Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrąglutka i fajniutka 21

Dlaczego zaden normalny facet nie lubi krąglejszych kobiecych dziewczyn ??

Polecane posty

Gość oiuoippoppp
Jarku nie panujesz nad emocjami ? spójrz w lustro tylko sie nie przestrasz - ostrzegam !!!

Gość kammel lubi
ostatnio nawet nowa "niezgode" poderwal. wiesz tylko nie wszyscy maja odwage sie przyznac do tego ze lubia kiedy baba ma wal cycowy, brzuszny oraz okalajace gacie cipno-dupne

Gość ćwicząca...............
a ja właśnie wróciłam z siłowni:) nie jestem anorektyczną tipsiarą po prostu dbam o siebie i wiem ze podobam się facetem mam ładne wcięcie w talii wcale nie jestem wychudzona mam podobno ładny tyłek( ja jestem dość szczupła a mój tyłek dość wydatni) poza tym nie jestem idiotką kończę studia na prestiżowej uczelni, dużo czytam, lubię dobre kino poza tym zdrowo się odżywiam nie nie głodzę się ale posiadam na tyle wiedzy na temat odżywiania że staram się tak układać jadłospis żeby było w miarę zdrowo ( ale też nie popadam w paranoję , kawałek pizzy czy kostka czekolady raz na jakiś czas to nie zbrodnia, grunt to umiar) wiedzę tę posiałam sama uważam że warto się zainteresować to co jemy chciałam dodać że na siłownie codziennie nie chodzę, nie chodzi mi o to,żeby się napakować ale żeby ciałko ładnie wyglądało poza tym w ogóle staram się ruszać, jak tylko mam rano czas to idę pobiegać pół godzinki, staram się też znaleźć czas na jakieś ćwiczonka w domku i wiesz co?? faceci to lubią ostatnio usłyszałam od kolegi "Lubię jak dziewczyna dba o siebie"

Gość a ja lubie puszyste
okrąglutka i fajniutka 21 nie masz racji ja bardoz lubie puszyste kobiety bo jak dla mnie mają same zalety jak chcesz to możemy popisać samotnymozetozmienisz@gmail.com będę szcześliwy jak odpiszesz p.s. ale tu snoby się wypowiadały po tobie heh chamstwa nie brak tylko im pogratulować głupoty

Gość feedersi lubią grube
:P

Mojemu narzeczonemu nie podobają się grube. Uważa je za bardzo zaniedbane kobiety. Ja za to uważam, że powinno się utrzymywać prawidłową wagę ciała dla zdrowia. Nadwaga grozi wieloma komplikacjami. Tak zwane kobiece kształty nigdy nie są zdrowe !!!

Gość ehhh******
Co znaczy kraglejsza kobieta?? Dla mnie to taka ktora ma piersi i pupe ale nie ma nadwagi miesci sie w granicach BMI. Ja mam 153 cm wzrostu i waze 48-49 kg i uwazam sie za kragla. Mojemu facetowi odpowiada twierdzi ze wszystko mam na miejscu i nie jestem ani za gruba ani za chuda. Wazylam tez 42-43 kg i mialam niedowage wygladalam jak anorektyczka z wylupiastymi i podkrazonymi oczami wystajacymi koscmi i blada twarza nie mowiac o tym ze mialam problem wejsc na 1 pietro. Wazylam i 58 kg i nie moglam na siebie patrzec to juz byla PRAWIE nadwaga i czulam sie strasznie ciezka i opasla. To nie bylo ani ladne ani zdrowe.

Gość Suzi bad girl
Lily Tak zwane kobiece kształty nigdy nie są zdrowe! Hę?! Co to dla ciebie znaczy kobiece kształty? Kobieta to kobieta,różni się od faceta tym,że ma piersi,krągłe biodra,wystającą pupę. To,że któraś to ma to znaczy,że jet niezdrowa? Wydaje mi się,że źle pojmujesz znaczenie słów kobiece kształty... Kobiece kształty to ma np http://bi.gazeta.pl/im/4/5295/z5295034O.jpg a nie http://bi.gazeta.pl/im/4/5295/z5295034O.jpg. Wydaje mi się,że Monica jest jednak zdrowsza....

Suzi bad girl Wyrażenie kobiece kształty obecnie nieco zmieniło swoje znaczenie. Często określają się tak kobiety mające zbyt dużo kg. Bo przecież rzadko, która powie, że ma nadwagę, ale za to powie, że ma kobiece kształty. Monica Bellucci wygląda super, za to np. Kelly Osbourne już nie za bardzo.