Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnica

Jak pozbyc sie kobiety ktora dazy do odebrania mi faceta?!

Polecane posty

Gość a poza tym skad wiesz ze ona c
chce sie ciebie pozbyć nie przesadzaj a powiedziała ci wprost ze chce ci go odebrać

Gość puknij sie w swoj glupi łeb
rzeczywistosc ale ty jestes strasznie pusta... az szok. chyba ty musisz byc strsznie gruba i brzydka, skoro jestes tak zdesperowana, ze godzisz sie na wszystko, nawet na to jak facet ma cie w dupie i traktuje jak szmate a ty potem do niego wracasz i wlacisz mu do dupy bez wazeliny :)

"Mnie jakos nigdy zadna laska faceta nie zabrała. Ciekawe dlaczego? " hahaha przeciez sama pisalas w swoim pierwszym temacie na forum, ze twoj facet zakochal sie w jakiejs slicznej czarnulce :o ale hipokrytka

Gość to walcz o niego i wypowiedz
jej wojne co masz do stracenia

puknij sie w swoj glupi łeb Zakochał sie przed tym jak mnie poznał. Ja jestem z Nim zareczona, ja z Nim mieszkam mnie kupił nowy samochód i ja go mam. A seks analny lubie ja i to ja go tego nauczyłam wiesniaro. No na bank nie jestem gruba :-) Grube do gazu

jesli naprawde ci na nim zalezy on powinnien cie w tym wspierac ale nie wiem jakiego masz fceta czy z jajami czy bez jaja

Autorko a ty nie masz kolegów?? jak on nie umie sie dla Ciebie oddzielic od koleżanek ty jak najbardziej miej kolegów:-)

ok rzeczywistosc, ja wymiekam... zdecydowanie nie moj poziom. pozdrawiam

Gość precz z koleżaneczkami
facet nie ma miec kolezaneczek bo preedzej czy póxneij skończy sie to zdradą!

czyli jestes słaba bo sie podddajesz

to walcz o niego i wypowiedz autorka o Niego walczy ale w zły sposób bo ssama sobie szkodzi. Powinna sprawic niech on tez bedzie zazdrosny.Zabrananiem doprowadzi do tego tylko,że bedzie ja okłamywał

Gość Gabrielka
uwaga,uwaga, rzeczywistość ma atak, posłuchaj głupia nastolatko-idź dio lekarza -zanim zroisz komuś krzywdę, A jeśli 45 kg przy 168 wzrostu to dużo to ok. jestem gruba, jestemin\stuktorką fitnesu kretynko, i zapewne nie dorastasz mi małolato do pięt bo czegóż też na w-fie w szkole możesz się nauczyć.

Gość Gabrielka
niedorozwój - to najprawidłowsze określenie dla ciebie i twoich imbecylkich wypowiedzi. A najlepsze jest to ze nigdy nie wiesz kto tą przykrą prawdę o tobie pisze i czy cie czasem nie zna w realu, więc uważaj .tyle ci powiem

masakra te przyjaciółki to zmory zwiazków...nie ma przyjaxni damsko-meskiej bo zawsze z jednej strony pojawi sie coś wiecej, np takie pocieszanie sie na wzajem, potem przytulenie itd Jak facetowi na Tobie zależy to bez wiekszych problemów odpuści sobie koleżnkę, a bawienie sie w wzbudzanie zazdrości to już calkiem dziecinada, a kobiety które bezgranicznie ufają swoim facetom są po prostu ograniczone...

Gość nierzeczywistosc
Gabrielka, 45 kg przy 168 cm to raczej... prawie anoreksja. Jesz cos czasami?

Gość nierzeczywistosc
"Mnie jakos nigdy zadna laska faceta nie zabrała. Ciekawe dlaczego?" do rzeczywistosc: moze poza Toba zadnej innej sie nie podobal?

Gabrielka taka z Ciebie instruktorka fitnesu jakz koziej dupy traba. A mam nadzieje ,że mnie znasz w rzeczywistości bo wtedy kiedys sie dowiem kto jest w moim otoczniu jest taki ułomny i Cie tak dojade ,że sie nie pozbierasz parówo.

królowa elfów facetom ufac nie mozna ale to nie znaczy,że trzeba go trzymać jak na smyczy.Bo sie kiedys zwyczajnie urwie.

Gość jak ma cie zdradzic to cie
zdrzadi i na nic tu odcinanie sie od znajomych kumpli czy kolezanek

Gość asasasasd
TAKIEGO GóWNA JAK RZECZYWSTOSC TO LEPIEJ NIE RUSZAC.... NIE RUSZ GOWNA BO SMIERDZI :(

Gość asasasasd
i jeszcze ci cos napisze: nie moge sie doczekac jak ten twoj facet wreszcie kopnie cie w dupsko, a jestem pewna, ze to zrobi, bo juz raz bylo baaaaaardzo blisko. to tylko kwestia czasu. ciekawe czy wtedy tez tak chamsko bedziesz na forum stekać....

Gość jak ma cie zdradzic to cie
a poza tym nie traktujecie dziewczyny facetow jak ludzi tylko nie wiadomo kogo on tez ma prawo sotykac sie z ludzmi zamknijcie swoich mezczyzn w klatce najlepiej na klucz

Gość asasasasd
nie mam czarnego nicka :)

Gość
zazdrosnica => Zależy czy masz piłkę do cięcia kości i świńską farmę :P