Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyrozwodniczka

Rozwodnikom mówimy NIE!!!

Polecane posty

Gość antyrozwodniczka3
To idzie w kierunku:ślub z cnotliwym facetem, związki przed ślubem z niecnotliwymi;)

Gość antyrozwodniczka3
fajne,tylko jak się zakochasz w niecnotliwym, to musisz umieć się odkochać.Ślub z rozsądku i kalkulacji.O nie ;)

Gość antyrozwodniczka
No widzisz... I tu właśnie pies pogrzebany. Ślepa miłość --> otwarcie oczu --> rozwód. Miłość nieślepa --> czy nie lepsza?:)

Gość antyrozwodniczka3
Nie bój się burzy, ale jak będą pioruny to kara za prowokację;)

Gość antyrozwodniczka3
miłość nie ślepa--->wyrachowana, potem stwierdzisz nie, męczę się z nim,ja chcę prawdziwej miłości,spontanicznej i rozwód :) Najlepsze :ślepa miłość bez rozwodu;)

Gość antyrozwodniczka
Nie, że nie ślepa, ale nieślepa.:) Warto kochać człowieka miast nasze o nim wyobrażenie, nie uważasz? P.S. Ktoś Ty? Proszę o rozpoznawalny nick.:)

Gość antyrozwodniczka
No właśnie, dlaczego oddzielasz uczucie od zdrowego rozsądku? Czy nie lepiej mieć mixa?:)

Gość antyrozwodniczka3
chodziło mi oczywiście o nieślepa;) Nie posiadam rozpoznawalnego nika, a Ty też rozpoznana nie chcesz być?

Gość stanowcze nie
BRAWA!!!spokorniałaś!!!!!

Gość antyrozwodniczka
Anty3, gdybym nie chciała być rozpoznana, to bym dalej ciągnęła to, co zaczęłam. Ale - jak widać - przestałam. Oczywiście napisałam długiego posta, a tu sieć zrobiła to, co potrafi najlepiej, czyli padła.😭 Powtórki nie będzie:P:P:P

Gość precz z preczem
naprawdę przykro jaka szkoda :P jakoś w to nie wierzę a co nie przyzwyczaiłaś się że ja nie jestem miłłym osobnikiem:P

Gość antyrozwodniczka
Btw. podziwiam wszystkich udajacych, że potrafia być konsekwentni. Szczególnie mój ulubiony Wygrany, chociaż ostatnio też mu sie zdarza tu pokazać pozytywną stronę swej natury.;) Nie spokorniałam. Rozwodnikom mówię NIE!!!:classic_cool:

Gość antyrozwodniczka
Gnomie, po cos przylazł napowrót? Poszedł!:P Żebyś wiedział, że się przyzwyczaiłam do Twojego sympatycznego wizerunku... Do czasów Retro, prawdę mówiąc.:( Ale miotasz sie jak dziecko, nie wszystkie jednak matki płacz i wyzwiska dziecka skłonią do kupienia mu zabawki. Szczególnie, gdy ta zabawka jest dla dzieci powyżej lat 3.

Gość antyrozwodniczka
Ech, i po ptokach, żałuję, żem słaba istotka i nie pociągnęłam. tak fajnie z Was syf się wylewał.:) Dlaczego? Dlaczego? Dlaczego? Czy naprawdę aż tak nienawidzicie ludzi mających inne od Waszych poglądy? I ja jestem rasistką?;)

Gość precz z preczem
hehehe i bardzo dobrze szkoda tylko że cały ton tego topiku był raczej malo kulturalny więc ja się chętnie dostosowuję. Nie moja droga nie jestem miły jak wspomniałem na jednym z topów jestem wrednym skurwysynem i jest mi z tym cholernie dobrze

Gość ArielK ka
Kocha sie RAZ!! potem to juz nie to samo,Ja jestem z mezem juz 18 lat (dzis mamy rocznice slubu;) ) I jesli bym sie rozwiodla , moze wzielabym rozwodnika bo na kawalera nie mam co liczyc ale wiem ze to nie byloby to samo :)

ja tam nikogo nie nienawidzę, a ty mnie tylko śmieszysz, bo za dobrze wiem, że będąc tak młodą siksą niewiele wiesz o życiu. "tyle wiemy o sobie, ile nas sprawdzono" noooo więc życie cię sprawdzi i okaże się, że twoje deklaracje to zwykły buff :D

Gość antyrozwodniczka
Skoro Ci dobrze, to...dobrze.:) Ja tam tez się czuję dobrze, jaka jestem.:D

Gość antyrozwodniczka
Nie-ja, ano sprawdzi, nie twierdzę, że nie.:) Twierdzę natomiast, Niunia;), że piszemy o "tu i teraz" a nie o "tam i kiedyś". Może i będę inaczej śpiewać za 10 lat, Ty pewnie też, ale jaki to ma związek z tym, co jest teraz? Co, cofniemy czas i podejmieny pewne decyzje już mądrzejsi o pewne doświadczenia? Heh, tak dobrze to nie ma w życiu, tyle to i ja wiem.:P

Gość ej no bez przesady
Ja tez mowie nie rozwodnikom, i takim co to mieli wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka....Juz bym wdowca wolala.

Gość antyrozwodniczka
Deskorolko, zabić to by trzeba było przed rozwodem w takim razie:P:P:P

Gość antyrozwodniczka
Ale po co mówić nie, jak można powiedzieć tak.:) Mój pomysł: zabić miast się rozwodzić!!! I wszyscy będą zadowoleni:)

Gość ej no bez przesady
:D

Gość daj już sobie spokuj JU

Gość daj już sobie spokuj JU
przecież sama napisałaś że to prowokacja

Gość ktora to JU
?

Gość precz z preczem
JU to anty widocznie chce do siebie zrazić jeszcze więcej osób