Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

w koncu

Polecane posty

poza tym ja nie wiem, moda jakos mi nei pasuje obecnie...albo cos wyglada jak szmata do podlogi, albo zrobione jest z marerialu jak szmata do podlogi ....albo ma kroj jakby sie bylo w 34 miesiacu ciazy :(

Gość czy jestem wyjątkiem
a po co weekend bez seksu ? :o

Rany, mnie tez dzisiejsza moda pzeraza. Ciezko kupic cos konkretnego, wszedzie tuniki wlasnie jak dla babek w ciazy.

Swinkowa to zajrzyj do H&M jak bedziesz miec okazje...ja mam odwieczny problem bo jestem drobniutka i w sklepach innych niz Marshall ciezko cos mi dostac na siebie ...chodzi mi o dol ze juz nie wspomne o kantach ..porazka a w H&M maja ciucy dobre gatunkowo proste i eleganckie...jak lece do mola to w zasadzie tylko hm i vs :P

ja nie powiem, ze wygladam jak modelka, od 25 lat na diecie jestem, ale do cholery, przeciez to co jest w sklepach normalnie zalamuje jak sie ubierze :(

no ja bylam wlasnie w h&m ostatnio i nic co by mi do pracy pasowalo nie znalazlam , ja wybredna jestem jesli o ciuchy chodzi ...taki gust "niekonwencjonalny" mam

no ja metoda prob i bledow wybralam sobie ten wlasnie sklepik i mi odpowiada ceny maja dosc dobre nie za wysokie nie za niskie czasami tez szmaty wisza ale wiekszosc ciuchow maja naprawde swietne ...takie bym powiedziala " z klasa "

aerochocolate wydaje mi sie ze mamy podobna figure. Mi ostatnio waga wskazala 95 funtow ( nie wiem w kg). Staram sie wiecej jesc ale apetyt mi jakos nie dopisuje

Homerkowa ja mam 90 funciakow i lekka zalamka ogolnie gora nie jest zle ale te nogi patyczki buuu:( dobrze ze za wysoka nie jestem :D i tez nie mam apetytu jade na owocach non stop i fajki :D a soatatnio zajadam sie takim specyjalem budyn smietankowy na zimno z ryzem to niby troche ma podtuczyc i dobre :D

homerkowa jest, jest i w oak brook jest i w orland park, i w skokach i w joliet w outlet stores ....w kazdym wiekszym "domu towarowym" jest :D

Homerkowa ale nie gwaranyuje ze znajdziesz tam jakies kanty np dla siebie jak masz podobna wage do mojej :P a wogole to kiedys w marshall udalo mi sie znalezc super spodnie knciki w sam rycht na mnie firma nazywa sie TYTE ale ni groma na necie nie moge trafic nic podobnego :) moze to byl jedyny egzemplarz :D

o ja sierota, co mi odbilo z tym woodfield. No to jak mam pod nosem to moze jutro sie przejade

jesuuuuuu ja bez kawy nie bylabym w stanie normalnie funkcjonowac a jak kawa obrzydnie to na pare dni zastepuje ja red bulem albo cosik w tym stylu :D

o fak, jaka szkoda. Przeciez ja do pracy to tyklo na blyszczaco, zlote klapeczki itp. :D

Ja bez porannej kawy to sie czuje jak kon po westernie ale skonczyla mi sie wczoraj i zapomnialam kupic

a ja dzis sobie konto oszczednosciowe zalozylam hehe bo pakowalam wszystko na czekowe i dzis tak pusto sie zrobilo na tym czekowym ze poczulam sie jakbym przyjechala tutaj tydzien temu :D