Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadinee88

dobrze zrobilam

Polecane posty

mamy w niedziele z mezem pierwsza rocznice naszego slubu,wiadomo pierwsza rocznica jest wazna ,bedzie imprezka zjedzie sie rodzinka ,postanowilam kupic mojemu mezowi ( za to ze wytrzymal ze mna rok:D) aparat cyfrowy ,myslicie ze jest to dobry wybor ,nie mamy porzadnego aparatu a niedlugo urlop wiec pewnie sie przyda ,mam watpliwosci czy nie powinno to byc cos bardziej osobistego ,szczerze to on marzyl zawsze o dobrym aparacie ,ale moze powinnam cos dokupic albo wogole cos innego kupic poradzcie

Gość iojhpio
hahah kozacki prezet., pewnie ucieszyszsie jak kupi ci odkuzacz bo ten za głosno wyje.

Gość no jakie opinie
kazdy kupuje to, co jest potrzebne, sprawi radosc, na co go stac. My na pierwsza rocznice z nic sobie nie dawalismy i tez ok. To juz wasza sprawa co dacie

Gość jozin z bagien
Nie uważam prezentów któryc się potem używa współnie. Bo jemu kupujesz czy myślisz raczej o sobie? I w prezncie na taką okazję to lepiej kolacja gdzieś albo wypad weekendowy do spa czy coś w tym stylu. Aparta to raczej przedmiotowe traktowanie więzi uczuciowej.

Gość mniszka lekarska
Jak marzył o dobrym to może ma jakiś sprecyzowany na myśli, może się zawieść... Nie do końca być zadowolonym, nawet jeśli tego nie okaże

Gość Ja tez jestem nauczycielką
gooooool 2:0 :)

na kolacje do dobrych restauracji wychodzimy czesto ,pozatym tak jak napisalam bedzie rodzinna imprezka w domku ,do spa nie pojedzie ,temat juz byl z nim walkowany ,aparat kupilam profesjonalny spejniajacy duzo wymagan -moze nie wszystkie ale duzo :P chodzilo mi wlasnie czy nie jest to za bardzo przedmiotowe wlasnie ,aparat juz kupiony a pomyslalam dopiero pozniej ,wiec pytam sie was co moglabym jeszcze cos uczuciowego zrobic (poza kolacja i spa) a co myslicie o kinie

Gość detadeta
to dobry pomysł, kupcie razem ten aparat dla Was i uzgodnijcie, że to wspólny prezent, no i dodatkowo np kolacja, a potem wyjazd

Gość detadeta
sorry, aparat już jest, to bardzo dobrze, mąż pewnie się ucieszy i do kina też idźcie...

wielkie dzieki za rady :) mysle ze sie ucieszy bo aparat naprawde jest dobry ,a zeby nie posadzil mnie o przedmiotowe potraktowanie sprawy zabiore go do kina:)

Gość malinaa27
dzizasssss kobiety to maja problemy.. marzył o aparacie wiec mu kupiłas i tyle z pewnoscia facet by sie tak nie przejmował co by nie kupił

faceci maja do tego inne podejscie :o ale moj akurat trafil w sedno sprawy rewelacyjnie :)

Gość ooooooooooooooooooooo
to nie chcesz isc na romantyczna kolacje a wolisz do kina? a jestes pewna ze chcial cyfrowke?? moze jak profesjonalny to chodzilo mu o lustrzanke?

Gość a ty co dostalas

nie chce isc na kolacje bo na kolacje chodzimy czesto ,tak jak napisalam wczesniej do kina natomiast nie chodzimy wcale :( a aparat fajny -moze nie super extra professional:P ale fajny;)

no wlasnie ja nie rozumiem tego. on chcial aparat a tu wszyscy pisza ze to glupie ? moj dostal ode mnie aparat 2 lata temu pod choinke. w tym roku dostal kamere moj maz lubi takie zabawki i wbrew pozorom ja wcale tak czesto nie uzywam aparatu. :D na walentynki i takie bardziej kochliwe rocznice to ja bardziej stawialam na gesty. na te walentynki on mi wyslal roze. ja jemu kupilam jakies duperele ale on wie ze nie mialam za bardzo jak szukac czegos specjalnego bo bylam w ciazy i ledwie sie ruszalam :D w zeszlym roku bodajze zrobilam kolacje, wszedzie swiece, ulozylam mu nawet swiece przy wejsciu w ksztalcie serca i w srodek wlozylam wlasnorecznie zrobione zaproszenie na ta kolacje :D byl zachwycony i wtedy wlasnie uzywal tego aparatu by uwiecznic te serce na podlodze :D mysle ze bedzie sie cieszyl z aparatu. do tego dodaj jakis gest. pomysl o czyms co mozesz dla niego zrobic ja tam bym sie ucieszyla z aparatu :)

uwazam ze prezent bardzo fajny, tym bardziej ze chcial miec aparat. Wieczorem mozesz zalozyc jakas sexy bielizne i poprosic, zeby ci zrobil kilka fotek ;)

Gość ommmmgggg
ale po co zakladasz ten temat???? nie pytasz sie czy kupic aparat tylko juz kupilas. jak ktos ci mowi ze to slaby pomysl to mowisz ze dobry . wiec czego oczekujesz?

jezeli nie wiesz czego oczekuje to przeczytaj jeszcze raz temat :P kupilam aparat i mu go dam ale mysle caly czas nad czyms co moglabym mu jeszcze dac ,ktos tu fajnie napisal ze faceci lubia takie zabawki ,a pomysl ze swiecami i sercami jest rewelacyjny :)

nie kupuje bron boze tego aparatu dla siebie , dla mnie to jest gadzet ale wiem ze on takie lubi jak zegarek komorka aparat laptop -wiadomo facet:D

Nadinee - ja tam mysle ze sie ucieszy. pomysl jeszcze nad jakims drobnym gestem. dobry ten pomysl z bielizna i fotkami :) Ja mysle ze moze swojego zabiore do zoo na rocznice ;) a po zoo piknik w parku (nie wiem czy tam w zoo tez nie mozna), ale ja mam male dziecko wiec wiadomo ze on z nami bedzie rocznicowal :)