Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

w koncu

Polecane posty

Zrob sobie ksero ksiazeczki oszczednosciowej i powies na lodowce. Codziennie rano widok $ na koncie i kawa dadza Ci powera na caly dzien

ja wszystko on-line place ..... to do razu znika w czarnej dziurze rachunkowej :( kupilam sobie zestaw pedzli do makijazu...ale sie ciesze, taki piekniutki

Ja tez do wszystkiego doszlam sama, ciezka praca a nieraz uslyszalam, ze pewnie mnie moj szef sponsoruje albo ze swiadcze mu inne uslugi poza ksiegowoscia. Czulam sie strasznie

nawet mi nie mow o assessmencie...nei dosc ze 155 na miesiac, to jeszcze chuje pierdolone jebane skurwiele mi specialny assessment dodali $300 - normalnei zlodzieje pieprzeni a ty ile placisz?

aerococolate to ty powinnac dwa konta oszczednosciowe zalozyc skoro tak malo wydajesz :)

swinkowa kazdy ciezko pracuje ...ja jeszcze nie mam mieszkania bo moze kupie sobie w polsce :D a tutaj to sama nie wiem bo moj chlopak mowi ze ten dom to caly jego dorobek zycia i ja to rozumiem i w razie slubu intercyza bo sie boi stracic i takie tam a ja sama nie wiem bo z jednej strony go rozumiem a zdrugiej strony jak sie z nim zwiaze to odbiera mi szanse na posiadanie sojego miejsca na ziemi :( i mowi ze kiedys sobie kupie ale co z tego jak przeciez nie bedziemy mieszkac oddzielnie ;/

Placilam 200 ale od nowego roku podniesli bo maja malowac klatki schodowe i maja robc nowe oswietlenia na osiedlu. Tyle tylko ze juz czerwiec a tu ani jedna sciana nie pomalowana i lampy nadal te same 😠

jednorazowo :( ja moze tez sobie szczele oszczednosciowe, wplace ze $100 :D, zawsze to te 4% wzrosnie na rok....uppp to jakies $4 :D...to raczej schowam w skarpetce

Tu w USA jest takie prawo, ze po 7 latach nawet jak nie macie slubu masz prawo do jego majatku tak samo jak on ma prawo do twojego. Tak mi powiedzial prawnik

dokladnie homerkowa...zarobie 4 opodatkuja mi , zaplace z 2 podatku, zostanie mi 2 na czysto....wple w tej skarpecie schowac i poszykac w kanapie...tak wiecej niz 2 znajde

Jak moj chlopak sie wyprowadzal to dzwonilam do prawnika i powiedzial mi ze wlasnie 7

no ale jak intercyzaa bedzie to nie mam prawa zreszta nawet nie chce miec prawa bo to jego kasa ciezka byla dom juz prawie splacony do konca no ale co mialabym tak sobie poprostu podpisac pozniej urodzic mu dziecko on bedzie wyjezdzal na te swoje kontrakty po afrykach i europach a ja bede siedziec z dzieckiem i czekac az mi cos rzuci??? a dom czy mieszkanie kupie kase wywale swoja i lokatorow wpuszcze ??? aaaaaaaaaaaa jak siobie pomysle o przyszlosci to juz sama nie wiem co lepsze

juz splacone? homerkowa szukamy facetow w maryland!!! przede mna jeszcze 27 lat :( szybciej umre a samochod i wszystko jego? ja tam wole jak cos zabrac swoje zabawki i wiedziec, ze moje

no ja z nim 2 lata jestem ale ja nie chce jego pieniedzy ttylko chodzi mi o to nawet nie wiem jak wytlumaczyc to Wam...o to ze odbiera mi ta radosc posiadania czegos swojego ze bede u siebie bede mogla zawisic swoje firanki bo MI sie podobaja i takie tam pierdolki....bo on jest starszy ode mnie dyche i bosi sie ze go zostawie za kilka lat i on zostanie sie z niczym :P

Ja tam sobie mysle, ze gdybymteraz brala slub to chyba jednak chcialabym miec to zabezpieczenie w postaci intercyzy. To moje mieszkanie, ja wplacalam downpayment, ja go sama teraz splacam a nigdy nie wiadomo jak przyszlosc sie ulozy. Wiesz, nie wiem jak jest w wypadku rodzin z dziecmi, mozliwe ze wlasciciel domu musi zapewnic swoim dzieciom inne mieszkanie