Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BetterINtime

Jakie są przyczyny braku przyjemności z SEKSU??......................

Polecane posty

Nie gadułą ..tylko cżłowiek wylewny ...mam poprostu dfuużo do powiedzenia ... tutaj oczywiście nie orbażam się za tego gadułe ;p ..może to jest spowodowane tym że moja praca zmusza mnie do mówienia ..wiel ;pp ... tym bardziej że jestem mistrzem gry w ad&d ..już długi okres czasu ... gdzie też muszę, jako narrator powymyslanych przeze mnei przygód mówić wiele ;] ... tak jakoś wychodzi ;p a kiedyś byłe mtaaaaki nieśmiały ..no wstyd się przyznac ..jak teraz spojrzę na swoją przeszłość ..to dosłownie śmiać się chce ..jak cłżowiek z wiekiem mądrzeje ;] ...a tak się świata bałem ;p .... ... może dlatego ze mnei taki romantyk ;p .. chcoairz bardziej pantoflarz ..a przeobrażajac na wcześniej wspomniane czasy średniowieczne ..mówiąc skromnie ... trzyma mnie kodeks rycerski ;] ... całuję gorąco ;]

a wiecie co dziewczyny? ja tydzien przed planowana miesiaczka juz sie nie zabezpieczam i jeszcze nie wpadlismy. dodam ze moj chlopak konczy wtedy we mnie i oboje jestesmy zadowoleni:) a kiedy mam plodne dni to standardowo- prezerwatywa

mam chlopaka strasznego gadule i czesto tak mnie zagaduje ze ja przez godzine tylko go slucham i odpowiadam pojedynczymi slowami. Ja kiedys rowniez duzo mowilam, ale jak wspomnialam moj Misiek mnie z tego "wyleczyl" bo zawsze ma cos do powiedzenia i trudno mi wtracic choc slowko, hehehe Jego mama mi mowila ze jak byl maly to dlugo nie mowil, zaczal bardzo pozno, chyba jak mial 3 latka, wiec teraz nadrabia:D

Ale spac to już uciekam ;] ... jutro szkoła :/ ..a tak mi się niechce -.- .. ostatnio wagarowałem ..bo musiałem dosłownie ma lubą odwiedzić ;p ..nie wytrzymałe m..słońcem i przygrzało i wogólę ;p ...... a na jej urodzinki ..które są już za kilka dni ..znowóż robię sobie wagary ..i zabieram jądo gdańskiego zoo ;p ..a czemu .b.o ostatnio ściągnąłem zoo tycoon 2 ...+ wszystkei dodatki (gre polecam .mnie też wciągnęła ;p chcoairz wolę rpg, rts ;p), no i moje kochanie grą jest zafascynowane ...zrestzą ona zawsze lbuiłą zwierzątka ..a ja zawsze lubiłę mją ..więc jak tutaj jej niespodzianek nei sprawiać ;] ...aha ..i mam jeszcze dla niej cośfajnego..polecam jako prezent na urodzinki ;p .... zrobiłem w photoshopie taką kartkę ..podpisałem własna krwią ..no i ona ma teraz możliwość wykorzystania mnei dowolnego dnia przez 24 h jako swojego erotycznego niewolnika ;p ..taki oryginalny prezent ..;] no i niestety ..nie wime czy podołam 24 h ;p ..ale postaram się utrzymać .. ... no nic ..już nie zlewam napisów ..bo pewnie ciężko mnei przeczytać ..tym bardziej zrozumieć ..wstaję o 6 ..więc zajrze z ranka na kafe ;] dobranoc kochane ;] :*

hehehe lalalalalakb krejzolka z Ciebie niezła :D chyba nawet wieksza gaduła on Seniorre :) A podczas okresu sie tez kochacie?? hehe niezle macie te doswiadczenia w seksie.. zawsze chcialam sprobowac seksu w windzie albo w przebieralni w sklepie, maly dreszczyk emocji hihi :D

Dobry marynarz to i po czerwonym morzu pływa ...gdiześ to słyszałem ..no i powiem szczerze że moje kochanie to obficie tylko pierwszy dzieńznosi ;p a potem nie dość ze jest lżej ..to w dodatku ... ochota jąnagle bierze ... ;p ..kiedyś miała takie zachamowania, że nie bo jest neihigieniczna ..ale jej przesżło ;p ...więc nie ma dnia ani godziny ..a to robimy ;p ...

