Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

retro

Inny niż wszyscy.

Polecane posty

może wyobrazimy sobie Stronniczego...? :) Stronniczy , zgadzasz się....? :) mam dzis dobry dzień na zgadywanki...:):)

dobra to ja jak nic lece spać stronniczy jest dla mnie wysoki chudy blondynek z zaczesana grzywką i niebieskimi oczami- i juz

Czyli Złośliwa, mam rozumieć, jestem jakimś łącznikiem miedzy Tobą a Retro ? Mało h o j n a z tym wzrostem :P

Gość a mnie ciekawi bardzo bardzo
jak komik wygląda i to jest zagadka prawdziwa

jak dla mnie bezsprzecznie blondyn ale nie szczupły własnie, tylko o mocnej silnej budowie jasne spodnie, niebieska koszula takie męskie Rafaello :P

moj opis dotyczy stronniczego a komik, brunecik z ciemna karnacjai ciemnymi oczami albo zielonymi, garbaty od przesiaywania przed kompem hehehe -- z tym garbatym to joke

to musiałbys byc brunet powyzej 180 cm, wysoki szczupły, luzno noszący się bez garnitura, a na uroczystosci sportowa elegancja, na codzien luzno noszący sie lubiący rower i basen *ale nie jeziora ani zadne sporty z tym związane) i góry :-)

eee.. ten blondyn to pewnie stąd sie wziął, że ma taką ogólnie "jasną" osobowość....:)

Mówiłem Ci przecież, Kolorowa :) Co sie tak upierasz przy tych 180 ? To sporo poniżej minimalnej normy dla prawdziwego faceta :) Czemu nie lubisz gór i jezior ?