Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

c.r.e.a.m

PODOLSKI TO NIE ZDRAJCA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

reprezentacja to reprezentacja. powinni grać w niej tylko rodacy ... niestety :( również jestem za tym aby Roger u nas nie grał

Gość cream nie tłumacz tego
forumowym oszołomom! :o

Gość Do boju POLSKO
zgadzam sie

trezege - argentyńczyk gra dla francjii zidane - pochodzi z algierii deco- z brazylii a gra dla portugalii więc roger jak jest dobry to niech gra u nas :classic_cool:

c.r.e.a.m ---> tak jest! Podolski jest ok. Ciekawe kto personalnie w PZPNie za to odpowiada. Listkiewicz? Tego trzeba powiesić, za jajca 😠

milan baros był na testach w wiśle kraków kiedyś i go nie chcieli :D i pomyśleć że też by mógł grac dla nas

właśnie widac jaki jest ZA SŁABY ... ehh :( zawsze i wszędzie Polska musi być na szarym końcu :(

też uważam nie to nie jego wina !!! trzeba Go było brać jak SAM się prosił żeby grać dla nas !!!!!!!!!!!!!!! dziś wielki żal i każdy powtarza, że nie widać radości po nim. dziwi mu się ktoś ?? 😭

Gość delicious chomicza mordo
ty sie na niczym nie znasz wiec WON spac :O

ja się nie załamuje tylko mi szkoda podolskiego :O na jego miejscu bym zrobił tak samo to chyba logiczne chłopak chciał odnieśc sukces w sporcie w polsce go nie chcieli to gra dla niemiec proste i logiczne lepsze to niż nic

Ale ten był najważniejszy... No ale jeszcze nic straconego - wygramy z nimi w finale :D

Jak Podolski zaczynał strzelać bramki to PZPN sie na niego wypioł. I takie są skutki 😭

dopuki nie rozegrał meczu w dorosłej drużynie narodowej to mogli go brac ale po co nam taki zawodnik :O

po meczu jedyne uczucie jakie mi towarzyszy to żal i smutek i to nie z przegranej, ale właśnie ten Podolski mi w głowie siedzi , szkoda mi Go. myślę, że tak w głębi serca jest rozdarty 😭

Gość ewfcfwcf
Podolski zawsze chciał grać na Niemiec

jak go Polska w dupę kopnęła to poszedł tam gdzie Go chcieli i co ???? siedzi u nich qwa na ławce :O:O:O