Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyrozwodniczka

Rozwodnikom mówimy NIE!!!

Polecane posty

Gość precz z preczem
anty czy ty naprawdę nie rozumiesz że wszyscy mają cię za kretynkę i chamidło bo tak się zachowujesz nie potrafisz w sposób konkretny i rzeczowy uzasadnić swojego twierdzenia tylko obrazasz wszystkich więc nie dziw się że zniżamy się do twojego poziomu a wierz nie jest to łatwe gdzy człowiek stara się wyrażać zrozumiale dla kogoś kto ma galarete zamiast mózgu

anty... nie jedyny. Zrozum wreszcie jedno zdanie: "Są RóżNI LUDZIE I RóżNE SYTUACJE" NIE WSZYSTKICH DO JEDNEGO WORA, bo kogos skrzywdzisz, a krzywda wyrządzona innym wraca do ciebie podwójnie!!! Anty... w żaden sposób nie zależy mi na Twojej opinii, to twoje subiektywne zdanie do którego masz prawo. Nie dla wszystkich musze być cudowna, mądra, etc, etc. Ba, ja nawet jestem przekonana o swojej małostkości, jesli chodzi o wiedzę, ponieważ znam masę ludzi szalenie inteligentnych, szalenie mądrych... i do takich chcę równać ;-) ale to nie jestes Ty... wybacz ;-)

Gość antyrozwodniczka2
w dniu ślubu kochałam cię ,cóż,ludzie się zmieniają ,teraz mi przeszło,chcę się rozwieść,rozumiesz??

Gość precz z preczem
magda :) respect for you :D

Gość antyrozwodniczka
"Nie-ja" może powinnam pisać "Nie-ty"???:D Ja cię już w akcji widziałam parę razy i wiem, że z tobą dyskusja jest bezsensowna pod tym względem, że ty cały czas obstajesz przy swoim i nie sposób udowodnić ci, że nie masz racji. Ja nie kłamię, gdybyś czytała posty to byś wiedziała dlaczego napisałam jak napisałam. Wy próbujecie mnie chyba przekonać żebym nie generalizowała. Ale już napisałam dlaczego tak robię i mam do tego prawo. "Nie-cośtam jest dłuższe niż Nie-ja i oznacza próbę zirytowania mnie i udawanego lekceważenia" nie czytasz w myślach, więc nie wiesz jaki był mój zamiar. Kłamiesz niunia:P

"precz..." ukłonik dla Ciebie ;-) "Wiem, że nic nie wiem" ta myśl Sokratesa, powinna z nami być. "Nauka to proces, który nigdy nie powinien się skończyć" (to tez Sokrates) - tę myśl dedykuję ANTY...

Gość precz z preczem
magda fakt ale ja osobiście jestem bliższy kartezjańskiemu Cogito Ergo Sum

hihihi ja nie kłamię tylko suponuję, a ty zaprzeczasz sama sobie :P natomiast za to BARDZO CI DZIĘKUJE : "nie sposób udowodnić ci, że nie masz racji" :D :D :D

"precz..." do myślenia tez potrzebna jest wiedza. ;-) i ja tez jestem za cogito... Sokrates tylko we wspomnianym względzie mi sie podoba.

Gość antyrozwodniczka
"precz" bierz przykład z "Magdy" jak kulturalnie można rozmawiać Magda K "Magda" jak niby kogoś skrzywdzę uznając rozwodników za nieodpowiednich kandydatów na mężów??? CHociaż miło mi, że dostrzegasz moją wyjątkowość i rozumiesz wielki ból osoby, którą odrzucę:D Znów się chyba muszę powtórzyć: wiem, że ludzie są różni i sytuacje są różne ale prewencyjnie generalizuję, ot tyle. Równaj, równaj, bo inteligencją niestety nie grzeszysz, choć lepiej z tobą bez porównaqniea niż z "preczem":D A z tą krzywdą to bym się nie zagalopowywała aż tak, tak się tylko mówi (nie)stety

Gość precz z preczem
magda też prawda ale pozostaje pytanie czy nasza wiedza jest a priori czy a posteriori

"nie sposób udowodnić ci, że nie masz racji" Nie-ja, też o tym chcialam napisać... myślimy podobnie, tez mnie rozbawiło ;-)

Gość antyrozwodniczka
"Nie-ty" gdzie zaprzeczam??? Niunia schlebiasz sobie za bardzo, "nie sposób udowodnić ci..." doradzam rozumieć w znaczeniu "to droga wiodąca donikąd" "preczu" suma w tobie widzę, cogita niebardzo

"precz" ja raczej sklaniam sie ku a posteriori, jednak wiedza oparta na doświadczeniu, wiedza empiryczna jest mi bliższa... ale ja się ciągle uczę, więc daleka jestem od ostatecznych wniosków. ;-)

Gość precz z preczem
"preczu" suma w tobie widzę, cogita niebardzo Dawno się tak nie uśmiałem ma ktoś szmatkę bo poplułem monitor

Gość antyrozwodniczka
"preczu" tobie raczej zostaje pisać "wasza wiedza". Zgadnij dlaczego???:o nie popisuj się słonko bo tylko rzucać sloganami potrafisz. Czy w życiu też ograniczasz się do powierzchowności??? To już wiem, skąd ten koment o tipsach. Jakie kolorki???:)

Gość precz z preczem
magda dokładnie natomiast w przypadku autorki wiedza aprioryczna stała się wyznacznikiem a szkoda

anty... jak już pisalam - JA mierzę do lepszych, i to nie jesteś Ty, do ciebie nie mogę równać, do ciebie musialabym sie zniżyć, a to jest wbrew mojej filozofii życiowej... Tobie nie powiem - równaj, równaj - bo to są nierealne życzenia i wcale nie jest mi przykro.

Antycośtam, nawet niunią mi schlebiasz słonko :D hihihi Magda, no widzisz, takie perełki się trafiają :D

'Precz..." od początku to mówiliśmy... ale życie ja doświadczy, tego jestem pewna...

Gość precz z preczem
Magda to wiem ale no chciałem zniżyć się do jej poziomu niestety nawet to nie przyniosło wymiernych skutków poczekamy aż życie zweryfikuje

Gość antyrozwodniczka
"Magda" właśnie udowodniłaś swoją aprioryczność. Ty sie trzymaj swojej filozofii, ja się swojej będę trzymac i wszyscy będą zadowoleni. no i o co ci chodzi???

Gość precz z preczem
dziewczyny szmatka potrzebna natychmiast znowu oplułem monitor

anty... za mną przemawia doświadczenie... z racji wieku i przeżyć. za tobą przemawia tylko głupota, na którą jak się okazało nie ma rady...

Gość antyrozwodniczka
"Magda" doświadczenie powiadasz??? "Tobie nie powiem - równaj, równaj - bo to są nierealne życzenia i wcale nie jest mi przykro" no tak autopsja

Gość precz z preczem
złośliwa toć już mowiła 2 lata :P

Gość antyrozwodniczka
Już nie wspominając, że wrzucasz "Magda" wszystkich do jednego "wora" a innym to wypominasz. Hipokryzja??? No tak doświadczenie cię upoważnia do tego;)

Gość precz z preczem
anty czy ty czytasz co piszesz bo ja jakoś nie zauważyłem żeby magda wrzucała wszystkich do jednego wora w przeciwieństwie do ciebie

Precz... nigdy nie zniżaj sie do takiego poziomu... jest zbyt niski i sam widzisz, co z tego wynika. ZONK Można się zniżyć do poziomu człowieka, który pomimo, że nie jest erudytą, to jednak przedstawia soba jakąś wartość, wtedy warto...