Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerazona zyciem i ciaza

Tableti Yasmin mnie zawiodly, znalazlam wlosa lonowego w pochwie.

Polecane posty

Gość Ooooo kuźwa
YYyy to w Anglii 3-latki do szkoły popierdajają? Zmyślaj sensowniej domorosła fryzjereczko :o

Gość co za paranoja
nie w u.k.do szkoly ida 4 latki moja corka ma 4 i pol.nie zmyslam ale widze ze nie ktore osoby sa na forum dla jaj..trudno..do nie widzenia.

Gość PARANOJA..
To pracujesz te 2 etaty w tygodniu, czy nie? Proste pytanie, prosta odpowiedź. :) Nie pracujesz, prawda? Bo to nie jest możliwe (chyba wiesz, ile etat ma godzin). Więc przestań ściemniać i robić z siebie super mamę :) A nawet gdybyś pracowała na 2 etaty, to chwalisz się, czy żalisz? Chyba to drugie, bo nie wiem, co jest takiego wspaniałego w tym, że się żyje w takiej patologii, że matka małego dziecka musi zapierdalać jak wół, żeby utrzymać rodzinę. A twój mąż gdzie? Też na 2 etaty robi? To już 4, coraz lepiej, "nieźle" musicie w tej pracy zarabiać ;) Nie musiałam wyjechać do anglii, żeby zostać tam fryzjerką (też mi awans społeczny :) ). Radzę sobie całkiem nieźle w ojczyźnie. :)

Gość co za paranoja
moze zle to ujelam z tymi etatami ja poprostu pracuje u siebie i zajmuje sie rozprowadzaniem kosmetykow fryzjerskich,to fajnie ze masz dobrze w kraju zycze kolejnych sukcesow..pa

Gość btw kobietki
paranoja a mi się wydaje ze twoje życie wcale ni jest takie różowe jak próbojesz to przedstawić .....a w postach czuć odrobinkę jadu , złości do kobiet ktore jeszcze nie są mamami.... dobranoc mykam spać :*

Gość co za paranoja
zle to odbierasz..ja probuje udowodnic ze wkoncu powinny a nie ze musza..dobranoc

Gość jak można nie czaić
No nie albo wariatka albo prowokacje robi, a Tu dochodzi do rozważań o dziecku jako sensie życia każdej kobiety...

Gość Przerazona zyciem i ciaza
Odpisuje dopiero teraz, bo nie moglam wczesniej. A tamten wpis to podszyw. Zaraz wyjasnie wszystko, tabletki biore bo mialam cysty na jajniku i ogolnie bardzo bolesne miesiaczki. Z moim facetem , bardziej przyjacielem mieszkamy razem 4 lata bo tak sie zlozylo. Mamy tylko jedno lozko i dlatego spimy na nim oboje. Sex czasem uprawiamy ale bardzo zadko. Srodki nasenne biore bo cierpie na bezzsennosc. Pracuje wygladem to znaczy,ze pracuje w modelingu i ogolnie staram sie duzo osiagnac wlasnym wygladem, Dzieci nie planuje i nie lubie. A na testach jest lekka kreska , ledwo widoczna. Zrobilam kilka ale jednej firmy bo byly 3 +1 a ja uwielbiam takie okazje. Jak bede w ciazy to sie potne, albo sproboje z ta goraco woda . Moze jeszcze nie jest do konca zagniezdzony ten zarodek. Czytalam gdzies ze 80% poronien kobiety nawet nie wiedza ze byly w ciazy bo zdarzaja sie tak wczesnie. Modle sie o to. A to nie prookacja, dopiero teraz moglam odpisac.

Gość co za paranoja
wlasnie dojechalam do zakladu i przeczytalam post..goraca woda moze nie dac rady polecam wciagnac zarodek odkurzaczem.pozdrawiam koteczka:-)

Gość co za paranoja
a tak pozatym przerazona nie zazdroszcze Tobie tego zycia..lozko 4 lata z przyjacielem troche malo realne..pracujesz jako modelka a 2 lozka nie stac cie kupic od 4 lat?dziwwwwne??

