Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

w koncu

Polecane posty

juz mialam dosc tego tygodnia ...a dzis obijam sie jako moge i wyspie sie w koncu, i moze kapiel z babelkami w mojej wanie, do ktorej neimowleta sie nie bardzo mieszcza :D

Gość krupkon
e zdaje ci się:O

Gość przecież ty a ja wygrałem
:D

Gość krupkon
zdaje ci się że to twoja wanna:O ona jest moja!

bo ona wymaga zgiecia sie w co najmniej 4 miejscach :) nie ma to jak normalna polska gleboka wanna :) niemowle tez ciezkoby w niej wykapac zunia jaka ty masz?

Gość weekend na kafe
prawie się cieszę ;)

a ja chyba jade na mola musze sobie kupic stanik w vs taki kombinacyjny do sukienek wiazanych na szyje bo bez tego zadna sukienka na mnie dobrze nie lezy bo plasko z przodu i z tylu hihihi :D

udanych zakupow...ja sie wybieram jutro , musze cos do pracu kupic , bo nie mam w czym chodzic :D

a wogole to zalamka bo z nadmiaru opalania dzis wyczuwam pypcie na ustach na gornej i dolnej wardze aaaa tego jeszcze nie grali zeby 2 mmiec :( musze je czyms zaatakowac dzis :P tylko czym????moze by tak proactivem poczestowac ???

swinkowaaa- kobieto, jak wytrzymujesz taki upal? Ja leze i nie mam na nic ochoty, nawet na zakupy jutro

popatrz na stronce vs na necie maja super ciuchy ale niestety najmniejsze sa na mnie za duze taka maluczka jestem chociaz maja zawyzona numeracje tez mi sie tak wydaje bo mikroskopijna tez nie jestem...ale maja fajne ciuchy i sporo prommocjii :)

homerkowa nawet nie pytaj......leze plackiem z woda z cytryna lodem....zjadlam truskawki i czuje sie ciezko....wilgotnosc 80% i nei wiem co ze soba robic :( wole zime, powaznie a ty jakie plany na dzis?

aerochocolate chodzi ci o victoria's secret? Fakt, dziwna rozmiarowka bo niektore rzeczy xs sa na mnie za duze a mniejszego rozmiaru juz nie ma

ja nie przepadam za vs..... uwazam, ze cena w stosunku do jakosci ma sie nijak :( bardziej placisz za marke , niestety

no nie gadaj swinkowa bielizne szczegolnie staniki bezszwowe maja super :P ciuchy ostatnio pierwszy raz zamowilam ale odeslalam w ciagu 2 godz bo xs to jak M :D nie ma to jak H & M :P jak dla mnie