Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OL_GA00

KTO Z WAS NOSI SOCZEWKI?

Polecane posty

Czy można je nosic pomimo alergii (na trawy,zboża)? Ktos z was ma alergie i nosi? Ile was kosztuja? I od ilu lat nosicie? Pogorszył wam się wzrok? Od ilu lat nosicie?Czy chorowaliscie przez nie moze na zespół suchego oka?

Noszę od 2 tygodnii , jeśli chodzi o alergie to propouje wtedy odłożyc bo sobi podrażniasz oko albo w trakcie łzawienia mozesz ja wytrzeć z oka ;) narazie mnei kosztowały 100 zł al;e kupowałam w renomowanym (niestety tylko nazwa świadczy o jego jakści) salonie i mam na dwa miesiące plus kropelki sobie kupiłam żeby mieć zawsze wrażenie komfortu bo pracuje w miescu gdzie jest klima :) Jeszcze jakieś pytania?

Gość noszę już 5 lat
nigdy nie miałam problemów z oczami, żadnego zapalenia ani nic takiego, a soczewki nosze średnio od 6 rano do 23 wieczorem. Wada mi się zatrzymała w momencie jak zaczełam nosić soczewki, dopiero niedawno pogorszyła, ale na skutek siedzenia cały dzień na kompie:/ Ale niestety urok studiów:/ Alergię mam, ale nie mam problemów ze łzawiącymi oczami.Ale to raczej nie problem, możesz przez ten okres nosić okulary, a przez resztę roku soczewki, komfort jest niesamowity