"ludzie przeciez to nie o to chodzi!!!!ja debilka nawet dla niego na solarium poszlam kupilam sexi komplecik -bielizna chcialam sie w go ubrac on wiedzial ze kupilam lezy juz 2 miesiace nierozpakowane on nawet nie wspomnial zebym go ubrala! tak w ogole to on powinnien sie starac a nie ja Boze co ja robie!

Gość amila
sorry ze pisze bez ladu i skladu ale lece z mysla i nie sprawdzam czy stylistycznie mi wyszlo czy nie ---nie zwracajcie na to uwagi!!!dzieki

Gość gggaaalllaaa
no to ubierz się w to przy nim i wyjdź sama na miasto! niech sobie myśli co chce on ma cię na wyłączność i wie że ty go nie zdradzisz dlatego nie reaguje ty robisz wszystko dla was - wyręczasz go to on ma ci jeść z ręki

Gość amila
wiem i co?daj mi sile ze bedzie lepsze moje zycie ze na gorszego nie trafie!!!jeju a ja chcialam miec dzidzie bo juz czas na mnie zrobilam porzadek ze soba poszlam na 2 operacje ktore byly potrzebne do tgo zeby miec dzieci a ten kutas mnie tak zalatwil

Gość gggaaalllaaa
cały czas twoje myśli krążą wokół niego a on jest totalnie niedojrzały emocjonalnie zmarnujesz się przy nim

Gość amila
gool podaj mi maila jak mozesz

Gość amila
znajmoi juz sie ode nie odwracaja nie che sluchac jakie mam problemy oni 2 lata temu mi mowili ze jestem glupia!wszyscy mowia to samo i ja to wiem ale wez tu odejdz

Gość gool
amila To faktycznie kawal wala. Ale nie rob szopek, bo nie warto. Jak facet bychcial cos zauwazyc to by zauwazyl. Nie wyobrazam sobie, zeby tak jak on reagowac na to co robisz. Naprawde wiele bym dal zeby kobieta sie dla mnie starala. Zawsze musialem biegac za moja i czesto bylo cos nie tak. We wszystkich dziedzinach zycia. Teraz wiele rozumiem czemu bylo nie tak - byl ten patalach z jej firmy.

Gość amila
w sobote ide na wesele przyjaciolki sama jak wdowa bo on nie ma ochoty isc to normalka wszystkie wesela moich znajomych oblecialam sama!wstyd wiecej razy z nim na pogrzebach bylam niz na weselach wstydzi sie mnie czy co???

Gość gggaaalllaaa
czy ty jesteś pewna że on już się z nią nie kontaktuje ?

Gość amila
tak zminil numer jego tel.mam pod kontrola rzucil taksowke remontuje calymi dniami nasze nowe mieszkanie

Gość gool
amila Jesli cos Ci to pomoze to moge z Toba pogadac. Mamy podobne tematy, ale ja chyba sie lepie trzymam. moj e-mail: gool121@02.pl

Gość sllslslsammamamam
Kawał wała to jesteś ty, gool. Dupek i gnojek. 2 lata żona się puszcza z innym, a ty nie masz jaj żeby coś z tym zrobić. Nie, to wymyśliłeś, że zamiast się rozwieść, to będziesz tkwił w dysfunkcyjnym małżeństwie, pomiatając żoną. I w tym wszystkim córka w najbardziej wrażliwym wieku. Moje gratulacje, to się nazywa facet z jajami.

Gość chciałbym wiedzieć
wywal ją z domu córka zrozumie

Gość gggaaalllaaa
kurna bo źle to wygląda ale możliwe że nie chce iść na wesele bo się wstydzi - ale swojego wybryku co do telefonów, to nie problem mój M miał dwa, jeden oficjalny drugi ukryty, ale i tak go znalazłam jak się dowiedziałam że się małolata kręci, bo ją rajcują zajęci i majętni to im pokazałam drugie swoje oblicze - ze mną się nie zadziera... skoro biegał za nią to nie jest mnie wart żadna nie będzie mi wchodzić w życie z buciorami najpierw pokazałam mu drzwi i szczęka mu opadła - wystraszył się że mnie straci i cały czas się stara - bo wie że nie żartowałam ja się ukochanym nie mam zamiaru dzielić ją namierzyłam, gdzie mieszka, jej nr gg, do jakiej szkoły chodzi już miałam ochotę jechać do dyrekcji szkoły i powiedzieć co to za ziółko :P ale po rozmowie ze mną lala podwinęła ogon i uciekła teraz minął rok i mój mąż jest jak aniołek wszędzie razem nawet mi dziękował że miałam oczy otwarte i nim wstrząsnęłam bo on sobie by nie wybaczył jakbym go zostawiła

Gość niunia 28i
Głowa do góry ,mam taką samą sytuacje jak TY -teraz ciagle płacze i pytam co było nie tak -ale wiesz co jakos zacisne zęby i dam rade a nie stocze się do jego poziomu -pozdrawiam niunia

Gość corka nie zrozumie