Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

STUDIO EURO 2008

Polecane posty

tak, maja super napastnikow, ale poki co graja dosc slabo jednak no teraz jak rosjanie siadli troche to gra jest bardziej wyrownana, ale peirwsze minuty widac bylo jak rosjanie dobrze sie ustawiaja i wyprowadzaja akcje, szczegolnie na skrzydlach choc troche tez jakby za dlugo wyprowadzali pilke a potem torres zaczal grac swoje no sile uderzenia to oni maja 2-0 do przerwy jestem troche zaskoczony szczerze mowiac

Gość buncolia
Nie jaraj się tak Hiszpanie i tak dadza ciała w ćwierćfinałach, jak zwykle. Oni zawsze grają pięknie i zawsze przegrywają Rocja to nasz poziom więc wygrali spacerkiem, ale w starciu z choćby Holandią czy Niemcami Hiszpanie nie mają szans

hiszpania zagrała bardzo dobry mecz ale i tak stac ich tylko na wyjście z grupy :) i tak jak piszecie dlaczego nie mamy takich napastników jak hiszpanie :O szwecja pokona grecję bo grecy choc to mistrzowie europy to są cieniasy i teraz z grupy nie wyjdą :D samanta lisiczka ..........:)

z kim komentuje mecz p. Kołtoń? bo się troszkę spóźniłam... a jakie pan Iwanow ma skarpetki fajne :D ajak to jest, że my zawsze przegrywamy ze Szwedami, a Grecy potrafią z nimi remisowac? :O

no faktycznie fajnie zremisowali ;) a hiszpanie graja pieknie dopoki im sie gra uklada jak cos idzie nie tak niemal panikuja, graja indywidualnie, gotuja im sie glowy stad jak udaje im sie prowadzic gre to wygrywaja wysoko i efektownie ale jak trafia na silnego preciwnika co swoje warunki dyktuje, to nei tyle nagle odstaja, tylko nie potrafia grac tego co potrafia, a zaczynaja kombinowac za duzo

no domyslilem sie :p a drugiego meczu nie widzialem wiec sie nie wypowiadam obejrzalem tylko bramki.... i ta zlatana piekna

no jak to? Ty, wielki fan jedynego poważnego sportu meczu nie widziałeś?? :D ja w sumie tylko słyszałam, bo telewizor mam za sobą i głowy mi się nie chciało odwracać... ;)

Gość kdslkfd lk
mam pytanie w meczu hiszpania - rosja do przerwy było 2:0 a jak po przerwie bo niestety nie mogłam obejrzeć a i kiedy gra polska z austrią i chorwacją

:D powiedz keidy mam sie smiac :p mialem do wyboru - albo opuszczam wlochy holandia, albo grecja szwecja wiec wybor az taki trudny nie byl :p a i tak sie spoznilem, bo koncowka hiszpani rosja byla zbyt ciekawa pomimo zamknietego juz wyniku :p niestety nie wszyscy tak sie podniecaja tymi mistrzostwami zeby choc starac sie zrozumiec moje zaszywanie sie w domu na cale wieczory :D

hiszpanie grali dalej swoje strzelili na 3-0, znowu vila\w 74 minucie o ile pamietam na koniec rosjanie strelili bramke i byli nawet calkiem blisko strzelenia drugiej ale poszla kontra i skonczylo sie na 4-1

a polska z austria gra w czwartek 20.45 potem 4 dni i z chorwacja\ sa 4 grupy i kazda kolejka rozgrywana jest 1 dnia wiec latwo spamietac ;)

racja, czasami trzeba wyjść z domku wieczorkiem, nawet podczas euro ;) po to, żeby się odchamić;) a śmiać sie możesz cały czas:) bywam złośliwa, ale nie cały czas;) a ja to nawet jak siedzę, to błędy robię;)

Dodam tylko ze bramka na 4-1 dla Hispani padla po ewidentnym spalonym tak samo jak bramka ruda w meczu z Wlochami na 1-0:). i dobrze ze w koncu ktos pogonil tych pseudo mistrzow grekow

Gość kdslkfd lk
sumienie k dzięki za odpowiedz

tak bramka dla hiszpanow byla po spalonym przy bramce dla wlochow tlumaczeniem bylo to ze lezacy poza boiskiem... panucci zdaje sie bral wg sedziego udzial w grze, wiec liczyl sie jako zawodnik przy wyznaczaniiu linii spalonego wiec spalonego nei bylo wg mnei tlumaczenie na wyrost

moze moze, w tej sytuacji ewidentnie nie bral ale czesto bywalo tak ze z rozpedu wybiegal poza boisko np, upadal, udawal faul a jak akcja sie rozwijala to wstawal i bral udzial w grze gdyby wyjscie za linie eliminowalo z gry to byloby zbyt duzo naduzyc sedzia jedynie pomylil sie co do oceny czy zawodnik poza boiskiem bierze udzial w grze bo interpretacja spalonego zawsze zalezy od sedziego nawet czasem zawodnik jak jest na polu gry na pozycji spalonej to sedzia moze nie gwizdac spalonego, jesli uzna ze zawodnik ten nie bierze udzialu w akcji ani w zaden sposob nie wplywa na ta akcje, ani nie absorbuje niczyjej uwagi

Gość ej urlopowicz naucz się linki
wklejać wejdź na www.tiny.pl