Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrąglutka i fajniutka 21

Dlaczego zaden normalny facet nie lubi krąglejszych kobiecych dziewczyn ??

Polecane posty

kazdy leci jak debil na te rozkapryszone anorektyczne tipsiary :-o pozniej i tak na nie narzeka, wygadac sie idzie wlasnie do kobiecych dziewczyn a pozniej znowu to samo, wiaze sie z obrzydliwa anorektyczka :-o czy kobiece dziewczyny to nie kobiety ? my przynajmniej wygladamy jak kobiety, mamy piersi itd a tamte ? obrzydliwe plaskie brzuchy i wystajace kosci :-o

Gość Monia Lewińsky
Hej Pusia!

im wczesniej wpadniesz na dział diety lub fitness tym lepiej dla Ciebie 🖐️

Gość ytu
a co to znaczy normalny?? mój facet lubi moje bioderka i pupcię i jest normalny

Nie znudziły Wam się jeszcze te same tematy? NIe lubi i już. Po co się nad tym zastanawiać. Masz wybór: albo schudnąć, albo zaakceptować obecny stan rzeczy. Ja absolutnie do anorektyczek nie należę, żeby nie było że się czepiam.

bo tak nas natura ukształtowała że zgrabne i wysportowane znaczy zdrowe i przestań pieprzyć tylko jak ci się to nie podoba to się odchudzaj a czemu kobiety wola wysokich ??

Gość klikasz FREE i lecisz
"krąglejszych kobiecych dziewczyn " tzn jakich? zapuszczonych, tlustych bab? "my przynajmniej wygladamy jak kobiety, mamy piersi itd a tamte ? obrzydliwe plaskie brzuchy i wystajace kosci " szczuple tez maja piersi, a ze nie maja wystajacego brzucha i wylewajacych sie spod spodni "boczkow" to... na plus.

Normalni faceci lubią kobiety zadbane. A wiadomo, że duże ilości tłuszczu przyczepione tu i ówdzie nie świadczą np. o dobrej kondycji i ukochaniu sportu. Poza tym kraglejsze kształty a tłustość to niebo a piekło. Po co ja to piszę?

bo takie lubią tylko nienormalni sama sobie odpowiedzialas - a nikt nie chce byc uznanym za nienormalnego :P

mam 167 i warzę 103 kg...to wcale nie jest tak dużo :(:(

Moj facet mówi, że właśnie nie podobają mu się anorektyczne panny. Takie dziewczyny stanowią dzisiaj jakąś modę u nastolatków. To minie... Mówi też, że luubi jak jest\'za co złapać i na co popatrzeć\' nie mam przy nim żadnych kompleksów : )

Gość ytu
co Wy możecie wiedzieć, co facetowi siedzi w głowie !!! Jeden woli krągłości inny nie-sprawa indywidualna, i po co się ciągle nad tym rozwodzić, ileż można??

Gość 3493240
buahahahha, faktycznie, malo wazysz :D

a ja lubie szczupłe lub normalnie zbudowane sarenki a grubasom mówie NIE !!!!!!!!!!!!!!! POZATYM każdy czy to facet czy babka nie powinien się tak zapuścic bo to nie zdrowe :) aczkolwiek odziwo dziewczyny uwielbiają misiowatych więc sam już niewiem :(

Gość ytu
Odetka mój meżczyzna podobnie :-)

Gość ytu
c.r.e.a.m ale nie wyznaczona została granica krągłości- tzn. pełniejsze kształty, czy krągłości- chora nadwaga, bo to chyba różnica

cream - ja nie jestem gruba :o

jestem sarenką :classic_cool:

ytu - to mamy szczęście. A Wy się tu strasznie irytujecie: że każdy lubi co innego. Tak to prawda... Ale na przykład telewizja wywiera na nas wielki wpływ, tzn chce wywierać. Żyjemy w erze ciągle-lsniacych-wlosow, calkiem-bialego-usmiechu, bardzo-bardzo-gladkiej skory. A pozniej przychodzi Ci taki do lozka, rozbiera i yy skad Ty masz tu tyle tluszczu? Ile Ty masz wlosoow na ciele haha. Niedlugo przez telewizje w ogole kobiety przestana sie chyba rozbierac. :) Zartuje. Zartuje? Pozwolilam sobie ogladac przez pare dni bo bylam chora, ale nigdy wiecej. Szczerze mowiac niecierpie telewizji.

chodzi mi oto : np sarenka o wzroście 175 i mająca 75 kg jest oki ale jak by miała 80 kg to już jest :O i jeżeli by miała mase mięśniową to oki ale tłuszcz jest bleeeeeeee:O

ja mam 159 cm wzrostu i wze 82 kg to nie jest malo ale ja czuje sie dobrze za to moj facet twierdzi ze powinnam schudnac ale lubi sie poprzytulac do mojego cialka:)

Gość ytu
a telewizja lasuje też bazarkową modę na jedno kopyto-wystarczy popatrzeć na ulicy :żółto, zielono mi...pfeeeeee i jeszcze solarium i wystające biodra

że co przy wzroście 167 ważysz 103 kg jejku ty naprawdę masz wysoko nadwagę to nawet nie zdrowe dla całego organizmu. Zresztą szczerze mówiąc mi też nie podobał mi sie chłopak który był by gruby mimo wszystko człowiek poznając drugą osobę patrzy na wygląd fizyczny nie możesz zabronić facetom, że lubią szczupłe kobiety

Gość
A kto by chciał mieć połamaną miednicę? Albo tracić czas na szukanie szpary w zwałach tłuszczu? :o

Gość do autorki.....
Tyle czasu nie było mnie na kafe,ale widzę że nic się nie zmieniło Puśka dalej szaleje z tymi samymi topikami:-p