Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rekordzistkaaaaaaaaaaaaa

wasze antyrekordy jedzeniowe !

Polecane posty

Gość rekordzistkaaaaaaaaaaaaa

jakie sa wasze rekordy jedzeniowe tzn co potrafiłyście zjeśc przed dietą, wtedy gdy nie miałyście pojęcia o kaloriach :D ? ja potrafiłam zjeść pół kilo żelków (1500 kcal) NA RAZ :O a był taki okres ze codziennie na śniadanie zjadałam tabliczkę czekolady i opakowanie mentosów a jakie są takie wasze rekordy, których teraz się wstydzicie ;) ?

Gość ja nie jestem na diecie
i codziennie jem frytki, hamburgery, pizze, chipsy, litrami pije cole, jem duuuużo słodyczy i co? Waze 43 kg przy wzroście 167cm 😠 :-o

Gość rekordzistkaaaaaaaaaaaaaaa
to moze pochwal się swoim największym "posiedzeniem" jedzeniowym ;D

Gość ja nie jestem na diecie
kiedyś też uwielbiałam żelki i potrafiłam zjeść 3 paczki naraz a teraz jem dużo chipsów i prawie codziennie kupuje 4 mega paki Laysów :-D Codziennie zamiast 2 litrów wody wypijam 2 litry coli, wiem że to nie zdrowo ale jakoś tylko cola gasi moje pragnienie ;-) Nie powiem kiedy był taki mój rekord w jedzeniu ale naprawdę potrafię dużo zjeść przez dzień :-)

Gość antyrekord
bije cały czas .. 2-3 litry coli codziennie, i co godzine -póltorej cos jem , non stop chodze jem , zajadam stres po rozstaniu z moim :( waga 48 kg przy 162 cm jeszcze moge sobie pojeść ;)

ja przed dieta potrafiłam dziennie zjeść 2 tabliczki bąbolady, 2 batony, 2 pączki... do tego 3 grzanki z serem :( jak sobie przypomne jaka bylam głupia to mi sie cos robi :(

Gość liczelicze
ja potrafiłam przysunąc litr lodów

Gość zjadłabym zjadła
Napoleonka,ciast czekoladowe,lody z bita smietana,chrupki prazynki cala paczka,czekolada z nadzieniem malinowym i wszystko w ciagu jednego dnia,nic pozatym zero zdrowej zywnosci:oale to juz dawne czasy czasami tesknie za nimi,wtedy nie zwracalam uwagi na to co jem i nie martwilam sie o wage:o

Ja przed dietą potrafiłam zjeść na śniadanie platki nesquick (nie wiem jak sie to pisze:P) na mleku, w szkole precla albo drożdżówke, po powrocie jakiegoś naleśnika na obiad potem paczke chipsów, tabliczke czekolady, 2 batony, mentosy, zapijałam colą albo nestea. a na kolacje jeszcze kilka kromek albo tostów. masakra!

Gość rozklad
tez czasem tesknie za czasami, gdy zjadałam 2 tablicki czekolady na raz, dobre samopoczucie itp, no moze waga trochę za duża, a teraz wyrzuty sumienia po jednej kostce i ciągłe przejmowanie się ze przytyje...

Gość aga 86
Bożźe... dla mnie tp jakis kosmos, to co piszecie

Po litrze lodów, butelce coli czy 3 paczkach chipsów bankowo skończyłabym w szpitalu albo w najlepszym razie całowałabym się z klopem :P Ale zdarzało mi się zjeść jedną dość sporą paczkę chipsów czy pół tabliczki czekolady...Natomiast od dłuższego czasu jestem uzależniona od warzyw na patelnię i muszę je kupować co parę dni ;)

Gość lulu...
Caly duzy chleb z pomidorem i majonezem . Przekroilam na pol i zrobilam z niego kanapke. Sama sie sobie dziwie gdzie to mi weszlo...

