Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BetterINtime

Jakie są przyczyny braku przyjemności z SEKSU??......................

Polecane posty

Gość jaga**
no właśnie w ogóle tylko pare razy jak mi pomógł. ale czasami sama sobie robiłam i miałam, ale nigdy w trakcie współżycia

chyba kazdy chlopak tak ma ze lubi wejsc bez gry wstepnej i szybko \"pobzykac\" ze sie tak wyraze. No coz nie zmienimy ich juz. BetterINtime---- gdzie Twoj chlopak wyjezdza za ta granice? i na jak dlugo? Moj brat jest w angli od wrzesnia, jego dziewczyna jest w polsce, doslownie szok. Nie potrafia bez siebie wytrzymac. W ciagu tych wszystkich miesiecy widzieli sie zaledwie trzy razy. Zawsze jak on przyjezdza na urlop to tylko slysze z moim chlopakiem jak u nich w pokoju cos trzaska i skrzypi:D musza sobie pobrykac po takiej dlugiej nieobecnosci.:) Na szczescie ona juz do niego wyjezdza:) i zamieszkaja tam razem:)

No to się zapuściłem troszkę.... ostatnio nie pisałem ... za co bardzo was przepraszam ... :* Ogółem jaga** ..zaczerń sobie nicka ...podszywacze tylko czekają aby zaostrzyc topic jakimiś wulgaryzmami ;p Dzisiaj piątek 13 ...dla przesądnych polecam pozoastać w domku ... ja mam rozmowę z prezydetnem ;] ..więc jestem baardzo pozytywnie nastawiony ;] .... Aha ..prezydentem mojego miasta ;p .... swoją droga skąd jesteście ?? Poweim wam teraz coś w sekrecie .... ...troszkę mi żal że wiele kobiet ma problemy z dochodzeniem .... czy nie uważacie że świat byłby lepszy gdyby tak kobieta dochodziłą z taką łatwością jak to robi mężczyzna ... ?? Jezaeli chodzi o problem z dojściem ..przy możliwie wykorzystaniu wszystkich sposobów tj. długa, namietna gra wstepna ... odpowiednio dopasowana penetracja ...no i to głupie uczucie że już, już jest ..ale i tak ucieka :/ .... moja koleżanka to miałą i powiem wam ..że dopiero seksuolog jej pomógł .... ...otóż po przeprowadzonych z nim rozmowach, koleżanka przyznalą mu się ..że czasami. .nie zawsze ..ale pojawia się jej ochota na oddanie moczu ... no i nietstey ...ale ona może dojsc tylko wtedy ..kiedy podczas stosunku pojawi się \"złoty deszcz\" (czyli poprostu tuż przed orgazemm, z członkei mswojego partnera w sobie, musi oddac mocz :/)...dziwne ... :/ ..ale jej to pomaga ... :/ ...swoją drogą ...czemu kobiety zwierzaja mi się z takich problemów :/ ... tak jakby doszło do mnie ... że mam więcej koleżanek jak kolegów ... ;/ ..... no nic ;p Co do tego średniowiecza ...to były czasy ;] ..to że kobeity miały wtedy gorzej ..to prawda ... ;] ...ale wyprawy rycerksie ;p ..ech .. ;] Nie powiem że nie lubię tego typu rozrywek, pochwalę sięnawet ze swojego czasu należałem do bractwa rycerskeigo ;] ..od 9 lat prowadze grę fabularną w klimatach lochó i smokó ..magii i miecza ;] ...więc słowo średniowiecze .. to miód dla mych uszu ... ;] pozdrawiam ...

