Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermenegilda_komm

Temat - Kirene.

Polecane posty

Gość Trele - morele
Ba, Kirene, nie jest łatwo być prawdziwym mężczyznę. Powiadam Ci - wcale nie jest łatwo. :-) A teraz idę wypucować paszczękę.

Zielono, przyczyn niemalże wszystkiego należy szukać w sobie :) Psedło, cześć :)

Gość Trele - morele
A czego należy szukać poza sobą, Kirene?

Psedło, o przyczyny chodziło, niestety, czasami zdarza się coś, na co sie nie ma wpływu. I wtedy trzeba szukać rozwiązania problemu poza sobą.

Gość Trele - morele
Filozofujesz, Kirene. A filozofowanie kobiecie nie przystoi. Ponadto szkodzi jej urodzie. :-)

Mojej urodzie niewiele zaszkodzić może, bo i urody niewiele :D:D:D A że akurat jestem w nastroju do zastanawiania się i rozdłubywania rozmaitych rzeczy...kobiecą rzeczą jest mieć wahania nastrojów :P

Gość Trele - morele
Powiedziano gdzieś tutaj, że wahania nastrojów w przypadku kobiety zdarzają się raz w miesiącu. W przeciwieństwie do mężczyzny, którego osobowość i świat wszelakich doznań są tak bogate, że wszystko w nim jest w stanie permanentnego sztormu. Czyżbyś była mężczyzną?

raz w miesiącu...to tak, jak z jedzeniem jednego posiłku dziennie : od rana do wieczora :D:D:D

Gość Trele - morele
Ja się tam na tym za bardzo nie znam. Ucztować lubię, w zasadzie, mógłbym nie wstawać od stołu. :-) Zastanawiam się nad sobotnim obiadem. A może Ente upiec nad ogniskiem?

a to smacznego :) Też lubie jeść...pod warunkiem, że nie ja gotuję :D:D:D

Gość Trele - morele
A ja lubię jeść bez względu, czy sam gotuję, czy jestem karmiony. Byle było dobre. Co by tu na piątkowy obiad uszykować? Postnego, oczywiście. :-) A może by węgorzyka usmażyć sobie? Co? Jak sądzisz, będzie węgorzyk się nadawał?

usiłujesz mnie przekabacić, żebym zaczęła rozważać pomysł przyjazdu do Ciebie na obiadek?:D:D:D

Gość Trele - morele
A co, Kirene? Zapachniało dobrym jedzeniem? Widzisz, ja mam tę słabość, że lubię gotować a kuchnia, to jest mój żywioł. Niestety, ostatnimi miesiący przyjemność mocno zaniedbana na rzecz życia pełnego przygód i stresów. Ale jesiennego kiszenia kapusty nie odpuszczę. Z kminem, koprem i żurawiną. Mniam. :-)

Zapachniało...czas się chyba wprosić do ukochanej cioci na obiadek :D:D:D

Gość Trele - morele
To ciotunia Ci obiadki szykuje, Kirene? Mam nadzieję, że Ty również okażesz się wartościową ciotką.

ja nie mam komu być ciotką :P A do cioci wpraszam sie na obiadek kilka razy w ciągu roku :) Nie jestem pasozytem :)

Gość Trele - morele
I ciocia jest zapewne zachwycona, nieprawdaż? Kirene? Nie podejrzewałem w Tobie aż takiej przewrotności... Na wszystko jesteś gotowa, żeby tylko nie gotować. Nawet na to, żeby nie zostać ciocią...

kyyrene , pozwol ze wtrace swoje trzy niechciane grosze... juz drugi raz czytam Twoja wypowiedz w ktorej okreslasz sama siebie jako osobe nieatrakcyjna :( halo? falszywa skromnosc nie w cenie, trzeba pisac o sobie TYLKO w samych superlatywach!! jezeli w to nie wierzysz to przekonaj sie sama! stan przed lustrem i powiedz do siebie,jaka jestes piekna, nie slyszalas ze prawdziwe piekno pochodzi z wewnatrz? a pozat ym jest jedna prawda na swiecie: jak sobie sama nie wezmiesz , to Ci nikt nie da!!!!! wiec bierz pelna lyzka :D :D :D

Zielono, hmmmm...to niezupełnie tak :D:D:D Jakbyś chciała, żebym Ci to wyjaśniła, to napisz na maila :) Psedło, to, że nie jestem niczyją ciocią to jakby nie moja wina :P:P:P

Gość Trele - morele
Doprawdy, Kirene? Nie Twoja wina? A czyja wina? Może moja? Cwana jesteś, Kirene, nad wyraz. :-)

Gość Trele - morele
Nie obarczaj mnie za winy nie popełnione. Nie wmówisz we mnie, iż ja jestem winien tego, że Ty nie masz komu być ciotką!

Gość Trele - morele
To napisz później, co sobie wmawiałaś i czy skutecznie. :-) Do widzenia.

Gość Psedłonim+
Kirene, gdzie się Ty zapodziałaś?

Gość Burza_mózgów
Oczywiście, Kirene. Ja mam tę słabość, że się przywiązuję do ludzi.