Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student na ukończeniu

Lubie taki typ kobiet !

Polecane posty

"prawdziwy facet na poziomie wychodzi z założenia" że wszystko zależy jak komu leży :P nie to ładne co ładne, a co się komu podoba. są wielbiciele anoreksji, są tacy, których fascynują rubensowskie kształty, a są też tacy, którym podoba się jedno, a trafi sie, że pokochają inne i są z tym innym przeszczęśliwi :) czego i tobie Jareczku życzę, wszak szczęście jest najważniejsze, a szczęście to miłość :D kochajcie się dzieci drogie zamiast pierdolić głupotki buziaczki 😘

Rozumiem, że większości facetów nie podobają się grube dziewczyny - mi też nie podobają się grubi mężczyźni i nie mogłabym wiązać się z kimś kto mi się nie podoba fizycznie... Ale na litość boską, skoro taki typek zmajstruje ładnej, szczupłej dziewczynie dzieciaka, dziewczyna przytyje (co nie jest regułą ale najczęściej tak się właśnie dzieje w ciązy, i nie chodzi o obżarstwo ale o hormony), to jakim prawem wymaga od niej chłeptania samej wody, skoro sam zrobił z niej grubasa:o

Gość do poznaniaka85
a tak wogóle śmieszy mnie wmawianie facetom że muszą mieć właśnie takie laski bo wszystko to rzecz gustu: jednemu podoba się taka innemu inna co w tym złego?? dorośnijcie - kobieta i mężczyzna z wiekiem się zmieniają starzeją co w tym dziwnego? i dalej się kochają i porządają

Gość Christiani8642
Jarek i tak przez całe życie zwracacie uwagę wyłącznie na wygląd. A gdzie tu radość z posiadania potomstwa. Oki z taką lalą można się zabawić na imprezie, do towarzystwa intelektualistów już raczej nie bardzo, bo jeszcze zabłyśnie.

Gość Christiani8642
A tak wogóle, to faceci po 30 też zwykle mają takie bebzony, że ho ho. Mało który jest metrosexualny hehehe.

Gość femme fatale 21
sorry koleś nie te laski są puste, ty ( z małej litery!!!) jesteś taki pustak, że, aż żal ... Podejdź do sprawy logicznie, wypisujesz na forum jaki to jesteś super, po studiach itede, chwalisz się załatwioną pracą (buhahahhahhaha) - czy to są czyny człowieka wartego zapoznania ? Jeśli nie byłbyś wielkim pustakiem było by Ci głupio wypisywać takich bzdur ( istnieją jakieś granice ) a przede wszystkim szkoda by Ci było na to czasu. Jednak pustaki muszą tą swoją pustotę w jakiś sposób demonstrować, normalnemu człowiekowi szkoda by było czasu na wypisywanie takich debilizmów. I tu masz dowód, że jesteś szaruteńki. Idź sobie lepiej jakąś książkę poczytaj, bo kiedyś trafisz na prawdziwą femme fatale i cię zmiażdży !!! Na pierwszym miejscu inteligencją !!!

Gość abzzzy
jarek85---> atrakcyjnosc partnerki jest wprost proporcjonalna do jej wagi, tak? czyli ze atrakcyjnosc partnerki rosnie wraz ze wzrostem wagi :)

Gość Poznaniak85
akiś czas temu ktoś umieścił filmik z polish menem co gumki nie może założyć jakiż byłeś oburzony że się laski z takiego śmieją blahahahahaha męska solidarność tamten chłopak był Opóźniony w Rozwoju ! ....wykorzystano niepełnosprawnego umysłowo... Brak dbania o siebie chyba nie jest zaliczany do niepełnosprawności prawda ?

a ci faceci co tutaj piszą to na pewno tacy przystojni,że szok!!! i tylko pomarzyć mogą o takich laskach.

Gość dark dewlin
z inteligencją do łóżka nie pójdziesz.....

