Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gool

Zdradziła mnie żona

Polecane posty

Gość gggaaalllaaa
gool piszesz że lepiej się trzymasz a kochasz ją jeszcze?

Gość amila
gala gratuluje!!!!!!!!!!tez tak powinnam zrobic ale nie zrobilam to byla wigilia a potem..wyjechal na 5 miesiecy mielismy wszystko przemyslec i co?mialo byc lepiej po przyjezdzie.............nigdy nie bylo tak chujowo jak teraz

Gość gggaaalllaaa
nie jest jeszcze za późno walcz o swoje prawa

Gość niunia 28i
Wiem jedno iz na jednym razie sie nie skończy -tak jest zazwyczaj ,ponieważ zakazany owoc lepiej smakuje -jak masz możliwosc to poszukaj sobie jakies przyjaciółke -i zacisnij ząbki -wiesz nie umiem patrzec na niego jest dla mnie smieciem .

Gość amila
muse sie wziasc za to wszystko a najlepiej jakby mi sie trafil jakis fajny facecik wtedy dostalabym skrzydel nabrala wiary w siebie i poszlo by mi wtedy lzej ....o wiele lzej

Gość amila
smieciem????????????dzisiaj napisalam mu ze w tym malzenstwie to on byl KURWA bo mi insynuowal ze na weselu sie pusze a ja mu ze sie szanuje wiec sie obrazil na ta kurwe a co????nie mialam racji?

Gość fgsgkajdehl
niunia 28i dlatego oczy trzeba mieć zawsze otwarte i ufać tylko sobie

Gość niunia 28i
jestem młodą wykształconą kobietą świetnie zarabiającą ,mam dobrą pozycje w firmie a tu nagle jakies kłótnie o to jak sie ubieram ,iz mam za duzo kosmetyków ,butów-a najgorsze jest to iż był moment kiedy musiałam prosić sie o seks ,potem słyszałam iz jestem nimfomanką -a tu nagle kochany maż znalazł sobie 20latke i co wy na to....

Gość no chama kawał

Gość gool
sllslslsammamamam Debile teksty. Nie dopuszczasz ciagle mysli, ze ktos kogo kochasz moze tak toba pomiatac. nie pire....olniesz tak po prostu polowy zycia i rodziny. Jeszcze nic nie wymyslilem targa mna we wszystkie strony. Nadal jest to dla mnie tak abstarakcyjna sytuacja, tak nierealna, ze nie wiem co jest grane (zeby byla jasnosc - ze mna). gggaaalllaaa kocham kogos kogo nie ma.

Gość amila
mna tez targaja takie mysli tylko ze ja nie mam dzieci wiec co mnie trzyma??????kasa tez nie zeby byla jasnosc!!!nic dobrego nie mam z tego malzenstwa same nerwy stres i utrata zdrowia

Gość amila
wyslalam ci maila gool!

Gość amila
wyslalam ci maila gool!

Gość amila
wyslalam ci maila gool!

Gość gggaaalllaaa
staram się być twarda, ale i tak mi serce płacze jak czytam wasze historie bo jak ukochana osoba może zgotować nam taki los w imię czego? gool nie mścij się - poczekaj jeszcze trochę, jak emocje opadną wtedy zacznie racjonalnie myśleć i podejmiesz odpowiednią decyzję

Gość niunia 28i
co ja mam zrobić -na rowód sobie nie moge pozwolić zbyt dużo strace ,i ciagle żyje przeszłością

Gość amila
wyslalam ci maila gool!

Gość amila
wyslalam ci maila gool!

Gość amila
wyslalam raz wiadomosc a powielia sie sorry

Gość gool
amila Rozumiem Cie amila. Tez nie wiem co mnie trzyma, nie chce unieszczesliwiac corki skopanym zwiazkiem starych. Nie wiem tylko jak jej to powiedziec. Nie jest naprawde tak z dnia na dzien wszystko pieprznac i przekreslic kilkanascie lat zycia. Tak po prostu to wyrzucic.

Gość gool
amila Nic nie dostalem e-mail: gool121@o2.pl

Gość amila
czy ona sie czegokolwiek domysla???kurcze ten jej wiek jest najgorszy dorasta,szuka autorytetow ciezka sytuacja!dobrze by bylo zeby ona nie dowiedziala sie tego co zrobila jej matka!moze poprostu najprosciej jesli jetstes zdecydowany ze nie chcesz byc z zona to powiedz corce ze nie mozecie sie dogadac ze na jakis czas musicie sie rozstac!wiem wiem to nie takie proste to rzucic ale musisz sie wyciszyc i przemyslec w samotnosci to co bylo i co cie czeka!!!ale madrala ze mnie co?ale chyba cos w tym jest

Gość amila
ja wyslalam nie wiem czego nie dosles wiadomoci moze jeszcze dojdzie

Gość niunia 28i
amila ,on tego nie zrozumie teraz ,bo ma za duzy haos w swoim życiu prywatnym -ale doceni to za jakis czas -ja go rozumiem ,poniewaz jest najpierw obłuda potem bedzie zył wspomieniami i złudzeniami iz sie poprawi a na koniec META czyli obudzi sie jak sytuacja sie powtórzy -pozdrawiam .

Gość amila
to tak jak ja zyje teraz zludzeniami i nadziejami!che sie juz obudzic bo nie daje rady!

Gość gool
Mysle ze sie domysla, byly burzliwe rozmowy, chociaz ukrywane. Wiadomo, ze w takiej sytuacji nie da sie wszystkiego ukryc. Ja w przeciwienstwie do mamusi nigdy w rodzinie nie sklamalem. Mysle ze musialbym powiedziec prawde, ze mama ma innego goscia, a taus byl w odstawce. Ta sytuacja, ktora jest teraz przypomina mi jak bylo ze mna, tylko teraz te same kity sprzedawalbym i ja (corce). Nie dalbym rady oszukac dziecka.

Gość amila
ja tez tak mialam!wiesz co wydaje mi sie ze ona sie domysla!wiec moze pogadajz nia podejdz moze da jakis znak ze co nieco wie jesli tak to powiedz ze na jakis czas na probe odchodzisz ze musi cie zrozumiec

Gość gool
niunia 28i Etap złudzen mam za soba. Po akcji z jak dorwalem SMSy (a raczej jak je znalazlo nasze dziecko w jej telefonie), bylem przekonany, ze juz ze soba spali ( zreszta chyba nadal tak sadze) i wybaczylem jej (nie zapomnialem) i chcialem wszystko z nia naprawiac. Teraz widze o co tu cho dzi i ze to wszystko lipa.

Gość amila
wiecie co jest nakgorsze w tym wszystkim?nie wiadomo co mamy zrobic z ta miloscia ktora mamy do tej drugiej polowki?tak poprostu wyrzucic z siebie sie nie da

Gość gool
amila " ja tez tak mialam ....." Ona sie domysla ale unika tematu bo sie go panicznie boi.