Nie no uciekam ;p ..naprawdę .. ;] bo lecę twarzą ...jak gryf z płomiennego nieba ..prosto w klawisze mojej już nie młodej klawiszy... Dobrej i mokrej nocy kochane ;p :*

dobranoc ;* :) ja tez mam urodzinki niedługo, w przyszłym tyg, niestety spędze je bez mojego ukochanego :( Pewnie Twoja ukochana bedzie zadowolona z prezentu, ja bym byla na pewno :) jesli chodzi o seks podczas okresu, to mnie ukochany tez namowil i nawet jest lepiej bo nie trzeba się zabezpieczać.. Słodkich snów :) 🌻

Seniorre fajnie, ze z "nami jestes".. Mozna sobie pogadac o seksie z facetem, a nie wiecznie z "babami" :D Tak sobie myslalam o seksie i troche stracilam nadzieje, że sie poprawi, ze zaczniemy miec udany seks tzn. jak dla mnie udany. Mój ukochany nie narzeka, choc wiem, ze bardzo chce zebym tez szczytowała ehh... Raz doszłam, wiec jest to mozliwe.. Ale chyba jestem trudnym przypadkiem :o Ide lulać.. DOBRANOC KOCHANI ;* :)

JEszcze sięnaucyzsz ...do tego trzeba poprostu dojrzeć... A co do stosunku podczas okresu ...to i tak możesz zajść w ciąże ... jajeczko wciąż może isę zagnieździć ... więc praktycznie podczas okresu wciąż jesteś płodna ..ja tam sięzabezpieczam, kika przypadkó miałem bez ..ale to za duży stres żęby tak poprostu to robić ... ;] Więc ...poelcam tableteckzi ..to jest najlepsze wyjście ;] ... Pozdrwaiam. ...

BetterINtime--- wcale nie jestes trudnym przypadkiem, poprostu kobiety juz tak maja, nie wszystkie ale znaczna wiekszosc. Nie ma sie co zalamywac tylko probowac do skutku:D:D hehe z reszta to bardzo mila praca:) ja to raczej podczas miesiaczki nie kocham sie z moim chlopakiem, bo raz sprobowalam i dostalam bardzo silne krwawienia. ehh uciekam sprzatac bo o 14 jestem umowiona :) aha wcale nie prawda ze podczas okresu sa dni nieplodne, jezeli kobieta ma krotsze cykle miesiaczkowe to ostatnie dni miesiaczki moga byc juz plodne. Wejdzcie sobie na stronke i poczytajcie

Gość Dooorriiaannkkaa
moze masz szeroka pochwe i dlatego nic nie czujesz ?

Seniorre - fakt, trening czyni mistrza, zwłaszcza, że my dopiero od 3 miesiecy wspolzyjemy, wiem male mamy doswiadczenie.. Jeśli chodzi o okres to mam zazwyczaj 6 dni, i jesli chodzi o zajscie w ciaze podczas miesiączki to czytalam duzo na ten temat, a co higieny to zawsze idziemy pod prysznic i po kłopocie :)

Gość Dooorriiaannkkaa
a czujesz wogole cos podczas stosunku ?