Gość abzzzy
tak a z sama atrakcyjnoscia zycia nie przezyjesz ale nie potrzebanie caly czas popadacie z skrajnosci w skrajnosc inteligencja idzie w parze z uroda :p naprawde

abzzzy właśnie miałam to napisać. Nasz kochany jaruś albo nie bardzo sam wie, czego chce, albo miał spooore problemy z matematyką w podstawówce...

" Garcinia (garcinia@wp.pl) a ci faceci co tutaj piszą to na pewno tacy przystojni,że szok!!! i tylko pomarzyć mogą o takich laskach. " Ja jestem przystojny a o takich paszczurach z tematu nie marzę:P.Do tego nie dość ż e paszczur to wygląda na spaczonego paszczura:P.

Gość femme fatale 21
prawdziwy , niezapomniany sex wymaga inteligencji , bo do niej zaliczyć można chęć poznania, przeżycia i doznania czegoś lepszego niż zwykłe wieczorne dymanko, lizanko z sztucznych tipsów, plastiku i tandetnego makijażu OGNIA nie będzie..

Gość abzzzy
desiree83---> no dokładnie, ale tak to jest jak sie uzywa slow ktorych znaczenie sie nie rozumie :P

ciekawa jestem, czy autor topiku, też będzie za pare lat wyglądał jak apollo, czy czasem nie urośnie mu "daszek nad ptaszek", obwiśnie tu i ówdzie. Chłopie, ty tez sie zmienisz! i oby wtedy Twoja żona znalazła sobie innego, lepszego, ładniejszego... Zmieni ciebie na lepszy model, bo my kobiety tez chcemy miec zadbanych facetów...

Gość Christiani8642
do jaaasno - to zbyt duże uogólnienie, ale laski które koleś student powklejał to raczej na mądre i gustownie ubrane nie wyglądają. Nie chodzi generalnie o to, że inteligentna kobieta nosi powyciągane swetry - jak sugerują panowie, ale ma gust i klasę, a do tego dostatecznie duzo rozumu, żeby się w tak tandetny sposób nie reklamować. Po to masz ten rozum, żeby z niego korzystać. A chyba nie chciałabyś, żeby facet był z Tobą wyłącznie ze względu na wygląd. Uroda wieczna nie jest, zgadzam się, że każda musi o siebie dbać - ale niestety ciało kobiety po ciąży się zmienia. Ja wróciłam do formy po 2 miesiącach i fajnie, ale niestety nie każda tak ma. Poza tym dochodzą obowiązki, trzeba skupić się na dziecku i innych wartościach jak tylko wygląd. Żal mi facetów, którzy zamiast pomóc partnerce coś zmienić szukają sobie czegoś w zastępstwie. Ot i tyle na ten temat

Gość abzzzy
ale tutaj ludzie widza tylko akrajnosci: jak chuda to pusta anorektyczka jak gruba to kobieca ( zaznaczam ze kobiete "kobieca" poznaje sie po kształtach: duzy biust duze wciecie w talii a nie po ilosci kg ponad norme..kto to wymyslił?!) jak ładna to glupia jak brzydka to inteligentna i jak tu z kimkolwiek dyskutowac...?

Gość student na ukończeniu
Dzisiaj na ulicy jakaś gruba mnie zaczepiła to powiedziałem jej , no bo ja nie toleruję grubasów "zjeżdżaj gruba świnio!" , ona odeszła speszona , ale ja poczułem satysfakcję .

ten typ kobiet dobry jest dla chlopaka zliceum albo takie latwe gorace 16stki. uwazam i sama taka jestem: zadbana ubietrajaca sie stylowo a nie kurwesko.preferuje marki jak orsay czy reserved a nie RYNEK. jestem szczupla amoj facet wstydzil by sie przedstawic rodzicom tego typu dziewczyne jak na zdjeciu. bo przywodzi tylko jedno na mysl..

Gość Poznaniak85
co ta druga ma kurewskiego na sobie ? ....

czy ktoś jest piekny czy brzydki - to kwestia gustu, nie ma co dyskutować, natomiast czy ktoś jest mądry czy głupi, to juz jest fakt i już. I żadne ciuszki ani pomadki tu nie pomogą. W jednym moge się zgodzić - sami nie dbamy o to, żeby wyglądać dobrze. To sie tyczy tak facetów jak i kobiety. Czasami kobieta z cialkiem może byc bardziej apetyczna od tej chudziny, dlatego, że jest zadbana, ma dobrane ciuszki do figury... ma TO COŚ w sobie.

