Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jakiej

Drogie Mamy! Nauczcie sie zasad ort!

Polecane posty

ike - je, wali smierdzace kupska i coraz mniej spi;)Uwielbia sie kapac tylko wypracowal sobie nawyk brzydkiego wywijania siusiakiem na wszystkie strony podczas sikania.Wszystko jest mokre lozeczko,sciana,ja...a pampers suchy:)W zeszlym tyg.bylismy z nim na pierwszej lekarskiej wizycie w ciagu 3 tyg.przybral pol kg.i lekarka pokiwala glowa ze troche za duzo...Taki maly slodki klocus:)Wlasnie maz wrocil z pracy wiec moge mu oddac Kapselka w rece i wejsc do wanny.Zmeczona jestem dal mi dzis popalic:) Kurde napisalam zadko zamiast rzadko!a jak sie literka podczas pisania\"zgubi\"to tez sie jest zgnojonym???strach sie bac!:-o :p

ja nie używam wielkich liter bo mi sie nie chce- znaków interpunkcyjnych tez niekoniecznie- jak nie chce się komus głowić - trudno nooo mantodea to fajnie macie- czekaj pogadamy za rok - jak bedziesz miala małe piekiełko;) ja niestety spadam :(

Gość domama41
Owszem, uzylas - w tym dlugim poscie, o ile sie nie myle piec linijek od dolu - byk jak malowany

?? oj autorko topicu-zanim weźmiesz się za pouczanie innych sama lepiej zacznij od siebie... pisze się cWaniak...

Gość Malina truskawkowa
Droga autorko,ciebie drazni niepoprawna ortografia innych,a mnie draznie twoje pyskowate i wywyzszajace sie zachowanie,ja popelniam czasem bledy,ale za to np.uwazam sie za wystarczajaco dobra mame i mysle ,ze to jest wazniejsze.

Gość Malina truskawkowa
Mieszkam za granica,wiec z gory przepraszam szanowna autorke za brak polskich znakow:):)

Gość polszczyzna
O tak, zgadzam się i popieram, jak czasem czytam forum to aż mi się coś robi, bardzo dużo wypowiedzi jest od niejakiej IKE - robi strasznie dużo błędów ort. - szok!

Gość no i widzicie
wytknac im samym byka i od razu zamykaja mordy - polonistki z nich jak z koziej dupy traba

domama41................ten dlugi tekst napisal ktos inny i nawet pisze kto jest autorem (ten dlugi tekst zostal znaleziony w necie). Niedopatrzenie, brak czytania ze zrozumieniem, czy tez zwykle dokopanie? Niestety pudlo :)

niejaka IKe zawsze przyznawała się do tego , że nie kocha ortografii przeszkadza ci to- omijaj wypowiedzi niejakiej IKE bo niejakiej IKE to nie przeszkadza- w zasadzie to nawet ma się dobrze

Gość bykzabykiem
Nie "pisze" tylko "jest napisane" jesli chcesz byc taka poprawna Mama 41

Gość babcia Frania pralka Frania
Ja tez jestem slaba z ortografi,ale smiac mi sie chcialo jak jakas kobitka pisala ze jej malz ja prawdopodobnie zdradza,dlugo sie zastanawialam co to jest MALZ:)

:D dobre Malz.. albo czesto : rozumie zamiast rozumiem...Dziecia zamiast dzieciom.....itp...:O To sa niewybaczalne bledy!

ja akurat z małż się często spotykam i nie jest to od mąż a skrót od małżonek- wystarczy pomysleć.........to nie boli.......

:O, jesli czepiamy sie szczegolow, to przypominam, ze topik jest o bledach ortograficznych. bykzabykiem, piszesz poprawniej ode mnie, cieszysz sie? A tak przy okazji, to moj nick pisze sie mama41, a nie Mama 41

Gość mały krecik zwany kretynkiem
Czytam, czytam, czytam i oczy otwieram coraz szerzej. Zdumienie mnie ogarnia. Od kiedy drogie Panie zakres znajomości ortografii świadczy o człowieku? Po stokroć bardziej wolę czytać wypowiedzi najeżone błędami, ale kulturalne, w których widać szacunek dla rozmówcy, niż śledzić wypowiedzi bezbłędne, napisane czystą polszczyzną ale wulgarne, wyniosłe, w których brak kultury i nastawienie, by komuś dokopać, poniżyć kogoś, ewentualnie wyśmiać.

Gość ciężarna internautka
ale ja pszeciesz nie robie błendów ortograficznych;)

Gość sssssssssssssssss.........
a ja wole bez bledow.Czyta sie latwiej i przyjemniej,jak widze ze ktos jest inteligentny.Jesli robi bledy ...od razu go skreslam .