Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swinkowaaa

w koncu

Polecane posty

Swinkowaaa- a u was jak jest z aktem wlasnosci i pozyczka? wszystko na ciebie czy wspolnie?

no ja raczej tez bym wolala sie zabezpieczyc chyba ...to moze leoiej jakbym miala kogos z kim razem sie dorabiac od poiczatku ...ale go kocham to ciezko by bylo tak poprostu rzucic w pizdu.....eh tak zle i tak niedobrze

czyli ty jestes wlascicielem mieszkania a Twoj man nie ma do niego prawa tak? u mnie tak samo bylo tylko bez zyranta i jak moj M mieszkal ze mna to placil mi tylko tzw rent a reszta pokrywalam ja. teraz wszystko na mojej glowie i o dziwo jakos daje sobie rade :)

no samochod on ma swoj a ja mam swoj kupiony ale na niego stoi bo ja papierow nie mam tylko ze ja nie splacam bo kupilam 5 letni za gotowke :)

juz jestem margharitta time przeciez wystraczy zebys sobie zalatwila Tax Id .....niektorzy na to daja pozyczke :) homerkowa pogonilas swojego?

nie mozna nic dobrze ze choc kkonto mozna miec bo w nj jak mieszkalam to nawet to nie heheh :D tzn mozna bylo w jakims polishslavick co jeden bankomat byl na pol nj

no nie mieszka ze mna, musimy troszke od siebie odpoczac bo ilez mozna. Nadal sie spotykamy, wlasnie przyjechal :D

swinkowa a ja jade do sklepa po owoce bom glodna i cos na usta musze zakupic masc bo czuje ze rano zgroza bedzie:D jak cos wpadne za pol godzinki :D