Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hermenegilda_komm

Temat - Kirene.

Polecane posty

do ludzi? A nie przyszło Ci do glowy, że ja też jestem tylko programem?:P

Gość Burza_mózgów
Nie, Kirene, nie przyszło mi to do głowy, w przeciwieństwie do Twojej głowy... :-) Dla mnie od samego początku byłaś człowiekiem-kobietą. A teraz godzinna przerwa. Jadę sprawy pozałatwiać.

Gość Burza_mózgów
Odbój. Pan Bukowski ma wyłączony telefon i nie mogę się z nim porozumieć. Jestem chwilowo nazad.

Nie będe zmieniać zdania, dalej życzę Ci, żebyś sie dobrze bawił, obojętne, czy tu, czy gdzieś indziej :)

Gość Burza_mózgów
A o jakim zdaniu Ty napomykasz?

Gość Burza_mózgów
Czy aby nie za wiele ode mnie wymagasz? Ze zrozumieniem? Rozumienie muszę dzisiaj zaangażować w inne sprawy. Proszę więc o przedstawienie stosownych wyjaśnień w przystępnej dla mnie postaci.

Najwyżej doczytasz ze zrozumieniem kiedy indziej :) A czymze to ważnym bedą sie dzisiaj zajmowac Twoje szare komorki?

Gość Burza_mózgów
Nie doczytam, Kirene, bo zapomnę, że należało doczytać. Temat więc umrze.

Gość Burza_mózgów
Dzisiejszy rozum muszę poświęcić kilku praktycznym wymiarom życia. Jednym z nich są schody. Poza tym, czeka mnie rozmowa z p. Michałem od okien, z p. Ludwikiem od spraw ogólnych i z kilkoma innymi paniami. Nadto muszę podjąć decyzję czy, i na jakie koncerty się w tym roku wybiorę. Aż strach pomyśleć, nocny koncert na Zamku, a tu lipy nie ma. :-((( http://www.widelec.pl/widelec/1,82861,5188933,Jak_Chinczycy_podrabiaja_Budke_Suflera.html Poczytaj se, proszę.

Ratunku....Przecież to straszne. niedobry jesteś dla mnie, ja ci dobrze zycze, a Ty mi takie coś serwujesz, a fuj.

Gość Burza_mózgów
Jak sądzisz, Zielono, czy oba koncerty są warte ceny biletów? Mam na myśli koncert pierwszy i koncert galowy.

Gość Burza_mózgów
A co masz na myśli, Kirene? Że niby co ja Ci serwuję? Jakoś się dzisiaj dogadać nie możemy.

Zielono :) Odbierz pocztę:) Psedło, ci Chińczycy , co trzymają sie mocno...przecież to obrzydliwe :o

Gość Burza_mózgów
Na litość, Kirene? Jaki Chińczycy? Znowu Cię nie rozumiem.

Gość Burza_mózgów
Aaaaaaaaaaaaaa, Zielono, więc chcesz mnie odwiedzić? Tak? No, no... To przyjedź razem z Kirene. Będziecie obie robić za przyzwoitki. Przyjedź, ale za jakieś trzy miesiące. Chwilowo nie mam w czym podejmować gości.

Gość Burza_mózgów
Nie rozpędzaj się, Zielono. Napisałem - za trzy miesiące. Obecnie nie dysponuję stosowną bazą lokalową. Starą wyprzedałem ze szczętem. W nowej brakuje jeszcze podstawowych wygód.

Zielono, widzisz? On namawia, Ty odmawiasz, on namawia dalej, Ty sie wahasz, w końcu sie decydujesz, a on? Wycofuje się ze wszystkiego :D

Gość Burza_mózgów
Bo wiesz, Kirene? Ja chyba jestem po części kobietą...

ja sie tym nie przejmuje , bo juz sie spakowalam myslisz ze ja sie bede pytac jakiegos niezdecydowanego? co najwyzej przyjmiesz nas obie w Twojej przyczepce! :P

Gość Burza_mózgów
Chciałaś napisać "przyjmiemy". Ja przecież nie jestem sam. A przyczepka zupełnie malutka.

Gość Burza_mózgów
Dobra, teraz juz zmykam na godzinę. Odnalazłem telefonicznie p. Bukowskiego.