Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnica

Jak pozbyc sie kobiety ktora dazy do odebrania mi faceta?!

Polecane posty

Gość zazdrosnica

Znam mojego faceta juz jakies 4 lata a jestesmy ze soba od pol roku ale przez caly czas trwania naszego zwiazku jest obecna \"miedzy nami\" jego kolezanka ktora jest zdania ze nic do niego nie czuje ale co i rusz klocimy sie z jej powodu, poniewaz ja naleze do osob bardzo zazdrosnych i denerwuje mnie jak ona cos pisze do niego nawet w stylu \"czesc co slychac?\". Wielokrotnie prosilam go o zakonczenie kontaktow z nia ale on nie chce tego zrobic tlumaczac ze nie moge kazac mu wybierac przyjaciol... Wiem ze z jednej strony ma racje ale ja juz nie mam sily do tego wszystkiego....

Gość Gabriela .....k
Rada brzmi: olej drania i rozstan sie z nim,bo jesli na twoje prosby on nie reaguje to potem moze byc gorzej!!Cio za facet majacy dziewczyne pisze do innej "co slychac" dlamnie to juz taki maly przedwstep do tego,ze kiedys Cie zdradzi!!

Gość Booble gum
on ma racje, jak mozna oczekwiać, że facet zrezygnuje ze swoich znajomych dla Ciebie, odbierasz mu wolnośc w końcu bedzie mial Cie dosc a nie jej.

Gość Booble gum
a niby dlaczego ma reagowac? wszystkie baby mu z przed nosa bedziesz zabierac? a gdzie tu zaufanie?

Gość Booble gum
Gabreila--- jakiego drania? a co on takiego zlego robi? nie słucha swojej kobiety? a co ona ma 3 latka a ona mu robi za matkę? ma prawo do swoich znajomych i swojego zdania

Gość zdziwiona11111
Dziewczyno, opamietaj sie! Co jest zlego w takim pytaniu? Chlopak nie jest Twoja wlasnoscia, zabawka, przedmiotem. Jest czlowiekiem, ktory ma prawo do swoich znajomych i robienia tego, co lubi. Pamietaj, ze zazdrosc jest chora emocja i moze popsuc nawet naprawde wielkie uczucie. Radzilabym Ci isc na terapie i nie zadreczac chlopaka, bo dlugo i tak sie nie da. On po prostu od Ciebie ucieknie!!!

I rzeczywistość i Booble gum mają rację dziewczyno, nie możesz wybierać mu znajomych. Ale jest druga strona medalu, Wasz związek nie ma szans na przetrwanie. Ty będziesz zazdrosna o każą kobietę do której się uśmiechnie... a on... w końcu Cię zdradzi, bo nie wytrzyma Twoich podejrzeń.

Gość zdziwiona11111
zrob jej minete albo possij jej jaja

Gość a oczym byl traktat
przesadzasz

Gość Mądra MUlatka
zastrzel sukę i zakop w lesie, takie baby to zwykle suki

Gość w moim bloku jest 16 pięter
:classic_cool:

Gość zazdrosnica
ale mnie pocieszyliscie:( nagorsze jest to ze ja go naprawde kocham i nie wypobrazam sobie go zostawic... planujemy slub w przyszllym roku...:(

Gość Booble gum
starasz sie go za bardzo kontrowolować, facet musi czuc, ze mu ufasz, fajna taka odrobina zazdrości w związku, ale bez przesady, w końcu sie wkurzy

Booble gum Nie możesz tak po sobie pokazywac, że taka jestes zazdrosna. Nie da się w zyciu wyeliminowac wszystkich kobiet z otoczenia Twojego mężczyzny. Twoje zachowanie działa tylko na twoja niekorzyśc

Bo problemem nie jest TA koleżanka.... dlaczego nie ufasz sobie? Dlaczego myślisz, że on Cię nie kocha, że myśli o innej? Planujecie ślub... wybrał Ciebie...a Ty... czy akceptujesz samą sibie. Szanuj siebie, swoją odrędność na rówwni z WASZĄ miłością, doceń swoją wartość. Dlaczego dajesz mu do zrozumienia... że cenisz się mniej niż jakaś tam koleżanka.

