Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle mi z tym

lepiej prawiczek

Polecane posty

Gość zle mi z tym

Mam problem. Jestem od kilku miesiecy z chlopakiem. jestem dziewica, dlatego nie chce sie z niczym spieszyc. niestety on ten pierwszy raz ma juz za soba. najgorsze jest to, ze nie bylo to z milosci, raczej tylko po to zeby sie wyzyc. wiem, ze to przeszlosc, ale jako dziewica chcialabym zeby on tez byl tym moim pierwszym. zrobil to, zeby "pozbyc sie prawictwa" jednak dla mnie to niczego nie usprawiedliwia. co mam robic :((

Gość Aaaaaayyyyyyyaaaaaaa
A jestes pewna, ze nie sciemnia? Moze glupio mu bylo po prostu, ze jest nietkniety i dlatego uslyszalas taka wersje? Prawda jest taka, ze Ty jako dziewica i tak nie odroznisz.

moj sie po 3 latach przyznal ze klamal, ze z kims wczesniej spal :O ale ja bym sie cieszyla, ze nie prawiczek, mowie ci, to same plusy

Gość zle mi z tym
jakie plusy? wlasnie probuje je znalezc i nie moge :/ nie wiem czy nie sciemnia, i nie wiem jak to sprawdzic, raczej nie da rady. chcialam znac okolicznosci itd i nie wiem czy tak by to wszystko sobie wymyslil... w tym przypadku bardzo chcialabym zeby sciemnial..

po 1 - bedzie bardziej doswiadczony, bedzie wiedzial co i jak ma zrobic po 2 - z tego tez powodu, nie bedzie chcial za wszelka cene jak naszybciej zaliczyc, tylko skoncentruje sie na tym, ze to TWOJ pierwszy raz i TY jestes najwazniejsza po 3 - nie bedzie ciekawy jak to jest z innymi po 4 - jesli juz mial dziewice, to bardziej umiejetnie rozdziewiczy CIebie ;]

Gość zle mi z tym
wiele razy sie przez to klocimy bo ja mu to ciagle wypominam, wiec ryzykowalby zeby sciemniac i tak by mnie ranil? nie rozumeim facetow, co w tym zlego ze sie jest prawiczkiem.. przeciez nie zrobil mnie w konia, to nie bylo jak byl ze mna, od poczatku mowil mi prawde, to sa jego slowa wiec nie wiem jak sprawdzic czy sciemnia czy nie?

Gość zle mi z tym
watpie czy to byl;a dziewica, raczej szmata jak dala sie pierwszemu lepszemu na jakiejs imprezie.. on nawet nie wiedzial jak ma na imie :|

Gość zle mi z tym
sam powiedzial, ze bylo to tylko po to zeby nie byc prawiczkiem :/ ale wiadomo jak to jest dla mnie.. wyobraznia dziala

Gość zle mi z tym
w tym problem,ze dla mnie roznica ogromna.. bo mozna tak powiedziec, skoro ja jestem "czysta" to chcialabym zeby on tez.. a nie przechodzony :|

weź olej, polecam ostatni punkt mojej stopki. ciesz sie tym co masz, zamiast zadreczac sie jakimis glupotami

Gość zle mi z tym
boli mnie to, ze on tak podchodzi do tych spraw.. ciekawe jakby on sie czul, gdyby byl prawiczkiem, a ja rozdziewiczona przez pierwszego lepszego kolesia.. :/

Gość zle mi z tym
ja nie oddalam sie zadenmu chlopakowi z ktorym wczesniej bylam, a on z jakas szmata to zrobil.. on uwaza ze faceci maja odwrotnie niz kobiety, kobieta chce jak najdluzej zachowac dziewictwo, a facet chce jak najwczesniej je stracic, bo to wstyd byc prawiczkiem :/:/

zostaw go jak masz taki problem , bo on napewno nie zniknie , i po co tyle szumu, myślisz że jak napiszesz o tym na forum to on zostanie znow prawiczkiem,:P:P:P:P:P:P

jezuuuu dziewczyno!!! dorośnij!!! to nie jest zle, ze sie z jakas przespal, nie znal cie, nie zdradzil cie, czasu nie cofniecie boze tak to jest jak sie smarki za sex biora :O

Ale mi mecyje :o że se chłopak podoopczył :D zastanów się dziewczyna nad sobą, a jamu już współczuję jeżeli by miał na stałe związac się z tobą :o