Gość uping topic

Witam ponownie :) godzinę temu pożegnałam się z moim Kochaniem :( dziś wyjeżdża do Holandii, a za tydzień ja do niego dołączę.. Tak więc nie będę tu często zaglądać z barku netu :o Witam nowych na topicku :) ciesze się i mam nadzieję, że wątek się rozwinie podczas mojej nieobecności. Mamy zamiar być w Holandii przez wakacje, ale okaże się czy plany ulegną zmianie. Jeśli chodzi o seks.. Wczoraj było bardzo przyjemnie.. Standardowo nie doszłam :o ale bylo lepiej niz zawsze, moze dlatego,z e kochaliśmy się bez prezerwatywy. A Wy jak się zabezpieczacie?? Wiadomo lepiej jest bez gumki, ale nie chcemy na razie mieć dzidziusia. Tabletki anty jak dla mnie odpadają, szanuje swoje zdrowie. Myślałam o globulkach. Czytając posty nowych dziewczyn współczuje wam trochę. Ja tez nie mam orgazmu, ale mój partner stara się mnie zadowolić. Mój problem polega na tym, ze po orgazmie mojego Skarbka kochamy się dalej.. Kochamy się dopóki mamy siłę, ale ja i tak nie dochodzę :( Seniorre fajna masz prace.. Pewni znasz wieleważnych osobistości :D Chociaż Ty rozumiesz problemy seksualne kobiet, więcej powinno być takich mężczyzn. lalalalakb - Twoj brat miał, ze tak powiem przerąbane.. Ale na szczęście koniec tej udręki.. Na jak długo planują wyjechać?? Ja jestem z Częstochowy pozdrowionka gorące :)

No czy znam to bym nie powiedział ... jeszcze nie pracuję tak długo ażeby mnie ludzie rozpoznawali ..a to że rozmawiam z ważnymi ..dla mojego okręgu ludźmi ...to zależy poprostu od staowiska które zajmuję ;] .... Ogółem jestem z samej północy ;] ..Więc jakbyście kiedyś były w okolicach elbląga ..to dajcie znać ;] ... można zawsze na kieliszek słodkiego wina wyskoczyć ^.^ ..... pozdrwaiam .;]

Gość laavia
uff... to sie rozpisaliscie :). dobrnelam wlasnie do konca tego forum i chcialabym sie przyłączyc, jesli mozna. Fajnie ze jets takie miejsce gdzie mozna w milej atmosferze pogadac.... Otoz ja mam podobny problem. Tez nigdy nie dochodze :(. Orgazm mam tylko kiedy moje Kochanie caluje mnie 'tam' lub piesci reka. Podczas stosunku nigdy nie udalo mi sie dojsc. Kochamy sie juz od roku, dodam ze to jest moj pierwszy partner. On bardzo sie stara, nawet jest tak ze jemu zalezy bardziej na miom orgazmie niz na swoim. Piesci mnie przed, podczas tez jets bardzo czuly, ale to nic nie daje.... ciagle nie moge dojsc :( czasem az mi jest przykro bo widze jak sie stara i jak chcialby zebym ja miala ten orgazm podczas stosunku a tu nic

Ja z MOim sie nie uzywamy niczego,znaczy sie stosunek przerywany i na razie nie wpadlismy:) Poza tym MOj zaczal prace i rzadziej sie widzimy,rzadziej sie kochamy:( a teraz jeszcze okres na dniach to juz w ogole:( Poza tym wydaje mi sie ze trzeba byc maksymalnie wyluzowanym i miejsce tez odgrywa role,poniewaz ostatnio zajechalismy z Kochaniem w las:) i zaczelismy sie kochac na masce:) upalny dzien czulam ten \"dziki\" klimat i \"dziki\" seks ale tak pogryzly mnie kocmary ze nie moglam sie skupic;/

Gość laavia
jesli chodzi o antykoncepcje to my do tej pory uzywalismy prezerwatywy ale oboje nie czulismy sie z tym komfortowo. przeciez gumka nigdy nie jest pewna, a poza tym psuje caly romantyzm i wogole. takze od dwoch tygodni biore tabletki. i jest super :)