Gość Gabriela .....k
nie nazywajcie mnie psycholka bo kiedys mialam podobna sytuacje, chlopaka+jego niby nic nie znaczaca kolezankan i co postanowilam byc tolerancyjna i nie ingerowac w te ich smski,telefony.spotkania rozwiazujace jej problemy itp A potem moja choroba i ich wspolne wyjscie na impreze .No i kolezensko ja przelacial,sam sie przyznal!!!wiec nie pierdol**** glupot facet niech sie przyjazni z kumplami a kolezanki niech maja swoje psiapsiulki i im sie zwierzaja!!!wiec zaufanie zaufaniem ale ja Autorke popieram,ze sie niepokoi bo ma racje!!!Z TEGO MOZE ALE NIE MUSI WYJSC COS PRZYKREGO bo nikomu nie zycze tego co przezylam!!!

Gość Gabrielka
rzeczywistość to lekko niezrównoważona osoba, z zaawansowanym niedorozwojem i dla niej każdy to psychol:D

Gabrielka jak bys mu dobrze laske zrobiła a nie tylko z tłusta dupa przed TV siedziała to może by sie nie zainteresował kolezanką? wygrywa zawsze lepszy:-)

Gość Gabriela .....k
fajnie jest komus oceniac i gdybac jak cos podobnego nie przezyl.... a autorce skads takie przypuszczenia sie wziely i nie chodzi tu o jakas dzika zazdrosc i odciecie go od jego znajomych...ale dla nie ktorych to zbyt ciezkie pojacie i poprostu tego niegdy nie zrozumieja Zazdrosnica pilnuj go ale rob to dyskretnie i z wyczuciem!!!Zycze Ci zeby ten Twoj okazal sie inny niz moj ex....ale jak ma to wylezc to lepiej teraz niz po slubie!!powodzenia :)

Gość fdssaa
rzeczywistosc -> nie kazda taka kurwiszon jak ty i robi laski z polykiem.... a do autorki watku-> ja bym rzucila faceta, ktory tak sie do mnie odnosi, a juz na pewno bym nie chciala miec takiego za męża!!!!

Gość Gabriela .....k
rzeczywistosc... jestes tak pusta osobka,ze az slow brak dopusc do swojej pustej glowy ze niektore samce nawet zebys mu robila 3x dziennie loda to i tak moga Cie zdradzic ale Ciebie chyba nawet nie ma kto zdradzic jak takie herezje rozsiewasz....

Gość to juz nie moze gadać z koleza
jeju a gdzie zaufanie ?

Gość Gabrielka
rzeczywistośc ma facetaale sie żali na forum że on jej nie kocha, hahahaha dziwne nie?

Gość puknij sie w swoj glupi łeb
nie kocha jej ale za to ona mu dvpy daje i robi loda z polykiem bez problemu.... musi byc naprawde strasznie glupia.

Gość to juz nie moze gadać z koleza
dziewczyno musi zrozumieć ze zycie to gra raz jestes na dnie a raz na górze tak to juz jest jesli okaze sie oszustem zrobisz co bedziesz chciała sama podejmuj decyzje sama decydyj o tym co dla ciebie wazne zawsze onosimy konsekwencje swoich działań

Zazdrosnico, pogadaj sama ze soba... Czujesz, ze kolezanka jest zagrozeniem? Jesli tak, to zapewne tak wlasnie jest, NIKT nie wie tego lepiej od Ciebie. A jak sie jej pozbyc? To moze tylko Twoj chlopak. Mozesz postawic sprawe na ostrzu noza - "ja, albo ona", ale zamiast jej, moze pozbyc sie jego... Pozdrawiam.

Gabrielka Nie nie kocha tylko ma kochac jeszcze bardziej. Jestes na bank gruba. tez bym nie chciała byc z grubym nie wydepilowanym grubasem :-)