Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka1906

Nastoletnie mamy czas na smiech i lzy

Polecane posty

Gość Karolaa8989898
Finansowo nie jestesmy ze soba zwiazani poniewaz ja studiuje, wprawdzie zaocznie (szukam pracy) wiec utrzymuja mnie rodzice. No a jesli chodzi o niego to utrzymuje sie sam. Ale pytalas o to jak uczuciowo wiec nie zawsze jest idealnie ale nie zapeszajac wierze ze to ten jedyny jestesmy razem pond 2 lata. A wy?:) jak wam sie układa i ile jestescie razem? jest starszy? moj ma prawie 21 lat.

Gość Nadia88
Mój ma 23 latka.. jestem z nim juz 2 lata:) Teraz jest wspaniale rozumiemy sie doskonale, kiedy nam coś nie pasuje to sobie o tym mówimy, kłócimy sie czasem (bardzo rzadko) o jakieś bzdury ale jak to bywa w każdym związku, bardzo sie Kochamy!!!

Gość Karolaa8989898
hehe ja ze swoim jestem w sumie 2 lata i jakies 3 miesiace;) wiec podobnie, wiesz o dziecku to on czesciej mowi. Mimo ze sie nam marzy rodzinka to narazie nie mozemy sobie pozwolic ;( niestety. p.s jesli moge zapytac oczywiscie nie obraz sie i jakby co zingoruj moje pytanie. Ciąża była planowana?

Gość Nadia88
Jeśli chodzi o finansowość to moj Misio pracuje, ja się uczę:) I jest nam dobrze, nawet czasami aż za dobrze:)

Gość Karolaa8989898
a gdzie sie uczysz, studiujesz?:) jak tak to co:)

Gość Nadia88
Nie planowałam ciąży, chodzę na studium farmaceutyczne ale gdy go skończe idę na studa farmacji:)

Gość Karolaa8989898
No to super , ciesze sie ze Ci sie układa bo wydajesz sie miłą osóbką :) ja studiuje pedagogike. Moj ukochany kierunek zwiazany z tym ze kocham dzieci :) . Wiem ze moj tez by nas utrzymał ale jednak poczekam przynajmniej do skonczenia licencjatu :) Jestes pewnie ciekawa czy coreczka czy chlopczyk? masz jakies pomysly na imiona?

Gość Nadia88
Narazie się oswajam z tą myślą że jestem w ciąży nie myślałam nad imionami hihi :D

Gość Karolaa8989898
hehe :) no fakt kied dowiedzialas sie ze jestes w ciazy? zrobilas domowy test czy odrazu u ginka?

Gość Nadia88
domowy do ginka pójdę:) 2 dni temu się dowiedziałam:)

Gość Karolaa8989898
no to faktycznie niedawno hehe:) masz juz nudnosci lub inne objawy?:)

Gość Nadia88
nie.. tylko spie bardzo długo, nie moze mnie moj misio sciagnac z lozka dzis musialam sie polozyc o 12 i wstalam o 15.. :D No i brak miesiączki oczywiscie:)

Gość Karolaa8989898
ni e chce gasic twojego entuzjazmu ale testy czasem zawodza. Ale tak napewno nie jest w twoim przypadku , to poprostu sie czuje, ze nosi sie zycie tak mowia przynajmniej mamusie :)

Gość Nadia88
czuje się czuje.. dodam ze ostatnio chcialo mi sie ogorków kiszonych ale to tak bardzo ze zdziwilam sie i mysle sobie co jest..? Nigdy tak nie mialam dlatego tak sie zdziwilam.. mam czasami tak ze chce cos zjesc i to juz i teraz a jak pomysle ze tego bym nie mogla miec to jestem wściekla!!:D

Gość Karolaa8989898
zachcianki:) oki ja musze konczyc :) mam nadzieje ze jeszcze kiedys pogadamy :):*

Cześć dziewczyny jest tu ktoś?? Mały właśnie zasnął heh znowu Myślałam , że poczeka na P , ale nie udało się hehe Widać że jest nie w \"sosie \" Nie dość ,że ząbki mu przeszkadzają to jeszcze to szczepienie Ma stan pod gorączkowy i po kąpieli musiałam mu dać czopka

Oj bido, a smarujesz mu te dziąsełka żelem? Bo tak czopki ładować...? Faktycznie Twój malutko czasu spędza z małym :( Mój przynajmniej wraca po 18, to ma czas żeby wykąpać, wybawić, uśpić...

No dokładnie. No, ale jak ma na rano to potem mu to wynagradza:D A dziś z nim siedział do 12. I on go trzymał na kolanach przy szczepieniu, bo ja powiedziałam ,że jest mi słabo .Ja naprawdę bardziej panikuję niż Dawid. Oddałabym wszystko by tak nie płakał. P mówi ,że on jest bardzo dzielny. Nie , ale ja mu nie dałam czopka przeciw bólowego tylko przeciw gorączkowego ,bo ma stan pod gorączkowy. No smaruje smaruję:) Kupiliśmy mu taką szczoteczkę do masażu dziąseł i on jak się do niej przyssa to nie chce puścić.

Acha to Twój mężulek pracuje na zmiany? No tak na gorączkę to faktycznie :) Myślałam, że same czopki używasz :D Mój Mały jako, że duży chłopczyk dzielnie znosił szczepienia. Za pierwszym razem histerię mi zrobił, bo pani zaczęła do niego mówić takim debilnym słodkim głosikiem jak to niektórzy mówią do dzieci. I się tego wystraszył. A później już było ok i tylko przez chwilkę płakał. Teraz dopiero w połowie grudnia mamy iść:) Ja niestety nie mogę nic Ci poradzić jeszcze na ząbkowanie, bo póki co Mały znosił je spokojnie. Ma już 8 ząbólków :D

Optymistycznie no faktycznie Twój nick pasuje do Twego życia, jak Ci mały tak dobrze znosił ząbkowanie. Co masz że nie możesz wejść??

Mam klienta poczty, czyli, że nie muszę wchodzić na stronkę, logować się na pocztę, bo wiadomości przychodzą mi prosto na kompa :) bez zbędnego otwierania przeglądarki :) No to akurat mi się upiekło, bo był wyjątkowo spokojnym Smykiem. Kolki też nie miał, a tego się bałam najbardziej :) Teraz zaczyna pokazywać charakterek:D Mam nadzieję, że jego ognisty temperament mu... utemperujemy troszeczkę, bo nam na głowę wejdzie :)

Optymistycznie komp mi się zawiesił .Robiłam P kolację bo wcześniejszą wybrzydzał i nie zjadł .Powiedział że makaron zapiekany z jabłkami jest blee:D