Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brazylijkaaaaaa

DLACZEGO TAK SIE DZIEJE ?

Polecane posty

Gość brazylijkaaaaaa

Kochani. Jakis czas temu porządnie zauroczyłam sie jednym nowym znajomym. Od razu swiat wydawał mi sie piekniejszy, wszystko było takie proste, uwielbialam z nim rozmawiac o zwyklych glupotach itp. Ale najdziwniejsze jest to, ze wkrecilam sobie, ze ja tez mu sie podobam. Po prostu zaczelam interpretowac jego zachowanie tak jakby mialo wskazywac , ze ja mu sie bardzo podobam. Tylko nie mam pojecia skad ja to wywnioskowalam, nie wiem jak to sie stalo, widocznie osoby zauroczone zyja w jakims omamie. Okazalo sie ze ten facet nie jest specjalnie mna zainteresowany. Jestem tylko zwykla kolezanka, a on spotyka sie obecnie z jakas dlugonogą blondyna. Moj wymyslony swiat runal w gruzach, wszystko jest dla mnie takie beznadziejne teraz i czuje , ze sama siebie oklamalam, czuje zazdrosc i ból. On nigdy nie bedzie juz moj.

Gość polonistyczna dziewoja
Tez tak mialam swego czasu. Faktycznie ludzi porzadnie zauroczeni maja sklonnosc do wkrecania sobie, ze on tez jest w nas zakochany.

Gość brazylijkaaaaaaaaaaa
Moze ktos jeszcze cos powie na ten temat, prosze 🌼

Gość ja miałam tak samo i jestem
na podobnyum etapie co ty. żyłam złudzeniami..

Gość patrioteczka
Podbijam bo jestem w identyko sytuacji. Okazalo sie ze on ma mnie totalnie w d. a ja snilam na jawie ,ze podoba mi sie. kazde jego slowo interpretowalam jakby wyznawal mi milosc.... wiem, wiem zenada. Na szczesce powoli sie odkochiwuje w nim.

Gość aneczka kuleczkaa
bo zycie jest okrutne. Nie zawsze ma sie to co sie chce.

To jest standard... I też to znam. Jeśli ktoś nam się podoba, to żyjemy złudzeniami, idealizujemy tą osobę i same się nakręcamy... Ale życie jest okrutne i rzeczywistość szybko weryfikuje nasze wymarzone scenariusze...

Gość aneczka kuleczkaa
No dokładnie. Idealizujemy sobie tą osobę i wylaczamy sie jakby z rzeczywistosci. Ale to wlasnie mija szybko, jak tylko wydarzy sie cos, co sprawi, że nasza wizja swiata zostanie jakos wzburzona. A tym wzburzeniem bylo wlasnie to, ze on z inna sie spotyka.