Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paJacykow

ŻARTY SIĘ SKOŃCZYŁY !!!!

Polecane posty

desire... powiadasz więc ze duzo takich jól tam macie????? Oszukałaś mnie.. to ja niewiem czy bedziesz w tivi bede musiał ocenić sprawe na miejscu, pozatym niewiem czy bedziesz dobrze wygladac w kamerach. trzeba miec odpowiednie ruchy i tiki . lily - co z tego że gorąco? chcesz samca? chcesz? bądź trędi ol de tajm 24/7 !

No weź... Nie dołuj mnie teraz... Dobra, to w takim razie wizerunkiem bardziej postaram się zbliżyć do Dody, a wszystkie Jole niech idą do d...y. I przypnę sobie to futro oraz pokażę trochę mojej klaty. Myślę, że to wystarczy.

ale klate mozesz pokazać tylko z bujnym owłosieniem na niej! to podstawowa reguła mody zmienie chyba nicka bo tamten juz jest niemodny.

zdecydowanie czuje,ze jestem emo od czego zaczac przemiane mojego imazu bo nie wiem,doradz mi zoltozęby przystojniaku

po pierwsze primo wytnij czachę na kurtce, sezon sprzyja bo gorąco akurat będa wywietrzniki od Twojej inwencji zelezy gdzie wytniesz- najlepiej to co masz pokazac, jesli jestes osoba puszystą zalecam plecy by wyeksponować wałeczki na tzw "muche" weź węgiel od juzka co wungiel na kafe wozi i pomaziaj oczy.

hahahaha dobre dobre. nie jestem niestety osobą otyła a po drugie primo musze chyba kupic sznorowki w dwoch roznych kolorow i wdziac trampiszony;)

Nie zapomnij sobie czarnych grubych krech dookoła oczu namalować. I zakolczykować się trochę. I mieć nierówne włosy.

trampiszony niebardzo . weźno szpilki , utnij paski i doczep te sznurówki . nie słyszałaś o łączeniu stylów eleganckiego z luzackim?!?!?! ale wreszcie wychodzisz z jakąś inicjatywą , plus definitli plus.

no to czarne kreski węglem sie robi przecież . oj widze desiree chcesz zostać moim pomocnikiem . niecny podstęp. czego to ludzie dla tivi nie zrobią. ale w koncu kazdy jakos w bisness moze wejsc.. ja tez wszedłem w pewien nietypowy sposób.. ale niewiem czy moge Wam zdradzić . Lady, spoko . Nauka ortografia są nieważne. Wiedza jest dla matołów, najwazniejsze jest ZEWNĘTRZE!

no dobra powiem Wam... to ja jestem odpowiedzialny za wyrobienie u Kungi Rusek mięśni.. bawiliśmy się w pódziana. przyjemne z pożytecznym . i oboje teraz jestesmy celebritis narodowe!

No jeśli szukasz aktualnie asystentki, to myślę, że nadawałabym się do tej roli jak nikt inny. Przede wszystkim mam parcie na szkło, a to chyba najważniejsze jest, co nie?? No i wyczucie stylu, co już tutaj udało mi się udowodnić. Oczywiście moja wpadka na samym początku jest do wymazania... Za to futrem zaplusowałam. Mogę przesłać moje cv :)

mądrze gadasz. ale to nie jest tak że hop siup zostaniesz tą asystentką. pozatym mam pewne warunki i wizje spędzenia w Twoim towarzystwie czasu na natenie..bedziesz mi pastować lakiery co by się błyszczały bardziej niż moja głowa!!!!! pozatym co drugie słowo zwracaj sie do mnie per mistrzu. musze przebić tego klaskacza .

nie no cos Ty, odwrotnie jest.. wziąłem ostatnio od niej numer telefonu do jej chirurga plastyka. pozazdrościłem jej tego i owego.. wkrótce zobaczycie mnie w jeszcze lepszej odsłonie. (chociaz wiem ze moze Wam sie wydawać ze juz lepiej być nie może)

No przecież już mówiłam Miszczu, nawet dwa razy, czyli chyba z tym nie będzie problemu??

no to na początek dorwij jedną z pseudocelebritis kafe , moze to byc np : luśka, pozdro, crem , komicznie, lily, amant, juliusz cezar, retro, kuraiko , jarek spytaj co mają na sobie i ciesz się tą chwilą oceny!

Ponawiacz, ubranie z materiału jest już demode. Teraz trzeba szukać jakichś alternatywnych rozwiązań, to tak jak biopaliwa, tylko nie z myślą o środowisku. Dlatego możesz na przyklad zrobić sobie na zamówienie u jakiegoś wziętego krawca spodnie z folii, w którą wcześniej miałeś zapakowaną meblościankę z BRW do samodzielnego montażu. Taka folia ma bardzo ciekawe zagniecenia, które dają świetny efekt. Albo jeszcze lepiej taka folia z bąbelkami, czyli tzw. fun-ciuch: ubranie i zabawa w jednym. Poza tym jak będzie to folia z telewizora zakupionego w MediaMarkt, to po niedzieli masz szansę na zwrot gotówki za folię. Góra oczywiście naga, oczywiście jeśli masz bujne owłosienie na klacie, jak już Miszcz wcześniej wspominał. Jeśli nie, to proponuję przymocować sobie futerko zakupione na straganiku u zakopiańskich górali, potocznie zwane cipką. Wtedy, nie wstydząc się już braku owłosienia na klacie, będziesz mógł iść na podryw. Oczywiście musisz pamiętać, że spodnie muszą mieć niski stan i być opięte, żeby podkreślały pośladki. Luźnym zwisom z krokiem w kolanach mówimy zdecydowane nie! Pod takie spodnie gustowne koronkowe stringi, najlepiej w kolorze wykurwisty róż. I pamiętaj, żeby nie wystawały nad spodnie. Kocie oczy nie wyglądają zbyt atrakcyjnie... Oczywiście na nogi szuzy ze skóry węża opcjonalnie krokodyla.

desire... to juz niewiem kto jest jajko a kto kura. dobrze dobrze:D:D Miszcz jest jak narazie zadowolony:D Jednakże pozwól iż wprowadzę pewne poprawki , folię z telewizora media markt mogą kazać zwrócić dlatego zostaniesz goły i wesoły a jak wiadomo gdyzie się to dość poważnie z wizerunkiem fun-ciuch, bo juz strone wczesniej ustalilismy ze gołość wyszła z mody (właśnie godzine temu) . sztuczne włosy na klacie stanowią zagrożenie dla nas naturalnych włochaczy!!!!!! Miałaś nie mówić!!! przez ciebie teraz co drugi polak bedzie mnie kopiował ... zobaczycie jutro na ulicy beda same moje kopie . teraz musze zmienić imaż . co teraz co teraz.

ludzie tacy jak Tola i Ty lubicie sie buntować. a miszcz jest tylko jeden . tak bedzie bezpieczniej jak potrzymam Cie na dystans ps. a mi jarek wchodził w tyłek . a mi jarek wchodził w tyłek . a mi jarek wchodził w tyłek . a mi jarek wchodził w tyłek .

Miszczu nie takie było moje zamierzenie. Po prostu chcę, żeby te żenujące nagie klaty miały jakaś alternatywę, czyli sztuczne futerko. Niech każdy ma szansę jakoś wyglądać, w końcu naga klata - toż to widok obleśny u faceta. Nie zmienia to jednak faktu, że będzie to tylko namiastka prawdziwie owłosionej klaty, jednak chyba gołym klatom jest niezbędna... Dlatego właśnie przyszedł mi do głowy pomysł, aby zwrócić się do rządu o częściową refundację futerka na klatę, aby każdy miał do niego dostęp.

paJac wiesz licz sie ze slowami,z to wchodzenie wtylek potraktowalam doslownie. to nieprawda ze gardzisz pedalami:P

Czyli widzę, że zostawiasz mnie na posterunku :) O tak, to będę mogła się wykazać :) Niech no tylko ktoś tu przyjdzie :) Lady_GLUTTER doprowadziłaś się już do porządku??