Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskawka Ze Śmietaną

Twarz się nie liczy...Oni gapią się tylko na figurę!!

Polecane posty

Gość mariusz22
no na figure tez spojrze w mini it jak jest dziewczyna:) ale dla mnie liczy sie glownie twarzi nie musi miec wcale dlugich i zgrabnyc nog byleby nie gruba

Truskawka, czemu "niestety"? To chyba dobrze nie mieć zaburzeń apetytu, prawda?:)

i żeby Cię inne kobiety wyzywały od anorektyczek? Zresztą modelka rozebrana wygląda dosyć nieapetycznie (chyba, że mowimy o modelkach reklamujacych bieliznę).

Gość piipp
Najważniejsze to: zaakceptować się takim jakim się jest a jak się ma naprawde problem z tuszą i kompleksy to coś z tym zrobić bo wtedy nawet ładna twarz nie pomorze , po drugie modelki wcale nie wyglądają apetycznie! wiem to z opinii swojej jako kobiety i wielu facetów, po drugie dnac o siebie i jeszcze raz dbać, nie chodzić z zarostem na nogach,myć się itp:) a ile facetów tyle gustów...

Gość piipp
mi mała- nogi każdy ma jakie ma... czasami podziwiam te dziewczyny co mają nogi całe w cellulicie , grube i zakładają krótkie spodenki i spódniczki... za to ,że się nie wsydzą oczywiście.

Gość piipp
Jak by wszyscy byli zadbani i idealni to by świat był szary i nudny. a co może mają w jeansach się prażyć latem?

Gość jkngv
jakieś rozdwojenie jaźni?

Wszystko się liczy : figura , twarz i inteligencja .

Gość piipp
ja nie mówie,że tylko w mini.... też wole rybaczki albo spodenki przed kolano. ale po co zwracac uwage ,że jak ktoś tak może chodzić jak ma brzydkie nogi... widać ,ze jesteś mało wyrozumiała

Gość vbluygh
jestem szczupła i zgrabna ale nie chadzam w mini po mieście zwłaszcza sama. Po co żeby narażać sie na zaczepki. No chyba ze ktos to lubi.

Gość piipp
z tym masz racje ,że mogły by dobierać odpowiednie ciuchy do figury kryjące mankamenty urody:) koniec tematu. Pozdrawiam:)

Moja kobieta miała dosyć idealny wygląd ( nie tylko moje zdanie ) , więc gdyby zaczeła tyć , lub teraz była otyła kochał bym Ją tak samo . To kwestia wyboru .

Moja kobieta miała dosyć idealny wygląd ( nie tylko moje zdanie ) , więc gdyby zaczeła tyć , lub teraz była otyła kochał bym Ją tak samo . To kwestia wyboru .

Moja kobieta miała dosyć idealny wygląd ( nie tylko moje zdanie ) , więc gdyby zaczęła tyć , lub teraz była otyła kochałbym Ją tak samo . To kwestia wyboru .

Przepraszam Bardzo !!!! proszę mnie nie obrażać tym tematem !! Twarz Kobiety jest wyrazem jej emocji i uczuć. To z Twarzy można wyczytać najwięcej. Jeżeli jest ładna twarz to z przyjemnością się na nią patrzy, a przede wszystkim z podziwem. Piszę o tym dlatego że mam dziewczynę z zajebistym ciałem , ale to i tak na jej twarz zwracam najwięcej uwagi. Tak to już jest jak sie jest zakochanym...

Gość vbluygh
twarz to rzecz gustu

A ja dla tego , że jestem zły ... ale mam dobrą duszę , to piękno mogę odkryć w kobiecie \"mniej\" pięknej .

Gość Nikotynoadeninowy
A co dopiero powiedzieć o kontemplacji twarzy kobiety, kiedy się w niej nie jest zakochanym...:-).

Gość KazdyFacet
A tu wlasnie kobiety odkryli wielka tajemnice. Prawda, cialo sie liczy bo ladne nogi, pupa i figura to bardzo podnieca. Co w tym dobrego ? Wy kobiety macie latwiej bo kazdy z was ma szanse schudnac (jak bardzo chce) poczwiciec i miec wlasnie taka figure.

Gość yfp76
czyży spójrz an steczkowska czy komus ten potór sie podoba?

Gość tarka winiarka
ja najpierw myslalam ze sie na mnie gapia bo mam zaj..figure :P ale pozniej zaobserwowałam ze jak siedze to tez sie gapia :p czyli ze na twarz..czyli ze tez niczego sobie :P