Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paJacykow

ŻARTY SIĘ SKOŃCZYŁY !!!!

Polecane posty

Gość a moze ...
sam sie opisz !!! :P

Gość a mi na jego widok
staj mi wacek :D

A ja tam mam na sobie czarne rybaczki niewyprasowane i niebieski t-shirt. Do tego mam nieułożone włosy i zero makijazu. I gówno mnie obchodzi, co ktoś o tym myśli. Do siedzenia przed kompem stroić się nie będę.

ponieważ jesteś pierwsza będzie ulgowo. Czy ty kurwa widziałaś kiedyś Fashion TV albo mój kącik porad??!! To że jesteś przed KĄPEM nie usprawiedliwia Cie od niechlujstw i machlojek estetycznych! Rybaczki to trzecie miejsce wsród spodni z listy śmierci ( pierwsze miejsce szorty, drugie rurki) T Shirt niebieski?! a do czego niby pasuje niebieski?!

Gość taka jedand ziołcha
:D:D:D

Gość lolitka*
a ja siedze nago

Gość lolitka*
a teraz załozylam koszulke

no wreszcie znalazły sie odpowiednio przygotowane dzierlatki na kafeterii! Lepiej mniej niż więcej pamietajcie dziewczyny. to lepsze rozwiazanie (nagość dla przypomnienie) niż popełniać TAKIE gafy.

O kurde... Ale mała się poczułam... A z drugiej strony Największy i Najważniejszy Stylista Rzeczpospolitej mnie ocenił, powinnam być dumna :) Przepraszam Mistrzu, więcej takiej gafy nie popełnię!! Zaraz sobie przypnę jakieś zwisające futro do paska, to bedę TRENDI!!

Ja mam na sobie czerwone stringi koronkowe, spodnie na kantkę, lakiery wężowe, swój wspaniały tors nigdy nie przyodziewam w koszule (gdyż mam się pochwalić porządnym porostem klatowym- jak ktoś go nie posiada - wtedy nosimy panowie koszule!!) łancuchy i wisiory, marynarkę od Góciego. Kapelusz zdjąłem bo przy paniach nie wypada.

Widzę u Ciebie mocne postanowienie poprawy.. tak futro to dobry pomysł . Nie zapomnij o lateksowym gorsecie zamiast tego tshirta i już mozesz ruszać na czatowy wyryw nawet z włączoną kamerką 🌻 Cieszę się iż jestem szanowany 🖐️

Troche twórczego myślenia Lady twórczego myślenia. A botox i owszem , regularnie korzystam z takowych zabiegów. a zęby poczekaj aż zabłyszcze zaniedługo z moim Holiłód w gębie wprost z Twojego televizorka! :D

lilly rołs- kolejna golaska? dziewczyny kopiujecie styl! znowu jesteście na jedno kopyto identyczne lady- nie jestem łysy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zerknij pod pachy :classic_cool: gdzie indziej Ci nie pokaże

A co powiesz Miszczu na to, żebym założyła na siebie różowy błyszczący stanik, czarną skórzaną mini i lakierowane buty sięgające nad kolana?? Myślę, że mogłabym tym strojem zadać szyku na jutrzejszej zabawie w remizie w Koziołkowie Małym.

Doskonale się sklada gdyż właśnie jutro odwiedzę Koziołkowo małe z kamerą TVN obadać jak w tamtejszym town ubierają sie polacy. Zechcesz mi potowarzyszyć? Strój szałowy! będziesz idealnym dodatkiem dla mego ramienia.

rutowicz rutowiczową. sporo ich ale zdecydowanie za mało mamy stajli na Tolę szlagowską. Lady , to propozycja dla CIEBIE ,coś czuje ze masz podobne do tolci wnętrze

Ale taki styl teraz modny jest i każda dziewczyna we wsi chciałaby wyrwać lowelasa pokroju Jarka, więc się lansują na Jolę. Ale im i tak daleko do tego stylu, bo to są wieśniary, które świata nie widziały i tiwienu w domu nie mają. Ja za to jestem zdecydowanie do przodu i pomijając mój domowy imaż, to na wyjście jestem wyszykowana jak się patrzy. A poza tym JACIE!! JUTRO BENDE W TELEWIZORZE!! To jeszcze muszę zrobić makijaż odpowiedni :)