Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zazdrosnica

Jak pozbyc sie kobiety ktora dazy do odebrania mi faceta?!

Polecane posty

Gość asasasasd
no jeszcze zobaczymy.... pogadamy za 5 lat :p

Gość w idealnym związku
do zazdrośnica byłam w podobnej sytuacjii tylko mój facet swoją przyjaciółką nazywał swoją byłą dziewczyne!!! Ja byłam o nia strasznie zazdrosna i powiedziałam mu wprost że albo ja albo ona bo nie bede jedna z dwóch!!!! zgadnijcie co zrobił??? rozstaliśmy sie a wiec dziewczyny zawsze mamay racje w takich sprawach, jeśli to coś w środku Ci mówi że on nie jest fair wobec Ciebie rozstańcie sie... Mój mi powiedział że nie urwie z nią kontaktu wieć z nim zerwałąm, wrócił do tamtej był z nią dwa tygodnie ale codziennie pisał mi żę nie może bezemnie żyć, dzwonił puszczał mi piosenki a ja byłam stanowcza! Nie wróce, niech sie chłopak teraz poczuje jak ja sie czułam!!! ale to było pół roku temu teraz jesteśmy znowu razem szczęsliwi za dwa tygonie bierzemy ślub... a o byłej słuch zaginoł, chociaż czasem zadzwoni albo napisze ale to już nie ma znaczenia bo mój kochany Misiaczek nie odpisuje!!! Jesteśmy razem szczęsliwi ale zazdrośnica pamiętaj takie rzeczy można wybaczyć ale nie zapomnieć! Chociaż teraz jest dobrze po każdej nawet drobnej kłótni wszystkie krzywdy wracają to są jeszcze świeże rany ale wierze że nam się uda?!!! w końcu oboje sie kochamy:*

Gość doswiadczona baba
kazda przyjaźn kobietyz facetem hetero się w łóżku:-o

Gość mam tak samo ja ty...
ta sama sytuacja bo sie znaja niby dlug...cale 4 lata...jestem z nim prawie rok...pisza do sie bie...denerwuje mnie to...ona do niego niby nic...ale raz przeczytalam te korespondencje sms...pisze mu dlaczego nie moze my byc raze??a on do niej ze nie bo ma juz swoja idealna dziewczyne itd itp...caly czas mu puszcza strzaly i pisze jak toma ciezko na studiach masakra...przez to jestem czasami na niego zla tak w skryciu...nie umiem mu tego powiedziec...kazalam mu zaprzestac tych smsow i strzalek...co mnie zabolalo to to ze na dzien kobiet wyslal jej misia z serduszkiem ktorego sama mu kiedys wyslalam z dopiskiem oj o tobie tez nie zapomnialem biedronko...

facetom można ufac ale w ogranicznonym stopniu, zawsze trzeba być czujną, no chyba ze kiedyś któraś chce mieć niemiłą niespodziankę...trzeba zachować zdrowy rozsądek i umiar

królowa elfów Zaufanie jest albo go nie ma. Nie ma czegośc takiego jak częsciowe zaufanie tak jak nie ma wiekszej i mniejszej połowy

Gość w idealnym związku
do mam tak samo jak Ty Najlepiej kup mu przy jakiejś najbliższej okazji nowy telefon z nowym numerem to już nie będzie pisała do niego...

Gość Gabrielka
taka z Ciebie instruktorka fitnesu jakz koziej d**y traba. A mam nadzieje ,że mnie znasz w rzeczywistości bo wtedy kiedys sie dowiem kto jest w moim otoczniu jest taki ułomny i Cie tak dojade ,że sie nie pozbierasz parówo. ile ty masz dzieciątko lat? co? mamusia cie z domu wyrzuciła pasożycie ,nierobie, niedorozwoju i chodzisz po ulicach , dając dupy komu popanie, szukasz milości:D tak mnie przestraszyłas dziecino że brzuch mnie ze śmiechu boli.

Gość rzeczywistośc
ale jest mniejsza lub większa miłośc- np. ciebie nikt nie kocha.