Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BetterINtime

Jakie są przyczyny braku przyjemności z SEKSU??......................

Polecane posty

MagicznaDłoń - fajnie masz, czyli udany weekend :D ja niestety spędziłam go bez mojego Skarba :( i nie mam sie czym pochwalić... Jeśli chodzi o pozycje to ja lubię "ja jeźdźca" i "na łyżeczki", nie lubie klasycznej, "na pieska" (troche mnie boli), i głebokiej penetracji (tez boli) z nogami na barkach ukochanego..

No a ja ze Skarbem znowu caly tedzien sie nie zobaczymy:( niby wczoraj bylismy razem ale ja juz tesknie:( Hehe no weekend udany:) i tez lubie na lyzeczke:) a klasyk kiedys uwielbialam:)hmm ale teraz to juz nic specjalnego dla mnie:) i na jezdzca nie lubie:) MOj Skarb zato uwielbia ale ja nie odczuwam z niej przyjemnosci:(

Mój Skarb tez lubi na jezdzca, bo nie musi nic robic i ja tez jestem zadowolona, bo moja lechtaczka jest podrazniana i szybciej sie podniecam .. :D ja dopiero w sb zobacze moje Kochanie, juz nie moge sie doczekac :)

no ja tez w sobote:) ale ja na jezdzca nie mam wlasnie podraznionej lechtaczki dlatego niedochodze;/ w tej pozycji

Hmmm ... Nie wiem jaka pozycja jest najlepsza w moim przypadku ... napewno klasyczna + wszystkie jej odmiany ... moje słoneckzo uwielbia kiedy przyciskam ją swoim ciężarem ..kiedy wezmę ją obejmę i przycisnę do siebie ...no i każdy nacisk moim podbrzuszem na jej łechtaczkę ..więc wszystko co z tym związane jest jak najbardziej stosowane ..aha, lubi czasmi głęboką penetrację ...czyli nogi na moje ramiona i się jeszcze na nią położyc ..wtedy jak zrobię prawie szpagacik to dopiero jst penetracja ;] ... Swoją drogą ...co myślicie o ...bo cyztałem topic niedawno ... goleniu przez mężczyzn pach i ..no swojego przyrodzenia .. :/ kobiety kiepsko się na ten temat wypowiadają ..a mojemu kochanie to nei przeszkadza ..więc już sam nei wiem :/ Pozdrawiam..

Gość malunia niunia
Seniorre Powiem Ci że z klasycznej pozycji czerpie wiele satysfakcji.Poza tym czuje wtedy z partnerem ogromną bliskośc..Kiedy przygniata mnie swoim ciałem,mocno obejmuje,całuje... :) A co do golenie....Kiedyś tak dla beki poweidziałam mojemu Misiowi żeby się ogolił...Ale nie pachu tylko genitalia :P Wyglądało to trochę,przepraszam za wyrażenie "pedalsko" a poza tym jak zaczęło odrastać to mnie drapało i podrażniało :(

Ech ...czułem że z tym coś jest nei tak :/ .. mimo iż jest to higieniczne ... wygodne w wielu przypadkach ... to jednak ..takie ..dziecinne ..czy epdalskie ;p ... No nic ..ale sięjuż tyle czasu tam golę..ze się już przyzwyczaiłem ;] ... heh ...nie dizwie się skąd te spojrzenia na basenie ;p chcoairz przyznam szczerze ...ze nikt się nei śmiał ..tylko tak dziwnie spoglądali :/ ...

Gość malunia niunia
Co do pach to on się nie chce tam glić i zmuszać go nie będe,z resztą mi to nie przeszkadza...Ważne jest że dba o higiene :) A co do golenia miejsc intymnych...To jąder nie goli bo mnie to później na prawde boleśnie drapie,a tam wyżej po prostu je troche skraca :)

MOj Skarb goli sobie od czasu do czasu:) Na regularne golenie nie ma nawet czasu i checi:) ale ja lubie wygolone:) a szczegolnie pod pachami bo w majteczkach moga byc wlosy,no ale na jajkch to nie lubie jak ma:P hhe

Gość malunia niunia
A lubi któaś z Was u mężczyzn włosy na plecach?Bo mnie to brzudzi...Nie wiem czemu,ale aż mnie odrzuca.Całe szczęście że mój skarb nie ma na plecach...Za to na klacie mnie kręcą..Ale nie jakiś dywan tylko tak z umiarem :P

witam :) mój Skarb troche podcina pod pachami żeby nie bylo takich \"krzaczorów\" :D , na jadrach nie goli tylko na podbrzuszu i troche z penisa chyba :D jesli chodzi o wlosy na plecach to mnie tez brzydzi to fujj, na szczescie mój Miś nie ma i ma super klate :D znalazlam wczoraj strone z poradami specjalostow, roznych lekarzy ginekolog, dermatolog, itp byl tez seksuolog.. Pewna kobieta pytala o brak przyjemnosci podczas seksu i moze tez to troche moja wina, chyba zaczne cwiczyc miesnie Kegla.. moze nasz seks sie poprawi. Pozdrowionka

Gość Odp- TAK
Należy golić włosy pod pachami tak dla higieny.... ale nie przy genitaliach!!!-

Gość bo dyskusja
jest bez sensu tutaj!!!!!!!!!!! o sexie się tyle nie gada po prostu sie go uprawia:)_zresztą co tu sie dziwić jak w tym temacie zabierają głos początkujące małolaty?... odbieram to jako przechwalanie sie w sprawach łóżkowych...!!! zero dojrzałości w waszych wpisach!!! żenada!!!!

Gość bo dyskusja
ojejej dzieciaczki pogadajcie sobie dalej o sexie:)) przynajmniej mam sie z kogo pośmiać:) a celibat? nie muszę.... jestem już długo szczęśliwą mężatkom:) poza tym to chyba [pomyliliście fora bo na kafe jest osobny dział pt życie erotyczne...wiec tam sie wypowiadajcie...

pisze sie mężatką, a nie mężatkom, taka dojrzała a nie zna ortografii... :o jak Ci się nie podoba dyskusja to nikt Ci nie każe sie przyłączać do \"dzieciaczków\" poza tym rozmowa jest nie tylko o seksie bo tez o antykoncepcji i wszyskich sprawach wiec nikt nie powiedzial, ze nie mozna rozmawiac na tym forum

Gość bo dyskusja
mężatką...mężatkom...obie są prawidłowe zapytaj Miodka!!! skończyłam polonistykę więc wiem dzieciaczku:)

Gość malunia niunia
mężatkom-jeśli wypowiadasz się o kilku mężatkach "dam coś tym mężatkom" mężatką-jeśli chodzi o męzatkę w liczbie pojedynczej :)

Gość bo dyskusja
o to chodziło..dziękuję za wyjaśnienie:)

Gość malunia niunia
:)

Gość Extremalna 15
ja lubie takie pozycje jak moj facet klenczy przede mna i prosi zebym sie z nim poseksiła, błaga i błaga a potem to jest udany sex, jak juz się zgodze i jak nikogo nie ma za scianą bo moji rodzice by mnie zabili gdyby wiedzieli o ty ze juz uprawiam sex z kolegom!!! jak na razie nikt nas nie przyłapał:)

Gość bo dyskusja
no dobra macie racje:) przepraszam:)

Gość ale...
extremalna to w końcu twoj facet czy kolega? :classic_cool: