Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25-tka

czy to normalne??

Polecane posty

Gość 25-tka

czy moim obowiazkiem jest spowiadanie sie chlopakowi, gdzie bylam i z kim i po co? czy nie musze? bo moj chlopak uwaza ze tak.mowi ze nie powinniscmy miec tajemnic przed soba, no ale po co ja mam mowic skoro to nie zadnego znaczenia. a ja jak gdzies pojde to moj chlopak za chwile dzwoni i zadaje 100 pytan co robie, gdzie jestem itd . czy to normlane??

to nie jest normalne on chyba jest chorobliwie zazdrosny i najchętniej zamknął by cie w klatce lepiej się zastanów nad tym gościem albo porozmawiaj z nim o jego zazdrości

Gość to nie jest normalne
a ja mam tak samo,mój facet sie jeszcze cieszy z tego !!!

Gość 25-tka
bo chodzilo dzis o to ze ja wyszlam na miasto. a on za niedlugo telefon gdzie jestem wiec mowie ze na miescie. potem wrocilam do domu i on sie pyta gdzie bylam wiec mowie na miescie , ten sie pyta po co wiewc mowie za niczym istotnym wiec sie wkurwil i sie pyta po co wiec mowie na kebaba to ten znowu nei wierzy i mysli ze neiwiadomo co robilam. i tweirdzi ze powinnam mu wszystko mowic gdzie jestem i z kim bo tak jest w zwiazku.

to mój był dzisiaj lepszy z bankomatu do sklepu jest kilka kroków..dzwonił do mnie włąsnie w momencie kiedy byłam w bankomacie i pyta gdzie jestem i kiedy bede a i czy kogos spotkałąm ..wiec mówie ze nie ...rozmawiajac z nim w miedzy czasie zdążyłam dojsc do sklepu a tam spotkałąm koleżanki męża..a moj uslyszał rozmowe i mówi ..przeciez mowiłas że nikogo nie spotkałąs... no qrwa rozpierdolił mnie!!!!!

na razie sie z tego smieje jak zacznie mi to przeszkadzac to nie bedzie juz tak wesoło!!!!!aaa zapomniałąm dodać nie wystarczy że moj facet ma do mnie rozmowy za darmo ,chce abym kupila sobie tel.z wideo-rozmowami .

zachowanie mojego faceta wymiotło autorkę hahahaha

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
to nie jest normalne. twój facet to toksyczny bubek i myli się co do tego jak jest w związku. w związku jest się czyimś partnerem, a nie własnością.

Gość 25-tka
jak sobie z tym poradzic??

to jest chora potrzeba kontrolowania, ja bym sie już dawno zerwała z tej "smyczy" moja koleżanka ma takiego chłopaka, ona musi brac komórkę ze sobą kiedy idzie do koleżanki, po drugiej stronie ulicy albo wyrzucić śmieci (poważnie!), bo jesli on napisze, a ona mu nie odpisze to on sie obraza, jest awantura i podejrzenia ale nie wydaje mi się, aby jej to jakos szczególnie przeszkadzało

albo zerwać albo się postawić i wtedy on zerwie (poprzedziwszy to serią zabiegów klasycznych dla przemocy psychicznej pt. wzbudzanie wyrzutów sumienia, groźby, a na koniec płacze i błagania) albo tkwić i dorobić się nerwicy lub depresji i cierpieć.

Gość 25-tka
no ja musze komorke nawet na dyskoteke brac a na weselach musze tanczyc z nim pierwszy i ostatni taniec a jak ktos inny chce ze man tanczyc to musi sie go pytac o zgode

Gość envie***
nie tylko faceci sa chorobliwie zazdrosni..moja siosatr tez tak ma..dzwoni non stop za swoim mezem sprawdzajac co robi ii jeszcze pyta sie go o to czy przypadkiem nie spotkal jakiejs dziewczyny, czy go zadna nie podrywala i takie tam...ja na miejscu mojego szwagra dostala obledu... ii gdzie tu mowa o jakim kolwiek zaufaniu?? To chyba jest bardzo wazne w zwiazku zeby osoby mialy zaufanie do siebie co nie??

Gość envie***
jeju skad wytrzaslas tego kolesia?? co za staroswieckosc!!! to jaksi dinozaur!! i despota do tego!!

Gość 25-tka
no wlasnei tez mi sie wydaje staroswieckie zachowanie.

Gość kghm
\"to nie jest normalne. twój facet to toksyczny bubek i myli się co do tego jak jest w związku. w związku jest się czyimś partnerem, a nie własnością.\" Ta wypowiedzia zostalem obrazony i zadam od adminstratora tego forum o wyciagniecie konsekwencji wobec tej osoby w przeciwnym razie sprawe kieruje na droge prawna!!!

Gość kghm
i osobe o nicku "envie*** " rowniez prosze o nie obrazanie slowami "to jaksi dinozaur"

powodzenia życzę :P

Gość kghm
dziekuje bardzo ale niestety w sieci nikt nie jest anonimowy i dojscie po ip do osoby ktra zamiesila ta wypowiedz jest prosciejsze niz myslisz

Gość 25-tka
no niestety moj chlopak zobaczyl o czym sobie tu dyskutujemy i w taki sposob reaguje na prawde.

Gość kghm
bardzo chetnie poslucham KULTURALNYCH wypowidzi ale obrazania nie podaruje :)

Gość pepsi light
nie ufa ci, pewnie dałaś mu kiedyś jakieś powody a jeżeli nie to sam sobie nie ufa i dzięki temu tobie , uważaj na niego

Gość kghm
tak bo jak dziewczyna oszukiwala tyle razy i to z premedytacja to jak mzona takiej ufac do konca???

Gość 25-tka
owszem kiedys mu dalam ale to bylo 100 lat temu i to byly powody ktore nawet nie mozna bylo nazwac powodem

Gość kghm
ostanie klamstwo bylo bardzo niedawno a przed nim sporo innych i tak przez ostatnie 2 lata non stop wiec ponawiam pytanie jak mozna takiej dziewczynie do konca ufac i nie zapytac ze zwyklej ciekawosci gdzie byla skoro sie przez pare godizn nie odzywa

Gość tez kiedys tak mialam
To jest chore. Zmiana faceta jest najlepszym rozwiązaniem.

Gość 25-tka
no tak tylko ze klamstwa sie braly stad ze chlopak mi zabranial pojscia gdzies samej bo sam nie mogl a ja sama juz nie moglam.

Gość kghm
tez oszukiwalas faceta non stop a on cie pytal co robisz zeby sprawdzic czy go nie oklamujesz?