Gość jaga**
seniorrr na razie nie chce zaczerniać niku, wiem ze sie podszywają ale na razie nie chce może nikt mnie nie zastapi :) ty to seniorr widzę dużo wiesz jak na swój wiek o tych wszystkich rzeczach jestem wielka podziwu

laavia - mam dokładnie tak samo, z wyjatkiem tego, ze raz udało mi się dojść podczas stosunku.. Było cudownie. Niestety juz to się nie powtorzyło :( nie boisz się brać tabletek?? Tyle sie naczytalam o ich działaniu, że nigdy w życiu nie wezmę. Myślałam nawet o pójściu do seksuologa jeśli nic się nie zmieni.. Mam nadzieje, ze w wakacje będzie inaczej. MagicznaDłoń - hehe ale plus jest taki, ze jesteś bogatsza o nowe doświadczenie :) Tak sobie pomyślałam, może jakby każdy wpisał najdziwniejsze miejsce na seks, albo wpadki podczas seksu to topik byłby troszkę weselszy :D

Gość laavia
tez sie balam tych tabletek. dlugo zwlekalam z decyzja czy zaczac brac czy nie. recepte mialam juz od lutego ale ciagle mialam watpliwosci. Ale jedna z moich kolezanek bierze, pogadalam z nia i rozwiala wszelkie moje watpliowsci :) Na razie jednak dalej kochamy sie z prezerwatywa, stwierdzilismy ze przez pierszy miesiac jeszcze poczekamy z "jazda na calego", bo niby tabletki dzialaja juz od pierwszego dnia ale nigdy nie wiadomo jak przyjmie je Twoj organizm i wogole. a jesli chodzi o skutki uboczne to jak na razie nie zauwazylam- czuje sie dobrze i mam nadzieje ze tak bedzie dalej :)

Gość laavia
najdziwniejsze miejsce na seks..... hmmm.. my jak na razie robimy to w lozku, pare razy tylko zdarzylo sie ze kochalismy sie w samochodzie:) a jak u Was?

to ja... :) za Wasza rada zarezerwowalam nick, nie bedzie sie nikt pode mnie poszywal

ja w sumie nie mam dziwnych miejsc na seks:) samochod ale ciasno;/ a jego tylnie siedzienia nie rozkladaja sie wrrr!! wanna ale tez jakos dziwnie.Male tarcie bylo i niby sucho:( biurko a tak ogolnie to po bozemu

Ja się kiedys kochałam z moim Kochanym na plaży nad rzeką.. Nikogo nie bylo wiec nic nam nie przeszkadzało... Po wszystkim ja się szybko ubrałam, mój Skarb trochę się ociągał z tym. I najśmieszniejsze w tym wszystkim było to, ze jak zakładał bokserki to pojawił się jakiś rybak.. Ciekawe czy coś widział. Poza tym tradycyjnie w łóżeczku.. I dwa razy w samochodzie..

Hmmm... na plazy. Tez bym chciala kiedys sprobowac. Ale w koncu wszystko przed nami :)

a wracajac do glownego tematu watku to myslicie ze kobieta moze 'nauczyc sie' osiagac orgazm poprzez stosunek? No bo tak jak juz wczesniej pisaliscie 2m-ce po pierwszym razie to moze, ale tak jak np. jest u mnie? Po roku bezskutecznych prob?

nie chce nikogo dolowac, ale slyszalam ze sa kobiety ktore nigdy w zyciu nie osiagnely orgazmu podczas stosunku:( to dopiero musi byc dol:(:( Seniorrre---- HEHE mam kilku znajomych z tamtych okolic polski:):):) elblag iława susz grudziądz hehe jaki swiat maly