Gość pomrańczka
Czy wy dziewczyny nie widzicie, że mężczyźni z forum celowo sie nad Wami pastwią? Mogą, bo ich nie widać :p A z prostactwem się nie dyskutuje, no bo po co...

Gość matko./... jesteście śmieszni
:D Ciągle te same tematy od rana:D Ludzie, wiadomo, że faceci wolą ładne i zgrabne kobiety, a kobiety wolą ładnych, umięśnionych facetów z kratą na brzuchu. To jest OCZYWISTE. Tylko po co nad tym dyskutować 24/dobę?:O Poza tym jest jeszcze coś takiego jak miłość ona NIESTETY jest ślepa, więc nigdy nie wiecie, z kim wylądujecie tak na dobrą sprawę. Ja najbardziej nie znoszę leniwych, tłustych ludzi, w tym facetów z męskimi cycami i grubym brzuchem. A w takim się zakochałam:O Poważnie- sama ćwiczę od lat, dbam o figurę, ale przede wszystkim uwielbiam sport. Gdziekolwiek się pojawię, czy to jakiś WF, czy basen, czy obóz sportowy, czy klub fitness wszyscy się pytają czy chodziłam do szkoły baletowej i czy jestem tancerką. Bo taka mam budowę ciała- bardzo równomierną, jestem umięśniona i porozciągana. I ze wszystich facetów na świecie najbardziej kręci mnie taki, który jest 3-4 razy cięższy ode mnie i ma większe cycki, a jego brzuch ledwo mogę objąć:O:O:O

Gość abzzzy
no dobra ale miedzy anorektyczka a wielorybem jest kobieta szczupła.. oczywiscie ze gusta sa rozne i to ze komus sie jakas dzieczyna bardzo pdoba nie znaczy ze podoba sie wszystkim, ale sa takie ktore po prostu sa ładne..nie wiem no jessica alba chyba sie wszystkim podoba a przynajmniej wiekszosci :p mysle ze wiecie o co mi chodzi jaaasno---> pewne ze glupie stereotypy :P nieraz sie to na mnie odbijalo :P

Ładnie ubierać, ładnie wyglądać to dla każdego znaczy coś innego. Mam bardzo dobrą figurę, ale w życiu nie założyłabym takich ubrań jak dziewczyny w pierwszym poście, bo czułabym się w nich źle. Ogólnie ubieram się zupełnie inaczej, nigdy nie chodzę na solarium, nie farbuję włosów. Co nie oznacza, że jestem zaniedbana, tego nikt by o mnie nie powiedział. Ale nie ma sensu dyskutować o ubraniach, bo dla jednych różowa bluzeczka z bazaru ze złotymi napisami to szczyt mody, a dla innych obciach i nawet do sprzątania kibla by się tak nie ubrali.

zaaaaal, zaaaaal, zaaaal, a znasz jakieś inne słowa?:O Nie uważam, że ktoś w krótkiej spódnicy jest głupi. Ale uważam, że ktoś ubrany w biało-różowo-złoty strój, w mini i za krótką bluzkę, odsłaniającą brzuch, dekolt, plecy, a do tego po masakrycznej solarce nie ma gustu. Nie lubię klonów po prostu. Każdy człowiek jest inny, ma inny kolor skóry, inna twarz, inny kolor włosów. Ale jak się pójdzie na solarkę i pofarbuje włosy plus zakryje całą twarz makijażem-tynkiem to wygląda się jak klon. I taki wygląd świadczy tez o tym, że ktoś nie ubiera się dla siebie, nie akceptuje swojego naturalnego wyglądu, nie chce rozwijać własnego stylu, nie dba, żeby było mu wygodnie, interesuje go tylko to, żeby wyglądać atrakcyjnie dla facetów, czyli wyzywająco. A dla mnie to objaw pewnej naiwności i głupoty.