Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyrozwodniczka

Rozwodnikom mówimy NIE!!!

Polecane posty

Gość precz uwazasz ze nikt inny
precz precz z toba!!!!!!!!!!!!!!

Gość precz z preczem
nie ale raczej nie będzie tego dużo sztuków bo na szczęście statystyka jest bezwzględna i normą jest 95% a margines pozostaje w sferze błedu

Gość antyrozwodniczka
"Magda" zmykaj, powodzenia życzę. dobrze, że się kształcisz-jeszcze jakaś nadzieja dla ciebie w przeciwieństwie do niektórych (nie będę pokazywać palcem, jeden cham wystarczy);)

"Precz..." tego się trzymam ;-) STUDENT tez człowiek, i sa cudowni na egzaminach ;-)

Gość antyrozwodniczka
"preczu" twoja wiedza to statystyki??? może powinieneś zostać statystą??? statystycznie byś się nadawał:P

och Matko, sóźnię się, ale muszę uśmiechnąć się do anty ;-) MUSZĘ!!!

Gość precz z preczem
Magda i słusznie bo jak patrzę jak moi znajomi męczą tych biednych studentów to mi się przykro robi jakby nie pamiętali jak sami pili :P

Gość precz z preczem
anty statystycznie rzecz ujmując to jesteś marginesem mieszczącym się poniżej wartości standardowych rozkładu normalnego :P

Gość KURDE ludzie
Ja raczej nie wzielabym rozwodnika .Zalezy tez jaki bylby powod jego rozstania , musilby byc naprawde powazny bo jak ktos sie rozwodzi tak sobie poprostu bo mu sie zona znudzila ...szkoda gadac.. Wiadomo ze nikt nie jest idealny ale malzenstwo to sztuka kompromisu.Trzeba sie dotrzec. Wiadomo , ilu ludzi tyle charakterow.Nie bede zmieniala meza tylko dlatego ze on lubi golonke a ja miesa nie jadam. a niestety coraz czesciej sa takie przypadki : rozwiodlam sie z nim bo nasze charaktery sie nie zgadzaly :) Co to znaczy?? Kazdy czlowiek jest inny .trzeba sie dopasowac!! Malzenstwo to nie jest zabawa!

Gość antyrozwodniczka
"Preczu" dzięki, bo ty z rozkładem normalnym masz tylko wspólną wartość jego skośności

Gość precz z preczem
kurde ok tu się zgodzę ale nie wykluczaj innych sytuacji zawsze może dojść do tego że sięnie uda a autorka prezentuje postawę obrażającą wszystkich którzy maja inne zdanie więc w całej dyskusji tak naprawdę nie chodzi o samą treść a o formę

Gość antyrozwodniczka
"KURDE ludzie" nie dziwię się, a warto też zauważyć, że się raczej facet chwalić sie będzie, że to on zawinił tylko raczej będzie udawał pokrzywdzonego. i tak uważam, że wina jest zawsze po obu stronach (zaraz chamidło zacznie ujadać nie zrozumiawszy przekazu:o)

Gość precz z preczem
anty tylko skośność może mieścić się w medianie :P więc chyba mam lepiej

Gość antyrozwodniczka
no proszę forma ważniejsza od treści. po tobie "preczu" nic innego nei można było się spodziewać, choć u ciebie forma dorównuje treści-obie żałosne

Gość precz z preczem
(zaraz chamidło zacznie ujadać nie zrozumiawszy przekazu ) i własnie za takie teksty twój przekaz można o kant dupy potłuc bo zdanie możesz mieć jakie chcesz tylko obrażasz ludzi więc powiem kulturalnie weź wyłącz komputer weź duży rozpęd i walnij głową w ścianę może pomoże bo zaszkodzić już nie ma jak

Gość antyrozwodniczka
"preczu" owszem masz lepiej. żyjesz sobie wesoło nawet nie dostrzegając swojej głupoty. Zawsze mówiłam, że idioci mają fajne życie:) co do statystyki to pomyśl o muchach. Smacznego???;)

Gość antyrozwodniczka
"preczu" obiecałam spróbować się zniżyć, więc próbuję. chociaż twój poziom jest dla mnie nieosiągalny, musiałabym długo kopać a i tak pewnie bym sie nie dokopała. Słuchaj słonko nazywam cię chamem bo jesteś chamem. to akurat jest niepodważalne. Nie obrażam-stwierdzam fakty.

Gość precz z preczem
anty wymyśl coś swojego. niniejszym uważam dalszą dyskusję z w/w osobnikiem za bezcelową i udam się w obszary rzeczywistości które pozawalają na normalną wymianę poglądów 🖐️

Gość precz z preczem
anty masz coś z oczami poczytaj swoje posty i zobacz ilu ludzi obraziłaś a potem zastanów się nad sobą bo jesteś jeszcze głupiutką dziewczynką na garnuszku rodziców z zerową wiedzą o życiu

Gość antyrozwodniczka
no wreszcie polezie:o Życzę więcej kultury, przyrostu inteligencji oraz luzu, na początek starczy:)🖐️

Gość antyrozwodniczka3
antyrozwodniczka--> odejdź od komputera i idź ,szukaj wolnych,na pewno ktoś Cię weźmie.Faceci lubią głupiutkie:)

Gość antyrozwodniczka
Gnomi, przykro mi widzieć takie Twoje oblicze.:( Naprawdę.:( Już nie pierwszy raz. Niemniej, pozdrawiam🖐️

Gość antyrozwodniczka3
no i się n ie oburzaj,pami ętaj luuuz:)

Gość antyrozwodniczka3
nie lubisz rozwodników ,rowodnicy dla rozwodników.No przecież piszesz luzzzz. Wyluzuj więc:) słoneczko:)

Gość antyrozwodniczka
mnie się nie bierze to ja biorę. W przeciwieństwie do niektórych:P Dzisiaj mam wolne od facetów:)

Gość antyrozwodniczka3
idź zdobywaj świat!jesteś mądra, piękna,tylko byłaś już 2 lata w związku .Jesteś lekko przechodzona,kto Cie zechce.Na pewno nie ja,słoneczko:) szukaj wśród przechodzonych:)

Gość antyrozwodniczka
spoko ja mam luz. ale tolerancji na głupotę nie posiadam. Ale z gówna nie porzeźbisz:P

Gość antyrozwodniczka3
to bierz,póki możesz:) nie rób sobie wolnego.zakochaj się:)

Gość antyrozwodniczka
ej a skąd wiesz, że przechodzona??? PS. ja cię też nie chcę więc się dogadaliśmy:)