Gość Dooorriiaannkkaa
no to skoro mowisz ze masz taka srednia to cwicz miesnie Kegla zeby byla waska

Seks podczas okresu ( mat. z innego forum) "kilka dni temu siostra się wybierała do ginekologa- otóż poszłam z nią dotrzymać towarzystwa. chciała żebym z nią weszła do gabinetu bo to był jej pierwszy raz w takim miejscu. Weszłam, zaczeło się badanie itd... Z panią ginekolog miło się rozmawiało więc oczywiście zapytałam czy jest możliwość zajścia w ciąże podczas okresu...tak z ciekawości zapytałam jakie jest jej zdanie bo w końcu musi wiedzieć to, prawda? I wiecie co?? NIE MOŻNA!!!!! A dlaczego? Dlatego że komórka jajowa obumiera jak jest niezapłodniona i dopiero wtedy drogie dziewczynki dostajemy krwawienia: wypływa wraz z kwią ta martwa komóreczka i złuszczona błona macicy." "Jeśli dziewczyna ma krótki okres owulacji podczas miesiączki(czyli wydalania martwej komórki z organizmu) może wytworzyć sie nowa, gotowa do zapłodnienia." Więc wniosek jest jeden, tylko dziewczyny z krótkim okresem mogą zajść w ciąże. ale jest to rzadki przypadek.

Ale po drugie ja dopiero od 3 miesięcy uprawiam seks, niedawno straciłam dziewictwo wiec myślę, że jeszcze nie jest "rozbita".

Gość Dooorriiaannkkaa
ale to nie od tego zalezy , tylko od budowy kobiety. Sa dziewice ktore maja szerokie pochwy bo takie maja budowe. Bywa ze dziewica jest szersza niz kobieta po porodzie. To tylko taki stereotyp panuje ze jak dziewica to ciasna albo taka ktore dopiero zaczela wspolzycie a to nieprawda.

no tak ale obumiera stara komorka jajowa, a jezeli kobieta ma krotkie cykle zamiast 28 dni to np 20 to zaraz po miesiaczce zastaje wypuszczona nowa komorka jajowa, a plemniki moga zyc w Tobie nawet dwa dni wiec jezeli dzien po okresie nowa komrka jajowa jest wypuszczana to dwa ostatnie dni miesiaczki sa plodne!! Jedyna pewnoscia co do dni nieplodnych jest ten czas suchy przed miesiaczka. Chdzilam na NMPR (naturalne metody planowania rodziny) gdzie nawet uczyli jak zaplanowac plec dziecka

tak zgadza się, ja mam raczej długie cykle fajnie mieć taki kurs, może podziel sie z nami tym czego sie nauczyłaś, bo na pewno wiesz dużo więcej od nas :)

Dlatego dobrze że sięzabezpieczam ;] ... moja ma @ trwajacą zazwyczaj 3 dni ;] ... więc lepiej uważać ...pozdrawiam ..a piszę ze szkoły ;]

chlopczyka najlepiej \"zrobic\" w dzien owulacji lub jeden dzien po bo meskie plemniki sa szybsze i pierwsze dotra by zaplodnic jajeczko, a o dziewczynke lepiej starac sie przed owulacja, bo zas zenskie plemniki dluzej zyja i dotrawaja do owulacji (nawet dwa dni)

lalalalalalakb - dzięki za rady, na pewno skorzystam tylko nie wiem czy trafie w owulacje 🌻 Seniorre - nie dziwie sie wam, ze sie zabezpieczacie, 3 dni to bardzo krotko wiec ja tez bym nie ryzykowała..

Gość junii24
moze cie pociesze a moze nie, ja ze swoim partnerem pierwszy orgazm mialam po niecalych 3 latach wspolzycia, co prawda wczesniej bylo mi cudownie ale teraz jest bosko (chociaz nie zawsze stosunek u mnie konczy sie orgazmem). dla nas kobiet bardzo wazna jest gra wstepna, niech facet nawet nie wchodzi jak jeszcze wilgotne nie jestesmy. jedyny orgazm jaki potrafie osiagnac to lechtaczkowy hehe i sie zastanawiam czy kiedys poznam pochwowy:) ale dobrze jest mi jak jest :)