Gość masakra1222222
napisze co zjadlam dzisiaj: 5 paróweczek drobiowych z majonezem 2 bułki z masłem batonik lion serek wiejski rogalik czekoladowy jogurt naturalny loda big milka okolo 1kg truskawek ze smietana i cukrem ziemniaki 2 mielone i mizerie ze smietana kiść winogron jasnych a dzień się nadal nie skończył bo jest po 15... wzrost: 170cm waga 45kg;-)

Gość ranyjulek
hakuna_matata, nawet przed dietą nie zdarzyło ci sie jakies takie wielkie obzarstwo ? ja pamiętam, jak kiedys zjadłam całą dużą pizze z dagrasso. Rany, to jakieś 1800 kcal :O !

Gość ranyjulek
o, mam taką dziwną refleksje mówi się - jesteś gruba bo dużo jesz ! a zauważyłyście ze im laska chudsza, tym je więcej, bardzoej słodko, bardziej tłusto i bardziej kalorycznie ?

Gość przeciez one sciemniaja
ze tak malo waza :O

No właśnie jakoś sobie nie przypominam, żebym na raz tyle wpierdzieliła co Wy tu piszecie chociaż pamiętam, że parę lat temu byłam u kogoś na 18-stce i wtedy się nieźle objadłam, aż brzuch mnie bolał :O No ale ile to było kalorii to nie wiem :P Ja po połowie pizzy mam dość na parę godzin ;)

ej kurcze, jak Wy robicie warzywa na patelnię? bez żadnego tłuszczu nie ? może głupie pytanie i nie do tematu ale napiszcie.

ja warzywa na patelnie robie w garnku na parze wiec nie musze dodawać tłuszczu. no a tak na temat.. ciezko sięgnąć pamięcia ale zdarzało mi sie zjesc całą mega pizze.. bez problemu całe płatki śniadaniowe. o raz pamietam zjadłam pół kg muesli .. :O ciastka na wage kosmiczne ilości! ale.. na szczescie dawno:) ostatnie moje obżarstwo to było zjedzenie 2 kg gotowanej marchwii:D brzuch bolał tak samo jak po przedawkowaniu zwykłego jedzenia ( i o dziwo nie byłam pomarańczowa):D

Gość orany ale macie
spusty ,,otyła,,jaką dietę stosujesz??bo mam podobną wagę jak ty na początku ja 89 kg i chcem trochę zgubić

Ja w sumie nie mam konkretnej diety. staram sie jesc mało a czesciej ok 1200 kcal . ostatnio zaczełam też meridie:)

Gość kopenhaskaaaaaaaa
ja rano kawa, pozniej 2 jajka i brokuly, na "kolacje" befsztyk i troche salaty, a potem sie zaczelo: 2 gruszki, 2 kefiry po 150g, muesli, sliwki suszone, jajecznica, szynka, 4 wasy, a teraz czekam na ciasto az sie upiecze;/

Gość sfsdfd
moje rekordy: 1) 8 pełnych talerzy zupy fasolowej (zjadłabym więcej ale babcia już nie chciała mi dać, chyba sądziła że pęknę) 2) góra placków z jabłkami (dosłownie taki stos) 3) dziesięć placków ziemniaczanych z mięsem i warzywami 4) obiad: ziemniaki, mięso i mizeria z dwóch talerzy naraz, bo na jednym się nie mieściło 5) cała chałka pokrojona na kromki posmarowane masłem ale to było jak byłam młoda, tak do 25 roku życia, potem powoli mi przechodziło obecne rekordy: kilogram śliwek w czekoladzie jednorazowo, 10 kromek chleba z masłem i z szynką...

Gość taka jedna23
Chorowałam na zaburzenia odżywiania, także potrafiłam sporo wsunąć.

Gość a patem taka jedna z druga
lamentuje ze jest tlusta, ze celulut ze rozstepy a z zolaczka śmietnik robi ....rzygać się chce!

Gość chciałbym wiedzieć
masakra1222222 poczekaj jeszcze kilka lat... jak zaczniesz tyć, to się zatrzymasz na 130kg :)

Gość jenyyyy
ja tez wpierniczam jak opetana!! na sniadanie 2 parowki z musztarda i keczupem i 2 kromki chleba z maslem potem kawa z mlekiem baton 3bit i pol czekolady na obiad duuuuzo ziemniakow 2 kotlety z piersi kurczaka i salata ze smietana nastepnie chleb w jajku 5 kanapek lod w czekoladzie 2 paczki i kubek kakao jogurt pitny taki duuuzy