Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BetterINtime

Jakie są przyczyny braku przyjemności z SEKSU??......................

Polecane posty

a czy ja mówię że nie bolało ?? .... ;] wcalę tak nei twierdzę ...wcale to w fołkach nie było utkane ;] .... ale jeżęli wsyztsk osię robi naprawdę powoli ... i z wyczuciem ..to można sprawić przyjemność ..nei móię też że orgazm miałą ;p ...pierwszy orgazm po 2 miesiącach dopiero dostałą ... tego wieczoru nie zapomnę ...tak się do mnie tuliłą przez resztę nocy ..że to było wręcz przerażające ... ;]

przerażające... myślałam, ze to cudowne uczucie dla faceta.. ja pierwszy orgazm tez miałam po 2 miesiącach, ale jak narazie pierwszy i ostatni podczas stosunku :o

przerazajace??? no no nieladnie. Moj chlopak cale noce sie do mnie przytula, nawet jak nie uprawiamy sexu, czasem przez to budze sie cala mokra. oj Wy faceci jestescie takimi duzymi chlopczykami ktorzy nas potrzebuja :D:D jakie to slodkie:):)

powiem szczerze ..że jeżeli miałbym spać z kobietą ..to eni z dziewicą .. dziewica jest jak porcelana ..tak łatwą ją potłuc, taka delikatna .. :/ ale powiem też szczerze że w życiu każdego porządnego faceta powinna się trafić chociarz jedna dziewica ..aby wiedział jak t jest ;]

Miałe mtak na samym początku ...ale stwierdziłem w pewnym momencie ..że to był tylko problem ..ciesze się że moja partnerka byłą dziewicą ..i zdecydowała się stracic to wszystko specjalnie dla mnie ..ale jeżeli chodzi o seks ..to dziewice ..muszą sobie dać czas aby czuć z tego przyjemność ;( ...niestety

no wlasnie, ja stracilam dziewictwo z moim obecnym partnerem, bo moze to smieszne, ale czekalam na odpowiedniego.. Moje kolezanki, ktore tez mialy jednego partnera mowia, ze zaluja.. a ja nie..

może trafiły na zły typ faceta ;p ..... ja tam jestem w szczęśliwym związku ... który już kawal czasu trwa ..wiem o swojej dziewczynei naprawdę dużo ..nie mówięże wszystko ..ale wiel ;] .... już się między sobą dotarliśmy ..bo mieskzaliśmy na stancji przez 4 miesiące ...razem .. a teraz od 1 lipca ..będizemy już mieszkac ... ;]

my tez planujemy razem mieszkac.. W wakacje pierwsza proba.. Wujezdzamy razem za granice.. To bedzie taki maly test.

Gość olllllllla
Witam.. ja mam podobny problem ktory wyglada tak..w moje 17 urodziny stracilam dziewictwo.. uprawialismy seks przez pol roku i ja nie odczuwalam z tego przyjemnosci :( potem on pojechal do wojska (nie jest polakiem i pojechal na 2 lata) a ja od tamtej pory nie mialam nikogo nie ze wzgledu na niego ale poprostu brak czasu i odpowiednich chlopakow ;) teraz on w piatek wychodzi z wojska i jak tylko dostanie wize wraca na stale do polski.. jestem bardzo ciekawa czy jesli on wroci i wyjdzie cos takiego ze wrocimy do siebie i bedziemy uprawiac seks to czy bede sie czula tak jak na samym poczatku.. wydaje mi sie ze raczej tak.. ale dziwny ze mnie przypadek :D

no ja uciekam mieszkania pooglądać ..mam kilka na oku i umówionych właściciela ..więc olllllllla wybacz ..ze tak nagle znikamy ...napewno jeszcze z Tobą porozmawiamy ;] ..Pozdrawiam .. swoją droga cierpliwa jesteś ...2 lata bez chłopaka ;p ...

ja tak włąsciwie to wakacje już mam :) jeden egzamin mi został jeszcze i wolne :) teraz czekam na swojego Skarba a Wy jak spedzacie ten słoneczny dzien? :D

Praca ..potem odebranie siostry z przedszkola ..opieka nad nią do 19 ..no i może jakiś film + piwko wieczorkiem ...ale nie idę do parku ;p ...Złapałem tam wczoraj 2 kleszcze ;] ... Buraki jedne ..z nienacka mnei wzięły .. ;] Pozdrawiam .. ;]

uu kleszcze... Nie lubię ich. To niemile wyciąganie ich ze skory, dlatego unikam lasu.. Po pracy widzę relaksik przy piwku :d Ja dziś tez opiekuje sie dzieckiem, moim chrześniaczkiem, straszny łobuz ale kochany..

Łobuz nie łobuz ..ale dla świętego spokoju znowóż będize trzeba kupić jej coś słodkeigo ;p Mały cwany wyzyskiwacz ...dzieci za szybko się uczą ... ;p A teraz z innej beczki ..mam ochotę na seks ;p .... tylko nie kleić mi tutaj jteo zwierzenia z opieką nad mojąsiostrą ... żaden pedofil ze mnie ..poprostu od soboty nie widziałem się z moim kochaniem ...i mi już tęskno :/

hehe..ja tez, ale na dobry seks, którego mi niestety brak :o moje Kochanie bedzie u mnie za ok 10 min.. Dzis planuje wyprobować Wasze rady :D Ostatnio czesto się widujemy, ale niedlugo wyjeżdża i sie nie będziemy widzieć przez jakiś czas, dopóki do niego nie dołączę :( Nie ma to jak ukochana osoba pod ręką :)

mmmm Kochani jaki ja dzis mialam udany seksik:):):) Mialam rano egzamin, potem od razu pojechalam do chlopaka i co? tesciowej nie bylo w domu:D trzeba to bylo wykorzystac:D:D:D i znow polecielismy bez zabezpieczenia:):) hehe potem ja jemu zrobilam DOBRZE hehe a nastepnie on mnie...:) ehhh prawie nas tesciowa w \"lozku\" zastala:):) no \"pracy\" hehe czyli seksiku pojechalismy na skalki i na obiad:) jak milo ze moge wam to wszystko opowiadac:):) buziaczki

Dobrze tak ... po pracy przytulić się do swojej deugiej połóweczki .... Ja niesttey dopiero w weekend będe miał możliwość ... odka moje serduszko skończyło szkołe ..maturzystka ;] ... to się mnie jwidujemy ...oszczędzamy na bilecikach zmaiejskich ;p ... ale nic ..już niebawem sobie odbijemy ... wkońcu pora razem zamieszkać ;] ... Pozdrawiam ;]

No właśnei ..i jak tma ?? Porozmawialiście ..wasz seks uległ ulepszeniu ...czy może chłopak troszkę zwątpił ?? :/