Gość młoda i piękna 19d
ty paranoja też dziwna jesteś i twoje zycie też - a propos w jednej rece trzymasz nozyczki a w drugiej laptopa cos za duzo masz tego czasu wolnego blahahahahahaahahah

Gość co za paranoja
ja mam klientki na zapisy laptop zawsze pod reka nie stoje i nie strzyge 8 h bez przerwy w zadnym zakladzie tak nie jest

Gość co za paranoja
ja mam klientki na zapisy laptop zawsze pod reka nie stoje i nie strzyge 8 h bez przerwy w zadnym zakladzie tak nie jest

Gość co za paranoja
ok przyznam się wam tak naprawde jestem wsciekla n te wszystkie młode piękne dziewczyny które nie mają dzieci drażnią mnie bo ja wpadłam z ciapatym gdy się nachyliłam by kibel wyszorować on mnie wydymał. żal mi dupe ściska że codziennie musze szorować tłuste włosy śmierdzących anglików i potem to ścinać za marne 50 pi , że kupuje najtańsze żarcie z tesco powyżej funta to luskus. przepraszam was za ten jad naprawde sooory

Gość co za paranoja
i moze moje zycie jest popierdolone ale ta laska z wlosem w pipie ma mistrza!hahahaha

Gość co za paranoja
z ciapatym to ty sie ruchalas stara szmato i wez sie za mnie nie podawaj a jak jestes taka madra to sie ujawnij z tym twoim klakiem w pizdzisku hahaha

Gość co za paranoja
a jak jestes taki kozak to zapraszam do mnie moj kolega z Zimbabue chetnie cie zapnie w twoja rozjechana kake.

Gość co za paranoja
a jak jestes taki kozak to zapraszam do mnie moj kolega z Zimbabue chetnie cie zapnie w twoja rozjechana kake.

Gość A Ja mam burdel
w warszawce zapraszam wszystkie panie zarobki wspaniale klienci z wyzszej polki nie zapomiane ruchanie o742 383 000 prosic Adama.

Gość młoda i piękna19d
paranoja, to ty mieszkasz z murzynem....? nie za ciasno tam u Was....?

Gość A Ja mam burdel
bo to jest tak w salonie gole smierdzacych Angoli,potem w domu zadowalam murzynow a dziecko mam z ciapatym bo jak wyzej napisalam a raczej ktos napisal za mnie nastepnym razem czyszczac kible bede uwazac zeby sie nie nachylac a tak pozatym to w Angli jest git oprocz tego ze te wszystkie czarne i pol czarne mendy wSADZILA BYM DO KOMORY GAZOWEJ

Gość co za paranoja
.zmieniam wiec prace na Warszawski burdel hehe

Gość co za paranoja
tak naprawde to moj bialy chłopak to ciota trzymam go żeby nam obiady gotował a ja w tym czasie zabawiam się z 10-cioma murzynami z Czadu, Zimbawue i Nigeri uwielbiam te czarne pały choć śmierdzą okrutnie :/// ale lubie te zapaszki bo też śmierdze- niestety odcieli nam dopływ bierzącej wody ale wracając do murzynów - kręcimi sobie gangbang i potem te filmiki sprzedaje za 2 funty ( to moja druga fucha) rochodzą się jak ciepłe bułeczki

Gość co za paranoja
ale mam w chuj kasy i nie przepierdalam pyrow w spozywczaku za 6 stow w kapciach i fartuchu w grochy hahahahahaha

Gość co za paranoja
i nabijam sie jak sie dalyscie wkrecic w posta glupie suki hahaha jestesmy od wczoraj na imprezce w warszawce jaramy i boki rwiemy z was glupie cipy hahahahaha widac ze doswiadczenia z Angli macie nie do wyjebania hahaha

Gość taaaaa napewno...
jasne jasne warszawe ty widzialaś chyba jak na lotnisko zapierdalalas by do angli wyjechac , a teraz to szorujesz kible po nocach rżną cię menele ehhh smutne życie zazdrościsz laskom w polsce i tym za granica co mają dobrze...?

Gość co za paranoja
pije własny mocz mniammmm jem no wiecie co mniaaaam jestem zerem ale to tez juz wiecie