Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lataczk pierwszy raz

Pytanie do latających samolotami

Polecane posty

Gość lece pierwszy razzz
doczytałam teraz ze jak sie rezerw. przez neta to podaje sie numer i cos tam z karty kredytowej! tylko ze ja nie mam takowej i nikt kogo znam tez chyba nie. A jesli przez biuro bee rezerw.to pójde tam osobiscie :) Jeszcze mam troche czasu na to wiec pomysle jak bedzie najlepiej.

Tak mi się właśnie wydaje, że numer karty podawałam... ech:)

Gość lece pierwszy razzz
"Wszystkie wnoszone płyny muszą być zapakowane do przezroczystej zamykanej torby, której pojemność nie przekracza 1 litra." to na temat rzeczy jakie mozna miec w bagażu podręcznym. Mam pytanie,czy taką torbe foliową sie dostaje na miejscu?

Gość lece pierwszy razzz
teraz tez doczytalam ze podobno mozna płacic tez taka zwykła karta do bankomatu jaką wyciągamy kase ze"sciany płaczu" :D tz.bankomatu Tylko podaje sie tez jej numer i cos tam ! I podobno tak tez idzie!

No i to jest to pytanie, na które zupełnie nie znam odpowiedzi... Wiesz, co? Takie torebki kosztują parę złotych w sklepie. Kup kilka, to nie będziesz się denerwować na lotnisku, jak nie będzie:)

Gość lece pierwszy razzz
W bagażu podręcznym nie wolno posiadać następujących artykułów: Zabrania się przewozu zapalniczek w jakimkolwiek bagażu. Można je zakupić po przejściu kontroli bezpieczeństwa. W bagażu podręcznym przewozić można następujące artykuły: Sprzęt elektroniczny, w tym telefony komórkowe, kamery cyfrowe i odtwarzacze MP3. Laptopy i większe urządzenia elektroniczne (np. suszarki do włosów o większych rozmiarach) mogą być przewożone w bagażu podręcznym, ale muszą być wyjęte do kontroli i prześwietlone. Lekarstwa w formie płynnej przepisane przez lekarza na receptę, o ile będą musiały być zażywane w czasie lotu (np. zestaw dla diabetyków). Mleko i płynny pokarm dla niemowląt (pasażer podróżujący z dzieckiem musi spróbować zawartości każdej z butelek).

Gość lece pierwszy razzz
dzieki!naprawde mi pomogłaś :) juz jestem 100% spokojniejsza :) mimo ze mam jeszcze 2 mce do wylotu hehe SERDECZNIE DZIEKUJĘ!!!

Gość lece pierwszy razzz
ide juz spac podzrawiam Cię! dobranoc

Gość lece pierwszy razzz
nie ma sprawy :) tak wogóle to mam tu czarny nick ale wole sie nie przyznawac jaki bo mi wstyd hhehe papa

Gość lece pierwszy razzz
Mam już bilet!! Wczoraj byłam w biurze i załatwiłam. Teraz mam pytanie,czy przy odprawie mam sie upomniec ze chce miejsce przy oknie? Czytałam gdzies ze w niektórych samolotach(sieciach) pasażerowie siadają jak chcą,ze nie ma rewerwacji miejsca siedzącego ? jak to z tym wygląda?

Gość lece pierwszy razzz
fajnie ze jestes :) jestem taka podekscytowana tym wszystkim :) a to jeszcze 2 miechy do wylotu :P

Gość inverno
Przezywasz ten lot jak zaba okres. Ja pierwszy raz lecialam do Stanow z przesiadka w Kopenhadze i jeszcze sobie wyskoczylam do miasta na 1.5 godzinki:D

Gość central wings
a moze ktos lecial central wings bo ja wlasnie lece a o jakis problemach slyszalam :/

Dzieku Qwertz :) Pozdrawiam :) Owszem przeżywam to taka moja natura :) a skoro lece pierwszy raz to przeżywam :)