Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie juz nie moge

moj facet przegina

Polecane posty

moj facet nie jest polakiem, od roku mieszkam w jego kraju. na ten roku mielismy zaplanowane jeszcze trzy wizyty w polsce, jedna w sierpniu na tydzien, druga na wesele w pazdzierniku i trzecia na swieta. ostatnio rozmawialismy o wydatkach i moj facet powiedzil, ze moze lepiej zamiast wesela pojechac w innym terminie bo w koncu musze wziac dwa dni wolnego wiec z czterech dni wizity dwa to podroz, jeden wesele i jeden odsypianie; zgdzilam sie z tym w bo w sumie wolalabym posiedziec z rodzina zamiast obskakiwac wszytkie ciotki na weselu. dopiero potem odkrylam, ze akurat w ten sam dzien co wesele jest koncert zespolow ktore on lubi (oboje sluchamy heavy metalu). no ale nic, niech juz bedzie. wczoraj gadalismy o swietach, ze trzeba kupic bilety duzo wczesniej ale w teraz nie ma jak bo mamy duzo wydatkow (2 festiwale to na bank 1200 euro - bilety, dojazd itd). no i moj facet mi tlumaczy, ze nie ma pieniedzy na swieta, ja mam tylko kilka dni urlopu bo tutaj przez pierwszy rok w pracy sie nie nalezy (mam tylko dni kompensacyjne, 10 na rok). i tu juz sie wkurwilam ale powiedzial, ze sie zastanowie. no ale wczoraj wieczorem totalnie przegiol. juz spalam kiedy przyszedl do lozka i mowi, ze w sierpniu w jego urodziny bedzie gral jego ulubiony zespol. mowie, ze wtedy bedziemy przeciez w polsce na co on w ryk (normalnie jak male dziecko, ktoremu nie dano lizaka) i ze ile kosztuje odwolanie lotu. jestem maksymalnie wkurwiona tym egozmem. ciagle tylko ja, ja, ja i tylko kurwa ja. a ja to co? przeprowadzam sie do obcego kraju, tesknie za rodzina jak cholera a on ... kurwa, w orcznice slubu jego rodzicow tez jest koncert, na ktory ja chce isc ale mam na tyle rozumu, ze sie nie upieram bo wiec ze to wazne. mam juz tego dosc. bez przerwy wydaje pieniadze na plyty, co tydzien jest jakis koncert, a czasem dwa w weekend. na wszytkie chodzimy. przez to nie mozemy zaoszczedzic 200 euro na jebana zamrazarke. ciagle slysze jakie to bielty sa drogie (na wesele kosztowaloby 200 euro za nas dwoje w dwie strony, na swieta podobnie) a tymczasem na same bilety na jeden festiwal wydalismy 290 euro. mam juz tego wszytkiego dosc. sory, musialam sie wyzalic. wczesniej myslalam, ze to ja jestem egoistka ale kurwa, koncerty sa tydzien a kazdy zespol widzial juz coanjmniej 5 razy. nawet gdyby motorhead mial zagrac w moim samonie o i tak nie zrezygnuje z wizyty u rodzicow bo nie widzialam ich od marca a do sierpnia jeszcze dwa miesiace kurwa !

up up

Gość bylbyl
porozmawiaj z nim powiedz mu co czujesz i jak sie czujesz powiedz ze jest egoista i nie mysli w ogole o twoich potrzebach,trzeba o tym rozmawiac!!

no masz racje. zgadzam sie calkowicie. gowniarz.. a co to za zepsol?

Wisniewski & Rubik orchestra

i gdzie jest komiczne, który tylko kobietom potrafi zarzucić skrajny egoizm?:P straszny dzieciak z twojego chłopa, ile ma lat?

lat ma 24 a zespol to Bolt Thrower. bardzo fajny i tez ich lubie ale chyba kurwa nie mam tyle miejsca dla muzyki w moim sercu. jakbym miala rodzine przy sobie to moze by bylo inaczej atak to wiecznie ja jestel zolza. bo tesknie za rodzina wiec trzy czy cztery razy do roku jezdzimy do polski, bilety kupuje z duzym wyprzedzeniem zeby bylo kurwa tanio. no i zdarza sie, ze czasem jest wtedy koncert no ale przesady. teraz tez bo wiecie co powiedzial jak zadzwonilam z pytaniem co zamierza zrobic? ze jestem skrajna egoistka ale on sie poswieci i pojedzie ze mna. on sie kurwa poswieci. a ja jestem wredna menda, co zmusza go do wiziyt i swoich rodzicow kiedy to on moglby spedzic ten tydzien w domu przed kompem i sluchajac muzy od rana do nocy, chlac piwsko. odnosze wrazenie, ze jednak do siebie nie pasujemy. i dobra decyzja bylo zamieszkac razem bez slubu. bo teraz widze, ze on wlasny slub by odwolal jakby byl jakis koncert akurat wtedy.

skad to nie znaczenia. mieszkam w jednym z krajw unii europejskiej. faceci sa wszedzie tacy sami a moj uwaza, ze przeciez nic sie kurwa nie stalo. i jak to nazwal, wczoraj byl tylko rozczarowany. nosz kurwa, przeciez w tym momencie to juz nic zaplanowac nie mozna, bo zawsze bedzie jakis koncert, jakis festiwal czy inne gowno.

to czemu go cięgniesz ze sobą do pl? ja bym sama do pojechała (no, nie na wesele może, ale święta i inne okazje - Ty tęsknisz za swoją rodziną..)

alez ja nie ciagne go na sile. sam chce jechac. a potem przuchodzi chwila kiedy to zapowiadaja koncernt, na ktorym absolutnie musi byc i dupa. tak jest zawsze. juz pare raz mielismy inne plany a tu dupa. raz przychodze do domu, ciezki tydzien w pracy, mam nadzieje, ze sobie odpoczne, piwko chlupne, film obejrze a tu niespodzianka - jest koncert na ktorym absolutnie musimy byc. oczywiscie nie ma mowy, zebym zostala w domu bo jak to tak. aha, jestem z Vilvoorde.

Gość wnuczka smirnoffa
nie rozumiem twojego problemu. lataj sama do rodzicow a on niech sie bawi na koncertach. nie robcie wspolnych planow skoro macie inne plany

Gość Jak chcesz z kimś
rozmawiac to przede wszystkim nie rzucaj mięsem

Gość GÓWNO NAS TO OBCHODZI
znasz to powiedzenie ... jak sobie poscielisz tak się wyśpisz :-D Twoje życie , twoja broszka