Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co zrobić gdy

co zrobić gdy

Polecane posty

Gość co zrobić gdy

jakas prostaczka próbuje odbić waszego faceta??

Gość paluszzek99987
a co takiego ta laska robi, ze masz pewność że leci na twojego facia?

jeśli Cię facet kocha to nie da rady Ci go odbić...ja właśnie jestem taką prostaczką i on ma mnie gdzieś, gada ze mną jak mu się nudzi, albo jak ona śpi hehe, a ja głupia naiwna, ze coś się zmieni...także to wszystko zależy od niego i od uczucia którym Cię darzy, pozdrawiam:)

Gość real1
jak facet na to pozwala to go kopnij w d........

Gość co zrobić gdy
dzwoni do mnie i mówi ze przyjezdza do niej w srodku nocy i ze ją rznie i jest jej zajebiscie, sledzi nas, przesladuje niemalze, wydzwania do niego, namawia na spotkanie, grozi mi

Gość co zrobić gdy
ostatnio jak bylismy na imprazie toi nas wypatrzyła i zaczeła wypisywac do niego, ze cos ie stałoi takiego, ze mnie zabrał ze soba itp

to w takim razie to nie jest jakaś prostaczka tylko nienormalna zdesperowana, rozchwiana emocjonalnie dziewucha, która chyba bardziej Tobie chce zaszkodzić niż z nim być

Gość -dobre-sobie-
ja bym jej pozwoliła.. Jeśli facet pozwala się "odbić" to na co Ci on???? i tak by kiedyś odszedł a im prędzej tym lepiej dla Ciebie!!!

Gość co zrobić gdy
Montmorlonit mysle ze ona to akurat taki typ który lubi tylko tych zajetych, inni ją nie interesują, a tych zajetych traktuje jak wyzwanie, juz pierwszego dnia jak sie poznali- na imprezie- zaczeła mu opowiadac ze jest z domu dziecka itd, on jej powiedział o mnie, ale ona nie daje za wygrana, to trwa rok, i chociaz mój chłopak to kulturalny facet, to w koncu sam nie wytrzymał i zaczał do niej wulgarnie sie odzywac, ale ona teraz mu za to grozi i mówi ze to on sam chciał, ze on sam to zaczał

OMG w takim razie ona naprawde jest nienormalna...ja nie wiedziałam że chłopak którego poderwałam ma dziewczynę...jak się dowiedziałam próbowałam jeszcze, rozmawiałam, ale jakieś pół godziny temu dotarło do mnie, że nic nie wskuram...teraz zbieram się do tego żeby skończyć tą znajomość, po co się męczyć? Ale Tobie nie zazdroszcze sytuacji, bo to już jest niebezpieczne, jeśli ona sobie jakieś chore filmiki wkręca, moż espróbuj skontaktować się z jej znajomymi, rodziną, może oni ją jakoś przytemperują...nie wiem sama

Gość co zrobić gdy
Montmorlonit nie znam nikogo z jej znajomych, ona mieszka w innym miescie, ale na imprezy przyjezdza do nas- kawał drogi, z poółtorej godziny jedzie. Jak on ją poznał to mnie nie było wtedy z nim na tej imprezie- ale powiedział mi ze poznał miła dziewczynę, bawilis ie razem i ze na drugi raz musze z nim jechac by ją poznac. Zachowywała sie dziwnie, tzn obserwowała nas, kreciła przed nim tyłkiem, cos sobie ubzdurała. Nawet kiedys dzwoniłam do neij by to wyjasnic, zeby powiedziała mi o co chodzi, ale ona mowiła wtedy ze to jej kolega. A potem zaczeła budzic nas w nocy, dzwonic do niego i pytac czy mu sie nudzi, bo jak tak to moze do niego wpasc. haha. Jestem z nim 4 lata. A Ty Montmorlonit nie wiedziałas a tamtej, chłopak zachował sie nie w porzadku. Ale teraz juz wiesz, wiec musisz podjac własciwa decyzje.

dobrze że mieszka w innym mieście, zawsze to jakieś utrudnienie dla niej, ciekawe czy ona tylko do twojego mena tak się przyssała, dobrze że on jej nie chce, razem jakoś ją zwalczycie

Gość oooookkkkk
czytam tak ten topik i cos Wam napisze. Tamta dziewczyna jest nie fair bo wie, ze Twoj facet ma kogos, a Twojemu chlopakowi pewnie schlebia jej zainteresowanie i sie z nia cacka zamiast jej wprost odpowiedziec, ze nie jest zainteresowany. Napisze Cijak moze byc prawdopodobny dalszy scenariusz tej histori: Twoj facet ja przeleci i zostawi korzystajac z tego, ze dziewczyna ma za soba przeszlosc w domu dziecka i nie ma oparcia w nikim a przed Toba sie wyprze wszystkiego. W zasadzie nie wiem po co to pisze, ale zal mi tamtej dziewczyny, bo interesuje sie troche psychologia . Zal mi tamtej panny.

Gość co zrobić gdy
mam nadzieje, oby tylko to ze on jej nie chce nie była wylacznie pokazówka. Po tym jak dzwoniła do mnie i mówiła ze on z nia sypia, zadzwonilismy potem do niej i on jej pytał co za bzdury mi ona opowiada, a ona na to ze to pokazówka. To nie jest dobra dziewczyna. Opowidała mu ze czesto ktos do niej wypisuje obrazliwe smsy, wyzywa ją os suk itp, więc samo to świadczy o niej. Mi nigdy nei zdarzyło ze sie zeby ktos pisał do mnie takie rzeczy, wiec.. Mam nadezieje ze da nam spokój, a jesli nawet on cos do niej bo np u nas było przez jakis czas średnio, to że w koncu poznał sie na niej. Nikomu z was nie zycze podobnych historii bo tylko neipotrzebne nerwy a potem juz na zawsze zostają podejrzenia wobec partnera i naprawde trudno jest je odpedzić.

Gość co zrobić gdy
oooookkkkk --> fakt ze jest z domu dziecka przekłada sie równie z na to w jej przypadku ze chcąc nadrobić sobie deficytów z przeszłosci pragnie zabrac innym to co mają najlepszego, nie daje jej spokoju czyjes szczescie. Jest cwana, ale co z tego. Tego czy jej przeleciał czy nie, nie bede mogła zweryfikowac, bo komu wierzyć- osobie bliskiej, czy jakiejs obcej dziewczynie wrogo nastawionej do mnie. a tymi opowiastami o DD chciała wzbudzic litośc mojego chłopaka i podziałało, bo sam mi powiedział ze żal mu jej i ze miała trudne dziecinstwo dlatego próbuje byc dla niej miły. A czy mu ona schlebia? jest wiele dziewczyn które go bardzo lubia i to nei pierwsza która próbowała mi go odbic.