Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyrozwodniczka

Rozwodnikom mówimy NIE!!!

Polecane posty

Nie che mi sie czytać wszystkiego ale 2 lata była z kimś i sie skonczyło w/g jej teorii chłopak z którym była jest gorszy od prawiczków,albo od facetów którzy mają kobiete na raz ...dlaczego?Bo już używany przez antyrozwodniczke...

Gość precz z preczem
Magda racja w sumie to ze mnie erudyta słaby ale poziom staram się trzymać chociaż czase miewam problemy z utrzymaniem pionu :P

Anty... tak moje doświadczenie i mój wiek. Tobie nie powiem równaj i wcale nie chodzi o wiek, bo moja droga dziewczynko, mam córkę w Twoim i wieku i możesz mi wierzyć, do niej też nie możesz równać, nie stać cię na to, powiem więcej do niej tym bardziej nie możesz równać, wyprzedza cie w wiedzy o lata świetlne...

Gość antyrozwodniczka
"Magda" potrzebuje adwokata widzę:o "preczu" ja w przeciwieństwie do was potrafię udowodnić moje tezy, co tez niniejszym robię: "Magda" próbuje mnie wrzucić do "wora" głupiutkich panienek. Niestety niesłuszna diagnoza ale świadczy o diagnozującym

'Precz..." z utrzymaniem pionu, każdy czasami ma problem ;-) i fajnie.

Gość KURDE ludzie
Wy zupelnie nie czaicie tematu i naskakujecie na anty.. A ona wyraznie napisala ze rozwodnicy dla rozwodniczek a wolni dla wolnych przynajmniej ja tak to odebralam .I wedlug mnie ma racje bo jedna osoba z doswiadczeniem a druga bez to jest niesprawiedliwe poprostu!! anty.. - nie przejmuj sie ...Oni nie zrozumieli o co chodzi ;)

anty... błąd! w tym worze jesteś tylko Ty, nikogo więcej. Inni są w innych worach. Jak już pisałam, mam porównanie Ty i MOJA CÓRKA...

Gość precz z preczem
złosliwa skarbie a co robić w gorącą niedziele a nie samą pracą człowiek żyje :P

Gość precz z preczem
Magda oby tylko nie za często bo to grozi powikłaniami :P

Gość antyrozwodniczka
"złośliwa w garsonce 30" ty też udajesz przygłupa???:( Przeciesz wiesz, że nie o to mi chodzi. "precz z preczem" staraj się bardziej, bo marnie ci to wychodzi "Magda K" "mam córkę w Twoim i wieku i możesz mi wierzyć, do niej też nie możesz równać, nie stać cię na to, powiem więcej do niej tym bardziej nie możesz równać, wyprzedza cie w wiedzy o lata świetlne..." własnie takim myśleniem pokazujesz swój poziom i swoją mądrość. Przeceniałam cię przykro mi to stwierdzać, ale prawda to. Chciałoby się napisać taka stara a taka głupia, dosadne to ale w tym wypadku uzasadnione skoro inne słowa nie trafiają. Kiedy ty wreszcie zrozumiesz, że twoje doświadczenie jest tylko twoim doświadczeniem i nie można go ekstrapolowac na inne przypadki???

Gość Ma raCJE
I ma racje . Rozwodnicy to mezczyzni z odzysku, nie udalo im sie w 1 malzenstwie, nie wiadomo czy uda sie w drugim..Dlaczego mialaby brac takiego ?

Gość precz z preczem
Magda wiem :D Złośliwa masz na myśli szydełkowanie :P:P:P:P

Gość antyrozwodniczka
wiem wiem, jestem wielką k u r w ą :)

Gość antyrozwodniczka
"KURDE ludzie" ja to wiem, że nie zrozumieli i czekam, aż zrozumieją. Próżne nadzieje:o Ale dzięki, powiało optymizmem, że sa jeszcze ludzie myślący:)

Anty... oczywiście, że moje doświadczenie nie jest tylko moim doświadczeniem, dlatego nim sie dzielę Dziecko, nie wiek biologiczny jest wyznacznikiem starości... ale życzę Ci abyś w wieku 40 lat, posiadła choć w połowie moją wiedzę ;-) i była taka stara i głupia... ;-)

Gość antyrozwodniczka
"złośliwa" dobrze sobie życzysz i ja dołączam do życzeń

Gość antyrozwodniczka
"Magda" a pisałaś, że nie życzysz ludziom źle. Eh zanów niekonsekwencja:o

Gość antyrozwodniczka
"Złośliwa" w stylu i tylko tyle. i co z tego???

Gość precz z preczem
nie no znowy się przelogowuje żeby zdobyć poparcie to się już nudne robi tego dziecka i tak się nic nie nauczy życie zrobi swoje a wtedy sama zostanie "drugą kategorią i kaszalotem" czego z całego serca jej życzę

a teraz zmykam na uczelnie - egzaminy ;-) ale jak wróce to Was poczytam ;-) dla mnie to pewne doświadczenie... nie zrezygnuję z tego... i tyle radości

Gość do zlosliwej .....
a czemu nie?????

Gość antyrozwodniczka
"Preczu" chamie miałeś trzymać poziom. trzymasz-leżysz i kwiczysz

Gość precz uwazasz ze nikt inny
nie moze miec takiego samego zdania jak anty????????? |Zal....

Gość precz z preczem
magda tylko pamiętaj Student też człowiek pić musi a wiedza nie zając nie ucieknie

anty... rzeczywiście mogłam ci życzyć, abys posiadła całą moja wiedzę... ale to jest NIEMOŻLIWE zrozum. Gdybym tak napisała mialabyś prawo nazwać mnie hipokrytką :-)