Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola 84

ZATRZYMANIE WODY BŁAGAM O INFO....

Polecane posty

Gość karola 84

Błagam o info... jesli któraś z Was to przechodziła... Pierwszy raz brałam tabletki. Gin przepisała mi cilest. po 13 tab. tak bylam spuchnieta (brzuch, uda, lydki, teraz to juz wszystko obłe mam...) ze ledwo szłam. przerwalam. nie chce wiecej zadnych innych tez. to byl piatek wieczor wiec pojechalam do szpitala. lekarz stwierdzil zatrzymanie wody ale generalnie mnie olał i nic nie pomogl.... wlasciwie troche sie pastwił i cieszył ze tak mi zle i ryczę ;( jutro moze uda mi sie dostac do gina, ale nie moge zniesc tego czekania - czy ktoras z was to przechodzila??? KIEDY TO MINIE???? Juz nie moge, a musze bys sprawna... ale nie moge jesc i chodzic, slabo mi... Błagam czy wiecie po jakim czasie ta opuchlizna zejdzie?? czy zejdzie w ogole? jestem 3 dzien bez taletek a nie widze zadnej poprawy...:( moge tylko lezec i ryczec:(

Gość Może coś podpowiem
Wydaje mi się że w aptece bez recepty można dostać środek na pozbycie się tego nadmiaru wody, jest moczopędny ale nie wymaga recepty. Nie powiem Ci nazwy ale pamiętam że moja znajoma go kiedyś brała w podobnej sytuacji (po pigułkach). W każdym razie zapytaj farmaceuty .

Gość karola 84
dzieki... a przeszlo jej to w miare szybko? pytalam w aptece wczoraj, ale ta pani nie wiedziala nawet czy wolno mi duzo pic czy lepiej nie.... (wolno?) sprobuje jeszcze w innych aptekach...

Gość Może coś podpowiem
Z tego co pamiętam to tak. W każdym razie ten specyfik był moczopędny. Zapytaj się wprost o coś na zatrzymywanie wody w organizmie.

ginekolog okazala sie niekompetentna i kompletnie mnie olała.... powiedziala przez telefon ze to niemozliwe zebym spuchla po cilescie i kazala isc do internisty a do niej jutro - prywatnie !!!! a przeciez widze w ulotce ze moze powodowac zatrzymanie wody,jak wół... nic innego nie bralam,wiec jestem na 300 % pewna ze to po tym... internista zapisal mi lek moczopedny - Tialorid mite. czekam az zacznie dzialac... narazie nie siusiam jakos strasznei duzo... ponawiam pytanie - nie wiecie kiedy to ze mnie zejdzie? lekarz nie chcial powiedziec kiedy, tylko ze \"organizm mlody, powienien sobie z tym poradzic\"....

kobitki, kaman, moze ktoras to przechodzila?? albo znajoma...? ....znajomej...? zwariuje jak to sie szybko nie skonczy:( nogi tak puchną w tym upale....;(((