Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogorszenie cery

pogorszenie cery przed owulacją

Polecane posty

Gość pogorszenie cery

Chciałam zapytać, czy może ktoś tak ma... Jakieś dwa trzy dni przed jajeczkowaniem pogarsza mi się diametralnie cera, w trakcie owulacji odczuwam straszny ból (raz z jednej strony raz z drugiej), ale ból jest tak silny, że zwijam się w kłębek, zazwyczaj bez tabletek przeciwbólowych się nie obejdzie... A przed okresem właśnie cera mi się poprawia, brzuch boli raz bardziej raz mniej. Do tego dochodzą sprawy humorów... przed owulacją mogłabym pozabijać wszystko i wszystkich... Zdaję sobie sprawę, że to raczej sprawa hormonalna, i zapisalam sie do lekarza, ale wizytę mam dopiero za 2 miesiące... Więc jakby ktoś miał jakąś dokładniejszą teorię co to może być to byłabym wdzięczna...

Gość pogorszenie cery
dodam, ze bol ten trwa około doby

Ja mam dokladnie tak samo. Pogorszenie cery + taki bol jajnika ze chodze poscianach. Tabletka obowiazkowa, a najlepiej jakas silna -np. ketanol. Te objawy sa calkowicie normalne i sa zwiazane z praca hormonow. Poniewz staram sie teraz odziecko ten bol pomaga mi okreslic kiedy jajeczkuje. Zauwazylam ze odkad biore tabletki z olejem z wiesiolka bol nie jest juz taki mocny i cera tez mi sie poprawila.

Gość pogorszenie cery
czyli szczęście w nie szczęściu... Dzięki :)