Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanka z wroclawia

ile macie miesiecznie dochodu i w jakim miescie mieszkacie?

Polecane posty

Gość hanka z wroclawia

ile z tego co miesiac odkladacie? i ile placicie za mieszkanie i jedznie? ile idzie na 1 dziecko? piszcie na pomaranczowo, ale prosze - PRAWDE robimy sonde

Gość hanka z wroclawia
ja pierwsza miesieczny dochod z mezem 4500 miasto wroclaw odkladam ok 1000- 1500- zalezy czy gdzies jedziemy na wyc lub zakupy mieszkanie 1000 jedzenie 800 dziecko - nie urodzilo sie jeszcze

Gość miasto Poznan
pensja 1 000 zl 800 zl mieszkanie 400 zl jedzenie 65 zl sieciowka dorabiam na czarno, sprzedaje na Allegro, pozyczam

Gość msz
Ja 4500 netto, narzeczona 1600 netto. 1500 na wynajem mieszkania, 400 na rachunki, 500 na splatę róznych kart i kredytów, 1200 razem miesięcznie - szkola moja i jej. na jedzenie - nie wiem, szczerze mówiąc. Na koncie co miesiąc więcej o jakoś tak 700 pln.

Gość nie wiem co sie dzieje z kasa
maz 4500, ja 2000 oplaty miesieczne - 1500 zł ( nie placimy za mieszkanie, tylko kablowka, reszte placi tesciowa, reszta to kredyty do splacenia i telefony) nic nie odkladamy i nie wiem co sie z ta kasa dzieje mieszkam w Warszawie

Gość ja też nie wiem
ja 3000, mąż 4000 dostajemy jeszcze 1400 za wynajem naszego drugiego mieszkania ale za to spłacamy kredyt, 3500 miesięcznie ciężko coś odłożyć mamy 2 dzieci, trzecie w drodze :) Warszawa

Gość aninimowa
ja 1400 na rekę, mąż 1900-2000 i dorabia jeszcze czasem w weekendy, mamy kredyt hipoteczny 450 zł ale bedzie niższy, czynsz-240, gaz, swiatło 200, jedzenie-różnie- ok. 600zł dziecko 600 miesięcznie +telefon 100, + paliwo + fajki, ogólnie nic nam nie brakuje, ale kasa tak szybko sie rozchodzi

Gość aninimowa
aha mieszkam na śląsku, Rybnik

Gość aninimowa
o 3-4 tyśiącach mogę pomarzyć:)

Gość pomorze
koszalin razem zarabiamy 5600 netto oplaty + kredyty + niania = ok. 2500 1 dziecko nic nie możemy zaoszczędzić ... :(

Gość ja też nie wiem
kucze, dlaczego kobiety zarabiają prawie zawsze mniej???

Gość pod waraszawą
razem mamy 4800 tys. i 1 dziecko - nie oszczędzamy nic:-( wszystko idzie na opłaty (zimą dobija nas ogrzewanie), samochód (paliwo, ubezpieczenie naprawy) i jedzenie. Na dziecko wychodzi ok. 800 zł (w tym 400 niania) + ew. ubranka i lekarstwa

Gość o o o o 0
ja - 2300 mąż - 1600 kredyt 650zł opłaty 400 zł 1 dziecko nic nam nie zostaje miasteczko do 20tys, mieszkańców poki co nie narzekamy choć mogłoby być lepiej

Gość b-y-d-g-o-s-z-c-z
razem z mezem ok 8000zł ZUS 800zł na mieszkanie 1000zl pozostale oplaty (prad, gaz, telefony) 600zł przedszkole starszego 250zł opiekunka do mlodszego 480zł ubrania, jedzenie, środki czystości itp ile zostaje? niewiele i nie wiem na co sie pieniądze rozchodzą

Gość ale powiem
że znajoma zarabia 800 zł!!! jej narzeczony 1100 i chcą kupic mieszkanie i założyć rodzinę, za te pieniądze, to tego nie widzę.

Gość tralasad amsterdam
pracuje tylko maz 3500 euro kredyt i oplaty 1200 jedzenie 400 ciuchy,kino itp z 300 dzieco z 150-200 mies odkladamy ok 1300

Gość madziatysiaaaa
wrocław pensja męża- 12 tyś, ja sie jesczze uczę jedzienie, piwko, wypady - 5 tyś brak dzieci mieszkanie ok 1000 zl

Gość madziatysiaaaa
nie, studiuje dziennie jeszcze i ide do pracki od wrzesnia;) mam stypedium - starczy na kosmetyki:) a co najlepsze, mój mąż nie chce zebym szla do pracy bo i tak bym malo zaranbiala ale ja i tak ide:)

Gość madziatysiaaaa
i nie jestem nierobem, złotko, po co od razu ostre słowa

Gość madziatysiaaaa
hej Agata:) pracuje w Comp Safe Support

Gość ja mieszkam w Holandii
ja mam na reke 1950 euro, moj maz 1800 euro. Na wszystkie oplaty idzie nam jedna cala pensja (mojego meza). Dzieci nie mamy.

Gość M z Koszalina
razem z mezem = 3,5- 4tyś netto

Gość Wrocek
Ja 2000 Facet 1800 Wrocław mieszkanie 1500 całość jedzenie 1000 - 1500 dentysta,ubrania,inne zakupy ok 1000 zostaje max 500 zeta na \"większy\" zakup (mebel, części do kompa...)

Gość madziatysiaaaa
ma dobre kwalifikacje magister inżynier techlologi informatycznej na Politechnice, takich ludzi teraz wreszcie doceniają, żałuje że ja nie studiuję czegos w tym kierunku.

Gość madziatysiaaaa
i nigdy nie mamy zamiaru ścierać sie za granicą, jak można w Polsce zarobić i żyć na dobrym poziomie.

Gość madziatysiaaaa
CSS Comp Safe Support to: jedna z największych organizacji o profilu wyłącznie usługowym, zapewniająca kompleksowe, zaawansowane rozwiązania z zakresu technologii informatycznych, największy dostawca usług serwisowych na polskim rynku, realizujący obecnie ponad 8 000 napraw miesięcznie, jeden z największych ośrodków szkoleniowych w kraju, który przeszkolił dotychczas ponad 110 000 osób, usługodawca, którego kadra techniczna skupia kilkuset wykwalifikowanych inżynierów, specjalistów, wykładowców i konsultantów, realizujących profesjonalnie i sprawnie najbardziej zaawansowane usługi IT, współorganizator wielu konferencji, seminariów i warsztatów technicznych, propagujących nowoczesne technologie i rozwiązania informatyczne.

zarabiam 2000 euro dziecko: przedszkole i niania 500 euro mieszkanie 450 euro lus oplaty 100 (präd,ciepla woda...) zycie: okolo 300 odkladam okolo 500 mieszkam w wiedniu, sama wychowuje dziecko, alimenty 300 euro

Gość sasetttt
2 tys 1 dziecko 800 zł kredyt opłaty 400 zł 300 zł paliwo Kielce

Gość ja mieszkam w Holandii
Madzia - "scierac" sie za granica?? A coz to za sformulowanie??:) madzia, dla twojej informacji nie kazdy wyjezdza za granice myc gary. Ja wyjechalam z dwoich powodow: 1. moj maz jest Holendrem 2. Skonczyc studia w Holandii (ktore notabene skonczylam) Pracuje 2 lata, moj maz dopiero od 4 miesiecy. To tak w ramacj info dla ciebie i innych, ktorzy nadal uwazaj, ze Polak za granica to tani robol.