Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskawka Ze Śmietaną

Twarz się nie liczy...Oni gapią się tylko na figurę!!

Polecane posty

Zwłaszcza kiedy jakaś dziewczyna ubierze się w miniówkę, wtedy każdy facet się za nią ogląda, nawet jesli ma brzydką twarz ;/ Załóżmy że np. facet mija na ulicy 2 dziewczyny, z których jedna jest ładna ale jest ubrana skromnie i ma normalną figurę, a druga jest brzydka na twarzy ale zgrabna i nosi krótką spódniczkę. Za którą obejrzy się facet? Za tą drugą,oczywiście. Ach,ci faceci... A oni jeszcze nam wmawiają,że to twarz liczy się najbardziej... :)

Oczywiście, przecież faceci to niewyżyte zwierzęta:-P Twarz do seksu nie jest potrzebna:-D

Gość ja pier
zalezy z której strony ida , jesli z tyłu , twarzy nie widac, jesli z przodu ...ja zawsze patrze na twarz:)

Gość jkgv
A za kim sie obejrzy super zgrabną laksą skromnie ubraną czy przeciętna w mini? facet obejrzy sie za każda w krótkiej spódnicy.

no właśnie,ciekawe dlaczego te miniowy tak na nich działają, ale to mi sie wydaje takie nienaturalne,bo może gdyby jakas bardzo przecietna dziewczyna ubrała się tak zwyczajnie to moze niewielu facetów by się za nią obejrzało,a jak ubierze mini to wszyscy...

Gość vvvvv
z tyłu liceum z przodu muzeum :classic_cool:

Gość klucznik./
A na kogo kobieta bardziej zwroci uwage? 1. wysoki, umiesniony, duza klata, duzy obwod bica ale brzydka twarz 2. sredni lub niski, chudy/gruby, ale ladna twarz

Gość vvvvv
czasami widzisz dziewczynę z tyłu, myslisz - niezła laska. A potem ona się odwraca i... :o zonk

Gość piipp
a własnie ,że nie dla wszystkich się liczy figura... !! znam takiego dla którego ważna jest twarzyczka!!!

klucznik./: nie każda zwraca uwagę na tego pierwszego. tzn. może i zwraca ale jak zobaczy twarz to... tak jak vvvvv napisal/a :) twarz jest najwazniejsza.oczywiscie nie w przypadku,kiedy ktos jest b. gruby

Gość piipp
aha a miniówy ich tak kręcą bo zaraz wzrokiem sobie wyobrażają co jest wyżej... no i może kawałeczek majteczek przypadkiem zobaczy;)

Gość piipp
klucznik ja bym zwróziła na tego: 2. sredni lub niski, chudy/gruby, ale ladna twarz

Gość jkgv
ale z twarzą zawsze coś da się zrobic, makijaż fryzura, a z figurą niestety już nie

Gość piipp
no cóż nic już na to nie poradzimy;) faceci to wzrokowcy;) Ja też się czasami lubie popatrzyć na przystojniaków;)

Gość piipp
a tak na boku to precież nie dla każdego faceta ważna jest mini,sliczna twarz czy super ciało! przecież widać na ulicy ile jest różnych par! chudy z grubą itp..:)

Gość MIOUYTP
na jakim swiecie ty zyjesz? Polka wyrobi mieśnie, chyba żartujesz. Do 30 jako tako a najpóźniej po 1 dziecku tragedia.Z krzywymi krótkimi nózkami nic nie zrobisz. pOLKI TO LENIE PATENTOWANE DBAJą TYLKO O TWARZ.