Ogółem brata nie potepiam ..2 razy rzuciłęm studia ..wciąż poszukujęmeijsca ;] .... Co do znajomych na północy ..to świat jest rzeczywiście mały ;] ... w częstochowie mam bodajże rodzinę ;] Jeżeli chodzi o seks ...hmmm .ja mam do zparoponowania coś jakby pół seksy ..czyli z ucisku przez dłoń podczas pieszcot ..zastąpić uciskiem pod postacią podbrzusza...jak mam lenia ..i naprawdę jestem po ciężkim dniu pracy .to mam taki troszkę oszukany sposób na seks ..czyli w moomencie keiyd mam wejśc w partnerkę ..nei wyrównuje się z nią poziomem ..tylko zsuwam się troskzę nizej ...piszczę wtedy jej piersi ustami ..a sam wchodze naprawdę leniwie i pomalutku samy czybeckziem penisa .... bardziej skupiajac się na nacisku mym podbrzuszem na jej łechtaczkę ..tylko bez przesady ;] ..no i tak pomalutku .pomalutu a osiąga. .orazm łechtaczkowy ...no czasme ..ale naprawde żadko potraifę trafić .że kiedy dochodzi .to wchozdę w niągłębiej ..potęgując tym samym doznanie ... a tantrę próbowaliście ?? co do seksu bez zabezpieczenia ..powie mże się nam zdarzało .ale więcej z tym steresu ..niż przyjeności ..znacyz w trakcie jest super ..doznania bez prezerwatywy są boskie ..ale potem ..oczekiwania na okres są stresujące ..cozywiście mma silną wolę ..i nigdy nie skończyłem jeszcze w neij ..no chyba że jest okre lsetni ..kiedy jest na pigułkach ;] co do pigułek .. nie mam zdania na ten temat ..są pomcne ..to napewno ..bo zawsze mnei drażni chwila przerwy podczas stosunku ..kiedy to ja musze odziać się w gumowy beret .. ;/ ..pod tym względem to jest wygodne ...dodatkowo mogę podkreślić iż dopiero przy 5 rodzaju tabletek moja ukochana zaczęła funkcjonować normalnie ...żadnych braków snu .. mdłości ..wstrętu do jedzenia ..czy też brak skupienia ..prz aktualnym srodku ..(gdzie poziom hormonów jest dla niej akuratny) to się jej nawet cera poprawia ;] ... więc tableteczki jak bnajbardziej polecam ..i działają od 1 dnia ... sam już 3 godziny po pierwszej tabletce ..no sprawdzałem ;p No a co do dzikich miejsc ...to łąka ..pod okiem przejeżdżajacego ciągnika ...samochód na parkingu miejskim ..autobus pozamiejski...park ....las ...toaleta dla neipełnosprawnych w supermarkecie ;] ..próba w windzie ..ale tylko 10 pięter ..więc skońcyło się na macankach w majtkach ...no i najbardziej obciachowe ...to przyłapani przez moja mamusię ..nie zapomne jej tekst \"Synek, a ta płyta dvd (tu na nas spojrzała ;p) a nieważne chyba wiem gdzie już jest\" ...oczywiście dokończyliśy co należy ;] ... pozdrawiam

Witam nowo przybyłych ... ;] :* P. S. Przepraszam za literówki ... tak jakośpisze co mi na język przychodzi ..i palce nei nadążają ;p P. S. 2. Znowóż zaczałem grać na gitarze ;p ... to będzie ze 4 lata przerwy ;] a połowę Metallici potrafiłem zaserwować ;p ..no cóż ..chcę sprawić niespodziankę mojej lubej ..ktora tak lubiąl ja kgrałem ..to z okazji naszej wprowadzki na wspólne mieskzanko :p

I nei 4 a 2 ...już zapominam jak tutaj w klawisze trafić ;p zmęczenie ..idę spać ..dobrej nocy kochani :*

Seniorrre ale z Ciebie gadula i romantyk:) hehe lubie bardzo czytac Twoje wypowiedzi:) czesto z moim lubym uprawiamy sex w srodku dnia gd sa rodzice w domu, poprostu idziemy sobie na pierwsze pietro i zajmujemy sie soba:) pamietam jak kiedys kochalismy sie tak na szybko u gory, moj chlopak juz prawie dochodzil,a tu nagle moj tata mnie zawalal, porazka:D kiedys poszlismy na spacer do lasu, ja zaczelam kusic mojego chlopaka tak ze nie mogl wytrzymac i wzial mnie na polance na skraju lasu. Ale mialam stracha ze ktos ze znajomych mogl nas widziec, ale na szczescie ualo sie. A wiecie co?? w tym roku 23 lutego!!! podkreslam LUTEGO ja i moj chlopak kochalismy sie na trawie podczas spaceru,no coz:D jestem za bardzo napalona czasem:D:D:D Ale pamietam ze wtedy akurat swicilo slonce i bylo baardzo cieplo, a potem znowu wrocila zima